Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω ΟΤΕ το πακέτο με τη 24αρα σύνδεση,που έβαλα το περασμένο καλοκαίρι.

Από τότε η πραγματική ταχύτητα μου με βάση το http://www.speedtest.net/ ήταν 11 με 12 mbps και ping 6-7. Εδώ και 2 μέρες άρχισα να παρατηρώ ένα πολύ ενοχλητικό lag στο youtube,με το βίντεο να κυλάει πιο γρήγορα από ότι φορτώνει.

Άφού τσέκαρα τα πάντα να δω αν έχω κάτι που μου τρώει ταχύτητα και βεβαιώθηκα πως δεν είχα,έκανα πριν λίγο το speedtest ξανά,και οι ανησυχίες μου επαληθεύτηκαν μιας και η ταχύτητα έφτασε μέχρι τα 6mbps και το ping ανέβηκε ΣΤΟ 11 !!!!!  :shock:

Τι στο καλό συμβαίνει ?

Το χουν πάθει και άλλοι αυτό ? Δεν μου χει ξανατύχει να αλλάξει έτσι η ταχύτητα της σύνδεσης μου στα καλά καθούμενα ποτέ,και 11 ping δεν είχα ούτε όταν είχα σύνδεση 2mbps.

Δημοσ.

ΣΙγα το ping ρε φιλε ηρεμησε... Τι να πουν και αυτοι που εχουν 40-50 (εγω εχω 20)  κοιτα αν οι καλωδιωσεις σου ειναι σωστες και αν ναι ανεφερε βλαβη...

Δημοσ.

Έχω και εγλω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς σε  σύνδεση forthnet όμως.Κανονικά θα έπρεπε να είχα 11 mbs (απο τα 24 που πληρώνω)

αλλά εχθές έπεσε στα 6 και σήμερα πριν λίγο μου δείχνει το πολύ 1,5 mbs. :wacko:

Είναι δυνατόν??????

Δημοσ.

@nike1600: Σε ποιο server σου έβγαλε 20 ? Της Αθήνας ? Υπ' όψιν πως κάθε ένας βαθμός στο speedtest είναι 10 βαθμοί σε servers παιχνιδιών. Πράγμα που σημαίνει πως σε άμα έπαιζα ας πουμε Battlefield 3 θα πήγαινε σέρνοντας από το lag.

@D3ST1N1: Άρα δεν είναι μόνο σε μένα. Μήπως και είναι κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο ? Σε πια περιοχή μένεις ?

Δημοσ.
Έχω και εγλω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς σε  σύνδεση forthnet όμως.Κανονικά θα έπρεπε να είχα 11 mbs (απο τα 24 που πληρώνω)

αλλά εχθές έπεσε στα 6 και σήμερα πριν λίγο μου δείχνει το πολύ 1,5 mbs. :wacko:

Είναι δυνατόν??????

Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει η γραμμή σου. Γενικά οι πάροχοι λένε έως 24 και αυτό παίζει ανάλογα με την απόσταση από τον οτε. Δώσε εάν μπορείς τα στοιχεία από το router για να δούμε τι παίζει. Όσο για τα Ping του φίλου δεν νομίζω να είναι τόσο σημαντική διαφορά ώστε να μην μπορείς να δεις βίντεο στο youtube.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξανά πάλι τα ίδια. Εκεί που ήταν όλα μια χαρά,ξαφνικά ενώ έπαιζα battlefield 3 αρχίζει να lagάρει σαν να έπαθε ο χαρακτήρας μου εγκεφαλικό. Το παιχνίδι έγινε unplayable. Βγαίνω και πάω στο speedtest.net και τι να δω ? Πάλι η ταχύτητα πεσμένη.

Απ τα 12mbps download που είναι κανονικά,τώρα στα 6mbps. Το γ@μημένο ping στα 9ms!!!

:angry:

Αμάν ποια τι στο διάλο κάνουν αυτοί εκεί πέρα στον ΟΤΕ ???

Δημοσ.

έλεος με το Ελλαδιστάν πως επιτρέπονται τέτοια πράγματα ?

Στον πολιτισμένο κόσμο άμα για οποιοδήποτε λόγο έχει βλάβη το ίντερνετ με ευθύνη του παρόχου,είναι υποχρεωμένος ο πάροχος να σου προσφέρει χρηματική αποζημίωση! Εδώ συνέχεια κάνουν ότι θέλουν,ταχύτητες κατεβαίνουν,άλλες ταχύτητες πληρώνεις και άλλες έχεις, μπουρδέλο τελείως.

Δημοσ.

ολο το Post ειναι για speedtests>κανεις δεν εχει πει ποσο συγχρονιζει ο ρουτερ ουτε αν εκανε ενα Reboot τον ρουτερ ουτε τιποτα.ενταξει ετσι δεν βγανει ακρη .

• Like 2
Δημοσ.

Πέραν του εκνευρισμου, μπες στον κόπο και γράψε τα χαρακτηριστικά του ρουτερ σου, όπως πολυ σωστά σου είπε ο poulinos. Αν θες γνώμη/πιθανή λύση, that's it. Και ασε το speed test στην άκρη. Ετσι θα υπάρξει μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για τη γραμμή σου. Επειτα δώσε ιδιαίτερη βάση στη γνώμη του poulinou.

Peace

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πέραν του εκνευρισμου, μπες στον κόπο και γράψε τα χαρακτηριστικά του ρουτερ σου, όπως πολυ σωστά σου είπε ο poulinos. Αν θες γνώμη/πιθανή λύση, that's it. Και ασε το speed test στην άκρη. Ετσι θα υπάρξει μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για τη γραμμή σου. Επειτα δώσε ιδιαίτερη βάση στη γνώμη του poulinou.

Peace

Sent from my iPhone using Insomnia

σωστος γιατι εχω δει ατομα να κανουν παραπονα για την ταχυτητα και στο τελος να φταιει κατι στο Pc του η ενα διαλυμενο καλωδιο που απο το τυλιγμα εχει γινει κοκορετσι κτλ.εχει τυχει να εχω παει και ραντεβου σε πελατη που εκανε καταγγελια οτι δεν εχει τηλεφωνο.τελικα απο το πολυ κλοτσιδι που ειχε φαει το splitter του απο τον ιδιο ειχε χαλασει.No comments.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καταρχην και οι 2 καντε ενα Reboot το ρουτερ και γραψτε τα χαρακτηριστικα της γραμμης σας μεσα απο τον ρουτερ.

Επειδή όσο αφορά τα χαρακτηριστικά του router δεν γνωρίζω τί ακριβώς πρέπει να σας παραθέσω για να έχετε μία ποιο καλή εικόνα μπορείτε να μου πείτε λίγο ποιο συγκεκριμένα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

(συγνώμη αλλά έλλειπα λόγω δουλειάς)

2540594568.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...