Προς το περιεχόμενο

Masterchef s2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην παραπληροφορουμε τον κοσμο με τα εχω ακουσει, μου εχουν πει κλπ.

Το Βαρουλκο ειναι 50-60 ευρω το ατομο χωρις κρασι για ενα μενου 6 πιατων το ατομο. Απο εκει και περα οπως σε καθε καλο εστιατοριο αναλογως με το τι κρασι θα παρεις ανεβαινει η τιμη απο 80 (αν παρεις ποτηρι κρασι φθηνο) μεχρι 200+ (τα ακριβα κρασια). Μπορεις ομως να μην παρεις κρασι και να μεινεις στα 60.

Το Βαρουλκο που εχω παει εχει ωραιο μενου και εξαιρετικα γλυκα.

Το ψωμι και αλατι ειναι υπερτιμημενο και εξαργυρωνει την επιτυχια του σεφ του ενω απ το Αλατσι οπως ειπα εχω πολυ κακες εντυπωσεις

Επειδη ομως οι 9/10 θα παρουν κατι σε κρασι, καλο ειναι να λεμε στον κοσμο κατα Μ.Ο. με κρασι τι θα δωσεις. Και στο Βαρουλκο με κατω απο 90-100Ε το ατομο κομπλε με ολα δεν φευγεις

Για το Ψωμι κ Αλατι τα ειπα και πιο πανω (υπερτιμημενο ναι, οχι ομως πχ μετριο που το θεωρουν καλο, αλλα καλο που το θεωρουν πολυ καλο λογω Λουκακου) και για το Αλατσι και εγω μετριοτατα πραγματα (οχι κακα αλλα αν δεν υπηρχε ο Σκαρμουτσος στο ΜΣ δεν θα το ηξερε κανεις)

• Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη ειμαι του επαγγελματος, και απο τα υλικα που ειδα που μπαινουν, δεν δικαιολογουν μεριδα κοτοπουλο στηθος με 13 ευρω! Πριν απο κατι μηνες υπηρχε μια σκεψη να ερθω να δουλεψω ελλαδα, για να στησω ενα μαγαζι απο το 0. Ειχα ασχοληθει αρκετα με τιμες, κοστος κλπ. Εχω κανει και 1 χρονο μαθηματα hospitaliy management και ξερω πως βγαινει το κοστος, τι υπολογιζεις.  Φυσικα και καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι τοσο καλο το μαγαζι που να δικαιολογει τα 13 ευρω για μια μεριδα στηθος κοτοπουλο, ειδικα οταν αλλοι το πουλανε 10. Λογικα εχεις δικιο, αλλα γενικα βρισκω τις τιμες ελλαδα πολυ ακριβες για αυτο που προσφερουν.

Κοστολόγηση στην Ελλάδα που αλλάζουν οι κανόνες κάθε εβδομάδα και με γραφειοκρατεία ιρανικού τύπου;

Θέλεις να κάνεις τον ήρωα ε;

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα να δεις που τελικα υπαρχει ανθρωπος που δεν παει τον Λαζαρου.Μαγειρικα ο ανθρωπος ειναι ιστορια παντως κατι σαν τοτεμ οι περισοτεροι στον χωρο εχουν να το λενε.Το οτι ειναι ο πρωτος Ελληνας σεφ με καθαρα ελληνικη κουζινα που πηρε αστερι μισελεν μιλαει απο μονο του κ μιλαμε για μια 10ετια πριν κ βαλε που τα παντα ηταν πιο απλα k δεν ειχαν γινει γνωστες ακομα(τουλαχιστον σ εμας) κουζινες οπως η μοριακη

ποιος δεν τον παει,εγω; ειπα οτι με πιανουν τα γελια λογω παρουσιαστικου σε "κυριλε" διαγωνισμο. για τις μαγειρικες του ικανοτητες δεν γνωριζω,δεν κρινω.

Δημοσ.

Killik : Πάντως ο Μαμαλάκης έχασε αρκετά κιλά σε σχέση με παλιά. Προσωπικά πάντως τέτοια πιάτα που φτιάχνει ο Μαμαλάκης με 50 πράγματα μετρημένα μέσα δεν τρώω , αλλά βέβαια γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.

Το ΜαστερΣεφ 2 πρεπει να ειναι στα Τοπ3 χειροτερα show ολων των εποχων
Τραγικοι μαγειρες, σε καθε δοκιμασια τους κραζουν ολους οι κριτες, ακομα χειροτεροι χαρακτηρες (ειδικα οι 2 βλαμμενεςς, που ζουν επειδη περνανε αορατες και τριβονται στους αλλους, ακομα χειροτερα το μπαζο που ειναι λες και εχει φαει ναπαλμ στη μαπα) και ξεκατινιασματα και οι κριτες βαριουνται φανερα αφου βλεπουν οτι κανεις απο αυτους δεν προκειται να κανει καριερα (εχουν σταματησει να τους ζητανε να ψηφιζουν με μαγειρικα κριτηρια)

Το γαματο ειναι οτι εχουν γινει καθαρο ριαλιτι - αφου μαγειρικα ειναι πολυ λιγοι οι περισσοτεροι - και ξεκατινιαζονται ενω ειναι ξερω γω στους 14,και ενω εχουμε δει απο το Νο1 που ειχε και καλυτερους μαγειρες πως μονο 1, αντε 2 εκαναν κατι

Δημοσ.

Οντως δεν εχει τιποτα .. "μαγικες γευσεις" το εστιατοριο του Λουκακου, ειναι αυτο που γραφτηκε παραπανω βασικα. Ελληνικες γευσεις λιγο πειραγμενες προς το πιο γκουρμε, κι η τιμη διακαιολογει ακριβως αυτο τον χαρακτηρισμο. 40ε παντως το ατομο, δυσκολα βγαινει, εγω δε τα χω δωσει.

Στο Βαρουλκο ο μονος λογος για τον οποιο θα θελα να παω, θα ταν για να δοκιμασω το ψαρι μ αλλο τροπο. Εχω ακουσει αρκετους να λενε οτι δεν καταλαβαινεις οτι τρως ψαρι, κ αυτο ειναι καλο αφου εμενα δε μ αρεσει :P

Σ εστιατοριο τετοιας κατηγοριας εχω παει μια φορα... Στο ρουφ γαλρντεν της μεγαλης βρετανιας, με τους γονεις μου οταν περασα στο πανεπιστημιο. Ειχε πολυ ωραιο φαγητο και σχετικα καλη ποσοτητα. Ειναι εμπειρια παντως, μαι φορα αξιζει

Δημοσ.

οχι γαμωτο ο ξανθος σε διαδικασια αποχωρησης :mellow:

@DKNI μια χαρα τα λες!απο περιέργεια τα αλλα 2 χειροτερα shows πια ειναι?

Δημοσ.

gatokoritso, απο τους πιο αντιπαθιτικους εκει μεσα ο ξανθος...

βασικα εκτος απο την βαλεντινα, ζητημα να συμπαθω 2-3 ακομη απο τους εναπομειναντες

Δημοσ.

Και η βαλεντινα σπαστικια ειναι.

Χαιρομαι που ξυνισαν αποψε γιατι οι ψηφοι τους ηταν αλλα ντ'αλλων χθες.

Αντι να κοιταξουν τα χαλια τους μονο οτι δεν τον ψηφισαν επειδη εχει χαλια φατσα δεν ειπαν στον αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

ελα εχει πλακα τους βαζει και τσακωνονται.εγω συμπαθω τον ξανθο και τον κριτικο(η προφορα ειναι απιστευτη!!).παντως πιστευω οτι σιγουρα το βραβειο του ποιο αντιπαθητικού το παιρνει ο μαλλιας και κοντα πηγαινει η βαλεντινα(sorry αλλα ειναι bitch).

Δημοσ.

νταξει δεν ξερω παντως πως βρηκαν τοσο χαλια παικτες. Ειναι και κακοι μαγειρες και οι περισσοτεροι ειναι κωλοχαρακτηρες. Καταλαβαινω οτι προφανως και οι συμπαθειες παιζουν ρολο σε ενα παιχνιδι, αλλα δεν παιζουμε στο ποιος εχεις τους περισσοτερους φιλους...

Δημοσ.

gatokoritso, απο τους πιο αντιπαθιτικους εκει μεσα ο ξανθος...

βασικα εκτος απο την βαλεντινα, ζητημα να συμπαθω 2-3 ακομη απο τους εναπομειναντες

Πως μπορεις να συμπαθεις μια μετριοτατη μαγειρισα που βγαζει κακια προς οσους ειναι εκτος κλικας και ο μονος λογος που δεν εχει φυγει ειναι γιατι δεν εχει παει σε δοκιμασια αποχωρησης επειδη α) τριβεται στους αντρες της κλικας β) οι αντρες ειναι ζωα και την εχουν κανει κατι σαν Ουμα Θερμαν του σπιτιου και να μην συμπαθεις ενα τυπο ο οποιος ειναι μεν καλαμι καβαλημενο αλλα και καλυτερος μαγειρας ειναι και δικαιος?

Εμενα με εκνευριζει απιστευτα ο κρητικος. Οχι μονο η μαγειρικη του ειναι "οικειακη" κατα τη γνωμη μου αλλα παιρναει και την γραφικη φιγουρα του αθωωου κρητικαρου βουνησιου αλλα ειναι πολυ ιντριγκαδορος

νταξει δεν ξερω παντως πως βρηκαν τοσο χαλια παικτες. Ειναι και κακοι μαγειρες και οι περισσοτεροι ειναι κωλοχαρακτηρες. Καταλαβαινω οτι προφανως και οι συμπαθειες παιζουν ρολο σε ενα παιχνιδι, αλλα δεν παιζουμε στο ποιος εχεις τους περισσοτερους φιλους...

Για το 1ο, μεγαλο μεριδιο ευθυνης και οι κριτες. Οι οποιοι απο τα λεγομενα τους, απο την ελλειψη συμβουλων για να μεινουν οι καλοι μαγειρες ή απο το οτι στα ΜαστερΚλας πλεον αντι να τους βελτιωνουν απλα προσπαθουν να διορθωσουν τα αδιορθωτα, μαλλον εχουν παραιτηθει απο την προσπαθεια

Στο 2ο, ισως και η παραγωγη πλεον το κανει επιτηδες, μονταρει τα ιντριγκαδορικα πλανα. Οταν σαν μαγειρες ειναι λιγοι και η πιο καλη κριτικη πλεον ειναι το "αντε, τρωγοταν" τοτε καπως πρεπει να δωσεις ενδιαφερον στο σοου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...