Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Και η σγουρομαλα που λες γατοκοριτσο είναι πολύ γλυκιά.
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Επιτέλους αρχίζει να έχει ενδιαφέρον η σειρά, καθώς σήμερα θα δούμε να αγωνίζεται ο Αριστοτέλης!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Η Βαλεντινα ωραιο μωρο,καριολιτσα φαινεται βεβαια ,αλλα ωραιο μωρο,οποτε χαλαλι.
oneofthem Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) παλιό σχόλιο, αλλά για την ιστορία Κοιτα, υπαρχει και ο αντιλογος, οτι αψητο κοτοπουλο μπορει να μην εχει δωσει καποιος εκτος διαγωνισμου, αλλα παραψημενο εχει δωσει 1000% που ειναι το ιδιο αθλιο. δεν είναι αυτό, δεν έχει καμμία σχέση, το άψητο κοτόπουλο είναι ανεπίτρεπτο και παράνομο υπάρχουν πολύ σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία αυτού που θα το φάει και δεν είναι θέμα γεύσης ή μαγειρικής εκτέλεσης - κριτική! δεν μου αρέσει πολύ το MS 2 GR για λόγους reality το επίπεδο μαγειρικής είναι χαμηλό αλλά αυτό είναι αναμενόμενο σε μια τόσο μικρή χώρα χωρίς παράδοση στην ανώτερη μαγειρική δεν εκτιμώ πολύ τους κριτές ούτε ως chef ούτε ως προσωπικότητες, κι ακόμη κι αν κάποιος φαίνεται πιο σοβαρός, η άποψή μου είναι ότι απλά το κάνει για την εκπομπή και δεν είναι αλλά σε σχέση με το αμερικάνικο για παράδειγμα δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με τους περισσότερους συμφωνώ πολύ περισσότερο με τον τύπο κριτικής που κάνουν εδώ, γιατί μιλάμε για κάτι πάρα πολύ υποκειμενικό και δεν υπάρχει κανείς, όσο καταξιωμένος και να είναι που να μπορεί να είναι απόλυτος στην κριτική πέραν της εκτέλεσης επομένως όταν τους ακούω να κρίνουν θέματα γούστου και βιολογικής ανάγκης που θα έλεγε και ο οποιοσδήποτε μη chef, συμφωνώ με το να μην είναι απόλυτοι ενώ όταν δεν αναφέρουν θέματα εκτέλεσης πχ, θεωρώ πως εννοείται ότι αυτά ήταν σωστά έχοντας βέβαια κατά νου ότι δεν είναι τόσο καλοί chef και οι κριτές στο MS 3 USA που έχω δει, στην αρχή νόμισα πως το επίπεδο μαγειρικής είναι πολύ ανώτερο αλλά αργότερα κατάλαβα ότι η διαφορά φαίνεται περισσότερο λόγω πλουραλισμού σε συνταγές και τεχνοτροπίες από περισσότερες κουζίνες παρά λόγω επιπέδου μαγειρικής δλδ εκτέλεσης για παράδειγμα κι εκεί είχαν σε ένα σωρό πιάτα άψητα κρέατα και ωμό φαγητό αλλά σε μεγαλύτερη πίεση βέβαια κάνει μπαμ ότι τα κριτήρια για τους παίχτες USA ήταν τηλεοπτικά πολύ περισσότερο από εδώ και με ενοχλεί κι εκεί κι εδώ βέβαια στις εισαγωγικές έκανε μπαμ ότι δεν υπήρχε αντικειμενική κριτική και ότι γινόταν επιλογή προσώπων που να βοηθάει στην εξιστόριση του reality ενώ στο διαγωνισμό στις δοκιμασίες δημιουργικότητας δεν διαφώνισαν ούτε για 1% πράγμα αδύνατο και άρα στημένο (εντάξει mr obvious) ο ramsey είναι τρελός επιχειρηματίας και showman και είναι pioneer στη μαγειρική για τον λόγο ότι έχει ψάξει αρκετά θέματα σε βάθος, δλδ διαχείρισης παραγωγής και ποιότητας υλικών αντί μόνο εκτέλεσης αλλά τα michelin stars είναι achievement awards ουσιαστικά και δεν σημαίνουν τπτ άλλο το να λες ότι αυτός που έχει περισσότερα michelin stars είναι ο καλύτερος chef ή ότι ένας chef με michelin star είναι καλύτερος chef από έναν που δεν έχει, δεν έχει καμμία βάση πραγματικά είναι σαν να λες ότι η εταιρεία που φτιάχνει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στο κόσμο, φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα, δεν έχει κανένα νόημα κατά τα άλλα παλιός οπαδός του iron chef, εντάξει δεν παίζεται, εγώ δεν έβλεπα top chef γιατί το iron chef το έκανε να φαίνεται σαν να φτιάχνει η μπέμπα κουλουράκια με τη μάμα.. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2013 από oneofthem
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 παλιό σχόλιο, αλλά για την ιστορία δεν είναι αυτό, δεν έχει καμμία σχέση, το άψητο κοτόπουλο είναι ανεπίτρεπτο και παράνομο υπάρχουν πολύ σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία αυτού που θα το φάει και δεν είναι θέμα γεύσης ή μαγειρικής εκτέλεσης - κριτική! δεν μου αρέσει πολύ το MS 2 GR για λόγους reality, το επίπεδο μαγειρικής είναι χαμηλό αλλά αυτό είναι αναμενόμενο σε μια τόσο μικρή χώρα χωρίς παράδοση στην ανώτερη μαγειρική, δεν εκτιμώ πολύ τους κριτές ούτε ως chef ούτε ως προσωπικότητες, κι ακόμη κι αν κάποιος φαίνεται πιο σοβαρός, η άποψή μου είναι ότι απλά το κάνει για την εκπομπή και δεν είναι αλλά σε σχέση με το αμερικάνικο για παράδειγμα δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με τους περισσότερους συμφωνώ πολύ περισσότερο με τον τύπο κριτικής που κάνουν εδώ, γιατί μιλάμε για κάτι πάρα πολύ υποκειμενικό και δεν υπάρχει κανείς, όσο καταξιωμένος και να είναι που να μπορεί να είναι απόλυτος στην κριτική πέραν της εκτέλεσης επομένως όταν τους ακούω να κρίνουν θέματα γούστου και βιολογικής ανάγκης που θα έλεγε και ο οποιοσδήποτε μη chef συμφωνώ με το να μην είναι απόλυτοι ενώ όταν δεν αναφέρουν θέματα εκτέλεσης πχ θεωρώ πως εννοείται ότι αυτά ήταν σωστά έχοντας βέβαια κατά νου ότι δεν είναι τόσο καλοί chef και οι κριτές στο MS 3 USA που έχω δει στην αρχή νόμισα πως το επίπεδο μαγειρικής είναι πολύ ανώτερο αλλά αργότερα κατάλαβα ότι η διαφορά φαίνεται έτσι περισσότερο λόγω πλουραλισμού σε συνταγές και τεχνοτροπίες από περισσότερες κουζίνες παρά λόγω επιπέδου μαγειρικής δλδ εκτέλεσης για παράδειγμα κι εκεί είχαν σε ένα σωρό πιάτα άψητα κρέατα και ωμό φαγητό αλλά σε μεγαλύτερη πίεση βέβαια κάνει μπαμ ότι τα κριτήρια για τους παίχτες USA ήταν τηλεοπτικά πολύ περισσότερο από εδώ και με ενοχλεί κι εκεί κι εδώ βέβαια στις εισαγωγικές έκανε μπαμ ότι δεν υπήρχε αντικειμενική κριτική και ότι γινόταν επιλογή προσώπων που να βοηθάει στην εξιστόριση του reality ενώ στο διαγωνισμό στις δοκιμασίες δημιουργικότητας δεν διαφώνισαν ούτε για 1% πράγμα αδύνατο και άρα στημένο (εντάξει mr obvious) ο ramsey είναι τρελός επιχειρηματίας και showman και είναι pioneer στη μαγειρική για τον λόγο ότι έχει ψάξει αρκετά θέματα σε βάθος, δλδ διαχείρισης παραγωγής και ποιότητας υλικών αντί μόνο εκτέλεσης αλλά τα michelin stars είναι achievement awards ουσιαστικά και δεν σημαίνουν τπτ άλλο το να λες ότι αυτός που έχει περισσότερα michelin stars είναι ο καλύτερος chef ή ότι ένας chef με michelin star είναι καλύτερος chef από έναν που δεν έχει, δεν έχει καμμία βάση πραγματικά είναι σαν να λες ότι η εταιρεία που φτιάχνει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στο κόσμο, φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα, δεν έχει κανένα νόημα κατά τα άλλα παλιός οπαδός του iron chef, εντάξει δεν παίζεται, εγώ δεν έβλεπα top chef γιατί το iron chef το έκανε να φαίνεται σαν να φτιάχνει η μπέμπα κουλουράκια με τη μάμα.. Απο που και ως που ειναι παρανομο το αψητο κοτοπουλο?
oneofthem Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Απο που και ως που ειναι παρανομο το αψητο κοτοπουλο? αν θυμάμαι καλά αναφέρεται σε υγειονομικές διατάξεις κανονικά ως ακατάλληλο προς κατανάλωση όχι πως θα συναντήσει κανείς κανέναν επαγγελματία να σερβίρει άψητο κοτόπουλο αλλά υποθέτω πως υπάρχει για τις περιπτώσεις που υπάρξει πρόβλημα και όχι πως χρειάζεσαι κανά κρατικό 'μετρητή' κάθε φορά που ψήνεις κοτόπουλο για να δεις αν είναι 'νόμιμα' ψημένο Τελειες ρε αδερφε μου, wow!! φλυάρησα και ντρέπομαι που είναι δυο σελίδες απλωμένες για ένα masterchef
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 αν θυμάμαι καλά αναφέρεται σε υγειονομικές διατάξεις κανονικά ως ακατάλληλο προς κατανάλωση όχι πως θα συναντήσει κανείς κανέναν επαγγελματία να σερβίρει άψητο κοτόπουλο αλλά υποθέτω πως υπάρχει για τις περιπτώσεις που υπάρξει πρόβλημα και όχι πως χρειάζεσαι κανά κρατικό 'μετρητή' κάθε φορά που ψήνεις κοτόπουλο για να δεις αν είναι 'νόμιμα' ψημένο Ο νομος λεει να μην δηλητηριασεις τον πελατη. Το κοτοπουλο νομιζουν οι πιο πολλοι πως αμα το φανε ωμο θα εχουν προβλημα με την σαλμονελα.
alimentas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 δεν νομιζουν οτι θα παθουν(δεν ειναι μυθος) υπαρχει μια παρα πολυ μεγαλη πιθανοτητα να παθουν γι αυτο τον λογο ΠΑΓΚΩΣΜΙΟΣ πουθενα δεν σερβιρεται αψητο-ωμο κοτοπουλο.απ τους βασικους κανονες υγιεινης σε μια κουζινα η διαχειρηση του κοτοπουλου
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 δεν νομιζουν οτι θα παθουν(δεν ειναι μυθος) υπαρχει μια παρα πολυ μεγαλη πιθανοτητα να παθουν γι αυτο τον λογο ΠΑΓΚΩΣΜΙΟΣ πουθενα δεν σερβιρεται αψητο-ωμο κοτοπουλο.απ τους βασικους κανονες υγιεινης σε μια κουζινα η διαχειρηση του κοτοπουλου http://www.gourmetfury.com/2012/12/yakitori-chicken-sashimi-akira-tokyo/ http://chowhound.chow.com/topics/312520
alimentas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ηθελα να το γραψω για τους απαλευτους τους Ιαπωνες που οτι τρωγεται στον κοσμο το κανουν σασιμι αλλα δεν πιστευα οτι θα το ξερες οποτε το αφησα.ειχε δειξει κ μια εκπομπη στην TV πιο παλια οτι οντως εκει το σερβιρουν ετσι δικαιολογοντας οτι τα πουλερικα μεγαλωνουν σ ενα ελεγχωμενο περιβαλον κ τρωνε αυστηρα συγκεκριμενα πραγματα.αλλα κ παλι μιλαμε για απειροελαχιστες περιπτωσεις παγκωσμιος που σε καμια περιπτωση δεν αποτελουν αντιπρωσοπευτικο δειγμα
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ναι αλλα και παλι, δεν ειπα πουθενα "φατε ωμο κοτοπουλο". Ειπα, οτι σε ενα νορμαλ εστιατοριο το ιδιο λαθος ειναι να σερβιρεις ωμο ή παραμαγειρεμενο κοτοπουλο. Και το ωμο κοτοπουλο δεν σημαινει οτι θα εχει αυτοματως σαλμονελα.
DKNI Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξερω αν οι ιντριγκες και οι κλικες προβαλλονται περισσοτερο επειδη το επιπεδο ειναι χαμηλο ή αν το χαμηλο επιπεδο οδηγει σε reality παρα διαγωνισμο μαγειρικης Νομιζω το ακομα και το ταπεινο ελληνικο MC1 ηταν σαφως ανωτερο Επισης, με 1 μαστερκλας καθε σαββατο και σκορπιες συμβουλες ανα επεισοδιο απο τους κριτες, δεν εχει ενδιαφερον για οσους μας ενδιαφερει το μαγειρικο και οχι το reality κομματι. Με τα "ηθελε ενταση" και "δεν πετυχε την οξυτητα" δεν κανουμε τιποτα απολυτως. Πες "εκανε αυτη τη μαλακια γιατι εκανε ΑΥΤΗ τη λαθος ενεργεια" ή "επρεπε να κανει ΑΥΤΟ" ή "το ταδε παπαρι επειδη εχει αυτη την ιδιοτητα δεν πρεπει να γινεται ΕΤΣΙ αλλα ΑΛΛΙΩΣ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα