KilliK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αριστουργημα το Masterchef...H κριτικη τους αλλα και τα σχολια τους περιοριζονται στα ''Ηθελε λιγο ενταση'',''Του λειπει η ενταση'',''Δεν εχει ενταση''.Και αν κρινω απο τις ξενες εκπομπες το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο.Δεν ειμαι ειδικος ουτε το παιζω ξερολας και ψαγμενος,αλλα καλως ή κακως η Ελληνικη τηλεοραση ειχε δειξει και ξενες εκπομπες οπως του Gordon Ramsey,οπως το top chef,οπως master chef ακομα και το Iron chef( ),και ο καθενας μπορει να δει την διαφορα.. ποιο καναλι δειχνει iron chef??
gatokoritso Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Iron Chef έδειχνε το σκάι. Όσο για σήμερα στη αποχώρηση παρόλο που η κοπελιά (Κατερίνα νομίζω τη λένε) έκανε καλύτερο πιάτο παραχώρησε τη θέση της στο παλικάρι που μόλις είχαν πει οι κριτές ότι έπρεπε να φύγει.είπε ότι πιστεύει στο άλλο παιδί και καλύτερα να μείνει αυτός και ότι αυτή είναι χαρούμενη από το τρόπο που ήρθαν τα πράγματα και άλλα τέτοια πολλά. στημένο, μεγαλοψυχία , ηλιθιότητα? Δεν ξέρω ήταν μια περίεργη κίνηση...
margaritagr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σου λεει απ το να φυγω στο επομενο, γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να συνεχισει, καλυτερα ετσι να το παιξω κ μεγαλοψυχια Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App 1
vrwmiaris Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 πολλοι το βλεπουμε τελικα,ετσι να πεσει η τηλεθεαση των τουρκοσηριαλ.εμπρος καλοι μου πατριωτες
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μη συγκρίνετε iron chef με master chef καμια σχέση σε επίπεδο παιχτων αλλά και σε θεματα παραγωγης. Το 1 έχει να κανει με επαγγελματιες chef και το 2ο με ημιερασιτεχνες.
DKNI Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Κοιτα, το χθεσινο ειχε μια λογικη Η κοπελα ειναι 32 χρονων, με καλες ερασιτεχνικες προσπαθειες, αλλα μεχρι εκει. Αν δεν εφευγε στους 15 θα εφευγε στους 10. Σιγα, αν αποφασισει να το κανει επαγγελματικα δεν θα ειχε διαφορα. Απο περσυ ειδαμε οτι μονο 1-2 κανουν κατι μεσω mc, βασικα τι 2, μονο ο Πετρετζικης πιαστηκε Το αλλο το παλικαρακι ειναι επαγγελματιας, ειναι 25 χρονων, ειναι συμπαθητικος μαγειρας, ισως προχωρησει Απλα παιζει να ηταν και σκηνοθετημενο (σε φαση φευγεις αλλα για να το κανουμε δραματικο θα στησουμε θεατρακι) Γενικα στο MC αυτο που αξιζει ειναι τα Masterclasses οπου μπορεις να τσιμπησεις 1-2 συμβουλες για τη δικη σου μαγειρικη
skiabox Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αυτή η κοκκινομάλλα που έφυγε μου φαίνεται πολύ καλή η κοπελίτσα. Πολύ συμπαθητική. Βγήκε και μια φήμη που έλεγε ότι διέρρευσε το ζευγάρι του τελικού, αλλά μου φαίνεται μούφα.
Muchacho Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 To ζευγαρι του τελικου το ανακοινωσαν οι κουτσομπολιστικες εκπομπες..
equilibrium Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Πολυ παγωμενο βλεμα εχει αυτη η κοπελα. Εχει ωραια χαρακτηριστικα βεβαια. Ξεκιναει σε λιγο, λεω να επιχειρησω να το δω σημερα. Wish me luck.
Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 μπα οταν μιλαει για το τι μαγειρευει εχει το βλεμμα που πρεπει.
gatokoritso Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Προτιμώ τη σγουρομαλλα από τη ξανθιά.καλό κορίτσι αντίθετος η ξανθιά βγάζει μια ελαφριά κακία..από τα αγόρια ο ξανθός παίζει ωραίο παιχνιδάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα