Προς το περιεχόμενο

Masterchef s2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχολιο Σκαρμουτσου (υποτιθεμενου σεφ) σημερα ¨"Εχει κανει την πιο καλη σαλατα αλλα το μακαρονι θα το θελα λιγοτερο βρασμενο"

Τι λες ρε μεγαλε? Στην σχολη που πηγαινες αυτα σας μαθαινανε, αυτα μπορουσε να τα καταλαβει και ο ανηψιος μου που ναι 10 χρονων.  Αντι να μιλησουν για εξειδικευμενα πραγματα που δεν ξερει ο μεσος θεατης (αντιθεσεις γευσεων, οξυτητες) πετανε ο,τι χαζομαρα τους κατεβει και στο τελος διωχνουν αντικειμενικα παντα το πιο αντι-τηλεοπτικο προσωπο.  

Καθαρο reality

• Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χθες λιγο πριν πουνε ποιος θα φυγει οταν ο πιτσιρικας αρχισε το μυξοκλαμα απλα ηθελα να σπασω τη tv.ελεος απλα ελεος εχε λιγη αξιοπρεπεια γαμωτο!ουτε ξανθοπουλος τετοια κλαψα με το μαγείρεμα στα αδελφακια...

Δημοσ.

χθες λιγο πριν πουνε ποιος θα φυγει οταν ο πιτσιρικας αρχισε το μυξοκλαμα απλα ηθελα να σπασω τη tv.ελεος απλα ελεος εχε λιγη αξιοπρεπεια γαμωτο!ουτε ξανθοπουλος τετοια κλαψα με το μαγείρεμα στα αδελφακια...

Εδώ διαφωνούμε. Απλά το παιδί είναι ευαίσθητο και του βγήκε όλη η πίεση. Όλοι μέσα στο σπίτι λένε ότι είναι το καλύτερο παιδί. Και συνήθως τα καλύτερα παιδιά είναι και ευαίσθητα. Για εμένα είναι προς τιμή του που είναι και αυθεντικός και ευαίσθητος.

Γενικά και με τέτοιους ανθρώπους θέλω να κάνω παρέα, με ευαίσθητους και όχι με παγοκολόνες.

(Είναι και από οικογένεια με πολλά μέλη. Δεν πρέπει να είσαι τόσο σκληρή με ανθρώπους που τους αρέσει η δουλειά , αγαπάνε την οικογένειά τους και που περνάνε δύσκολα γενικώς).

• Like 1
Δημοσ.

και με αλλους που το συζητησα οι μισοι συμφωνουσαν με τη δικη μου γνωμη και οι μισοι με τη δικη σου.δεν ειναι θεμα κακιας ειναι θεμα το πως χειρίζεσαι τις καταστασεις.λιγα δακρυα ειναι οκ καταλαβαινω πιεση αλλα ολο το στορυ και κανονικο μιξοκλαμα οχι δεν το δεχομαι και δεν ειπα οτι ειναι κακο παιδι απλα δεν γουσταρω τετοιες συμπεριφορες ον καμερα και σε τετοια στιγμη.το μυξοκλαμα το αναγνωριζω απο χιλιόμετρα.

τεσπα οτι εγινε εγινε..οντοπικ, τι αποψη εχετε που χθες οι περισσοτεροι χρησιμοποιουσαν λαθος τους γαλλικους ορους?νομιζω οτι μετα απο αυτο θα ακολουθησει masterclass με 101 γαλλικη κουζινα...

Δημοσ.

καλα κ αυτοι οι βλακες δεν μπορουσαν να πουνε ενα σοτε να τελειωνε η υποθεση.κατι λαχανικα κομμενα σαν ψιρες ηταν οχι τιποτα το φοβερο

Δημοσ.

Αριστουργημα το Masterchef...H κριτικη τους αλλα και τα σχολια τους περιοριζονται στα ''Ηθελε λιγο ενταση'',''Του λειπει η ενταση'',''Δεν εχει ενταση''.Και αν κρινω απο τις ξενες εκπομπες το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο.Δεν  ειμαι ειδικος ουτε το παιζω ξερολας και ψαγμενος,αλλα καλως ή κακως η Ελληνικη τηλεοραση ειχε δειξει και ξενες εκπομπες οπως του Gordon Ramsey,οπως το top chef,οπως master chef ακομα και το Iron chef(

),και ο καθενας μπορει να δει την διαφορα..
Δημοσ.

Αριστουργημα το Masterchef...H κριτικη τους αλλα και τα σχολια τους περιοριζονται στα ''Ηθελε λιγο ενταση'',''Του λειπει η ενταση'',''Δεν εχει ενταση''.Και αν κρινω απο τις ξενες εκπομπες το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο.Δεν  ειμαι ειδικος ουτε το παιζω ξερολας και ψαγμενος,αλλα καλως ή κακως η Ελληνικη τηλεοραση ειχε δειξει και ξενες εκπομπες οπως του Gordon Ramsey,οπως το top chef,οπως master chef ακομα και το Iron chef(

),και ο καθενας μπορει να δει την διαφορα..

δεν το εχω δει το επεισοδιο με τη μπυρα :confused:

damn το iron chef ειναι κορυφη!

Δημοσ.

H αληθεια ειναι οτι το Iron Chef ειναι κορυφη

Φετος στο MS βλεπω αφενος χειροτερους μαγειρες - τουλαχιστον σε σχεση με αυτα που λενε οι κριτες  αλλα σε μερικες περιπτωσεις ειναι και εμφανες - αφετερου λιγο μαλακες χαρακτηρες (μερικοι καλοι αλλα τρομπες κουβαλανε αλλους τρομπες επειδη απλα δεν τους ψηφιζουν γιατι ειναι φατριες)

Φετος αντι να προσπαθουν να λειτουργησουν σαν καλυτεροι μιας ομαδας (οπως περσυ) προσπαθουν περισσοτερο να χαντακωσουν τους αλλους

Και νομιζω δεν εχει και τοσο ενδιαφεροντα Masterclass που για μενα ειναι τα καλυτερα αφου λενε και για μας χρησιμα πραγματα

Δημοσ.

Γύρισα πριν 20' στο σπίτι από το γραφείο, ήμουν από τις εννιά το πρωί. Ένα σάντουιτς σολωμού και ένα γαρίδας είχα φάει όλη την ημέρα και μόνο irish coffee κα μεταλλικό νερό είχα πάρει από υγρά. Ευτυχώς που το μεσημέρι μετά τις ενημερώσεις των κινήσεων στην τράπεζα πέρασα από το γυμναστήριο για λίγο joking πριν επιστρέψω στο γραφείο. Έφυγε λίγη ένταση.

Στο σπίτι, πεινούσα σαν λύκος. Τα μόνα υλικά που είχα ήταν πατάτα Περού, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, κόκκους εσπρέσο και λίγα κομμάτια χτένια (γαμώτο). Το σπίτι ήταν ζεστό και άνοιξα τα μεγάλα παράθυρα. Δεν ήξερα αν θα ετοίμαζα κάτι ή αν θα έπερνα Λιβανέζικη κουζίνα. Άναψα ένα πούρο και έδωσα στο εαυτό μου 5' για να αποφασίσω. Κάθισα στον θερμαινόμενο καναπέ με ένα ποτήρι κρασί ανοίγοντας την τηλεόραση....

Ω!!!! Θεέ των ταπεινών πεινασμένων όλης της χώρας σ' ευχαριστώ που υπάρχεις. Το αγαπημένο μεγάλο κανάλι όλων των Ελλήνων είχε master chef. Τυχαία είχε συνταγές με τα υλικά που έτυχε να έχω στην μικρή μου κουζίνα. Τα παιδιά που κυνηγούσαν πριν ένα χρόνο που γυρίζονταν το master chef το όνειρο μου έδωσαν ένα όνειρο απόψε.

Μαγείρεψα λοιπόν για αυτό το βράδυ κάτι λιτό όπως νομίζω όλοι σχεδόν οι Έλληνες. Το μεγάλο κανάλι εκτός από ρεαλιστική ενημέρωση δίνει και απλές ρεαλιστικές λύσεις για την σωστή διατροφή του λαού τις δύσκολες ώρες της κρίσης

Είμαι βαθιά συγκινημένος για το αποτέλεσμα αν και η αγκινάρα Ιερουσαλήμ δεν είχε την ένταση που περίμενα

Δημοσ.

Iron Chef μιλαμε για το ΕΠΙΚΟΤΕΡΟ μαγειρικο σοου που εχει γινει ποτε.ιεροσυλια να γραφεται διπλα στο αστειο ελληνικο master chef

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...