alimentas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 καλα μιλαμε για παρωδια.βγαινει ο Σκαρμουτσος που η πιο "σοβαρη" κριτικη του ειναι "ηθελα λιγο αλατι ακομα", "δεν εχει αρκετη ενταση" κ λεει θελουμε να μεινουν οι καλυτεροι αυτο σημαινει να ψηφισεται ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ!!!! .η ψηφοφορια ακομα πιο αστεια "σε ψηφιζω γιατι θελω να σου δωσω την ευκαιρια να κανεις τελεια πιατα" 6
equilibrium Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Eμενα με κουρασε. Και μολις αρχισε. Ισοδυναμει με ματσακι της superleague. Kαι στα 2 πονανε τα ματια μας.
Anubis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ χειροτερο απο το 1ο γιατι το εχουνε κανει ριαλιτυ τελειως. 5
mary Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ας πω και εγω η ψιλοασχετη την αποψη μου.. Εβλεπα το 1ο και μου αρεσε, κυριως με ολο τον ντορο που δημιουργησαν γυρω του. Ειδα και το παιδικο το οποιο μου αρεσε ακομα πιο πολυ. Το τωρινο δεν εκατσα να δω ολοκληρο επεισοδιο, μονο κανα μισαωρο μαξ και εχω εντασταση ως προς την παρουσιαστρια: δε της παει το αυστηρο ρε γμτ, ειναι νεα κοπελα και πολυ συμπαθητικη αλλά έτσι οπως την "στριμωχνουν" στο ρολο δε της παει. Για το οτι ηταν επαγγελματιες ακογονταν ηδη απο το 1ο.... Σα σεφ εκτιμω πιο πολυ τον Λαζάρου, ο Σκαρμουτσος πολυ μουσια και μεταξωτες κορδελες ειναι...
dismemberer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εχω την εντυπωση οτι ο "τελικος" δεν εχει γυριστει ακομα, ετσι δεν ειναι?
Toufas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 εγω εστειλα μhνυμα στην βαλεντινη παντως... δεν το διαβασε
dismemberer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Θα σου απαντησει κατα τις 3 το βραδυ, trust me
skiabox Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 εγω εστειλα μhνυμα στην βαλεντινη παντως... δεν το διαβασε Ωραίο μωρό. Για όποιον ενδιαφέρεται αυτός ο τύπος τα ανεβάζει πολύ γρήγορα τα επεισόδια : https://www.youtube.com/user/GiannakiS2012
Toufas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 για την επιλογη των παιχτων την ρωτησα, αμεσως εσεις
dismemberer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 για την επιλογη των παιχτων την ρωτησα, αμεσως εσεις Οχι εγω σοβαρα απαντησα, εκεινη την ωρα συνηθως ηρεμει απτη δουλεια και τοτε απανταει τις περισσοτερες φορες.
Toufas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 μπα, της εχω στειλει εδω και καιρο, του κλαδου της ειμαι και εγω και για αυτο ειχα αποριες
dismemberer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Που της εστειλες? Αν οχι στο fb, να σου το στειλω με pm. Μου φαινεται περιεργο παντως που δεν απαντησε.
Toufas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 στο fb ναι Νομιζω θα εχει φαει πολυ πρηξιμο, και λογικο ειναι να μην απαντησει + οτι τα pms απο μη friends πανε σε αλλη κατηγορια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα