margaritagr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εγω εχω παει στο εστιατοριο που ειναι συνιδιοκτητης ο Λουκακος, το ψωμι κι αλατι στο Χαλανδρι. Ειχα μεινει παρα πολυ ευχαριστημενη και σερβις και φαγητο ηταν αψογα. Αυτος ηταν κυριως εξω με τον κοσμο (γνωστους του μαλλον) Το σοου το βλεπω οταν βαριεμαι αλλα πραγματικα σε σχεση με το ξενο, ειναι καμποσες σκαλες κατω. Για μενα ειναι και λιγο κοροιδια να παιζουν επαγγελματιες, θα θελα να ναι ολοι "ασχετοι" που μαγειρευουν απο χομπι
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 αυτοι που παιζουν μεσα (στην Ελλαδα) ειναι επαγγελματιες...? Ο_ο
ravend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Στο ψωμί και αλάτι να πάτε σαν πελάτες,ωραίο είναι,αλλά μη πάτε ποτέ σαν υποψήφιοι εργαζόμενοι! όταν το είχα δεί εγώ τουλάχιστονν απο μέσα,ήταν με εξτρατζίδες και μαθητευόμενους που συνήθως πέρναν πόδι πριν πληρωθούν!ίσως και να έχει αλλάξει τακτική τώρα. Το παιχνίδι το ίδιο το παρακολούθησα λίγο στο ίντερνετ,πολύ ξεκατίνιασμα κ λιγότερη κουζίνα και ας είναι νωρίς ακόμα. Αυτό που δεν μου αρέσει πολύ είναι που οι στόχοι και οι συνταγές δείχνουν οτι δεν είναι κάτι που ο κάθε χομπίστας θα πετύχενε εύκολα,οπότε αυτό ίσως δικαιολογεί την ύπαρξη επαγγελματιών στο παιχνίδι,ωστε να μπορεί να υπάρχει υψηλό και απαιτητικό επίπεδο.Μη τους παρουσιάζεις όμως σαν ερασιτέχνες,δεν λεει! Επίσης δεν μου αρέσει πολύ που σχετικά σε κάθε επεισόδιο επικεντρώνονεται το μοντάζ και συνεπώςη προσοχή σε ένα συγκεκριμένο άτομο η κάποια άτομα και άλλοι μένουν στην αφάνεια,αλλά ίσως φιλτράροντε οι δημιουργίες και δείχνουν τα καλύτερα/ενδιαφέροντα για λόγους χρόνου. Προτιμούσα πάντως στην παραγωγή του αντ1 για τα ελληνικά δεδομένα,δεν θυμάμαι πως το λέγαν. Στο φετινό μαστερ σέφ,ποιοι είναι οι επαγγελματίες?δεν το έχω δει και πολύ για να εντοπίσω.
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το top chef λες, που το αμερικανικο ειναι οτι πιο καλο υπαρχει απο διαγωνισμο μαγειρικης στον κοσμο. Η αγαπητη βαλεντινα μαλλον το βλεπω να νικαει, μιας και την δειχνουν αρκετα. Αλλα ειναι επαγγελματιας και αυτη Τα τοσο μεγαλα χτενια που τα βρηκανε στο χτεσινο?! Οτι εχω βρει στην ελλαδα ειναι πολυ μικρα. Μιας και τωρα βλεπω το επεισοδιο, κανεις δεν σκεφτηκε το "χτενι-αγκιναρα ιερουσαλημ" απο το καλημερα?
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 παραθετω ενα κειμενακι απο εδω http://keep-life.blogspot.gr/2013/01/blog-post_763.html Γύρισα πριν 20' στο σπίτι από το γραφείο, ήμουν από τις εννιά το πρωί. Ένα σάντουιτς σολωμού και ένα γαρίδας είχα φάει όλη την ημέρα και μόνο irish coffee κα μεταλλικό νερό είχα πάρει από υγρά. Ευτυχώς που το μεσημέρι μετά τις ενημερώσεις των κινήσεων στην τράπεζα πέρασα από το γυμναστήριο για λίγο joking πριν επιστρέψω στο γραφείο. Έφυγε λίγη ένταση. Στο σπίτι, πεινούσα σαν λύκος. Τα μόνα υλικά που είχα ήταν πατάτα Περού, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, κόκκους εσπρέσο και λίγα κομμάτια χτένια (γαμώτο). Το σπίτι ήταν ζεστό και άνοιξα τα μεγάλα παράθυρα. Δεν ήξερα αν θα ετοίμαζα κάτι ή αν θα έπερνα Λιβανέζικη κουζίνα. Άναψα ένα πούρο και έδωσα στο εαυτό μου 5' για να αποφασίσω. Κάθισα στον θερμαινόμενο καναπέ με ένα ποτήρι κρασί ανοίγοντας την τηλεόραση.... Ω!!!! Θεέ των ταπεινών πεινασμένων όλης της χώρας σ' ευχαριστώ που υπάρχεις. Το αγαπημένο μεγάλο κανάλι όλων των Ελλήνων είχε master chef. Τυχαία είχε συνταγές με τα υλικά που έτυχε να έχω στην μικρή μου κουζίνα. Τα παιδιά που κυνηγούσαν πριν ένα χρόνο που γυρίζονταν το master chef το όνειρο μου έδωσαν ένα όνειρο απόψε. Μαγείρεψα λοιπόν για αυτό το βράδυ κάτι λιτό όπως νομίζω όλοι σχεδόν οι Έλληνες. Το μεγάλο κανάλι εκτός από ρεαλιστική ενημέρωση δίνει και απλές ρεαλιστικές λύσεις για την σωστή διατροφή του λαού τις δύσκολες( ώρες της κρίσης( Είμαι βαθιά συγκινημένος για το αποτέλεσμα αν και η αγκινάρα Ιερουσαλήμ δεν είχε την ένταση που περίμενα...... εχω λιωσει!!! 8
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αστειο δεν λεω, αλλα ο κοσμος χωραει και τα 2. Πχ την προηγουμενη βδομαδα ειχανε επτανησιακη κουζινα. Εκτος αν ο borderline αυτιστικος πρωταγωνιστης εχει την πανεμορφη γυναικα διπλα του και στην πραγματικη ζωη κλπ κλπ.
alimentas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 10 σκαλες ανωτερο ΄το ξενο σ ολα τα επιπεδα.φαντασου οτι οι διαγωνιζομενοι στο ξενο παιζει να χουν περισοτερες γνωσεις στο αντικειμενο απ οτι οι κριτες(πλην Λαζαρου) στο δικο μας
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αν και αδικη η συγκριση, το επαγγελματικο masterchef της αγγλιας: https://www.youtube.com/watch?v=II0UMh0sGv4
alimentas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 υπαρχει master chef που να ειναι κριτης ο Heston Blumenthal???
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 στο ιρλανδικο παντως οι chefs ειναι πραγματικα γνωστες + βοηθανε τους διαγωνιζομενους κανοντας τους βοηθους τους... ενω οι δικοι μας... καρεκλα και "δεν μου αρεσει το ΧΧΧΧΧ"
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 υπαρχει master chef που να ειναι κριτης ο Heston Blumenthal??? ουχι.
timoboll Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 καλο για να περνα η ώρα.. ο λαζάρου έχει αστέρι μις τέτοιο πως το λένε πάντως,επίσης ο λουκάκος είναι σίγουρα καλός chef για τον άλλο δεν ξέρω επίσης ο τύπος που είπε υπάρχει chef με 20 αστερια το είπε για troll? γιατί νομίζω τα πιο πολλά που χει κάποιος είναι 4 και ο ραμσή 3 έχει
thermo-sifounas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 καλο για να περνα η ώρα.. ο λαζάρου έχει αστέρι μις τέτοιο πως το λένε πάντως,επίσης ο λουκάκος είναι σίγουρα καλός chef για τον άλλο δεν ξέρω επίσης ο τύπος που είπε υπάρχει chef με 20 αστερια το είπε για troll? γιατί νομίζω τα πιο πολλά που χει κάποιος είναι 4 και ο ραμσή 3 έχει Aνα εστιατοριο λες εσυ, οι περισσοτεροι μεγαλοι σεφ διατηρουν πολλα εστιατορια ανα τον κοσμο. Ο Alain Ducasse εχει εστιατορια με παραπανω απο 20 michelin. Με μια προχειρη αναζητηση ειδα οτι ο Ramsey εχει αυτη την στιγμη 14 αστερια Sent from my iPhone using Insomnia
john2gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Καταραμένη αϋπνία. Αντί για Masterchef διάβασα Masterchief και λέω <<Ώπα, Masterchief και δεύτερη season κιόλας; Τι γίνεται εδώ πέρα>> 5
michael92 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Καταραμένη αϋπνία. Αντί για Masterchef διάβασα Masterchief και λέω <<Ώπα, Masterchief και δεύτερη season κιόλας; Τι γίνεται εδώ πέρα>> Κάψιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα