DKNI Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Trollolol http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=PL9AC100DCDBDC4C16&v=4vI4lYYfmfQ#t=1781s Απολαυστικος Σαρρημαυρογενης θα συμφωνησω για περσι . Αλλα στην σημερινη δοκιμασια ο Γεραρδος ηταν λιγος το γλυκο απλά τραγικό το μονο που ψιλοεσωσε λιγο ηταν αυτο με το φαργκι κ την κιτρινη σαλτσα . Η βαθμολογια μιλαει κ απο μονη της να ηταν ενα δυο ποντοι οκ να πεις εγινε καποια π%$#%α αλλα ειχαν μεγαλη διαφορα Οντως, σημερα ο Γεραρδος δεν τα πηγε καλα Απλα ειναι αστειος ο πολυ υψηλος βαθμος του Μπαμπη οταν ακουσε περιπου ισαξια αρνητικα, καθως και το ταβανι του μουσατου, δλδ γελαγε ο κοσμος Πρωτον με το ωμο κρεας. Μια μερα νωριτερα εφυγε ο Μεγκουλας μονο γι'αυτο. Και μαλιστα ενω ειχε δικαιολογια. Μια μερα μετα ο ενας "αλλοι το τρωνε ετσι", ο αλλος "εγω το τρωω ετσι". Καραγκιοζιες Και δευτερον με τους συμβολισμους. Σου φερνει ο αλλος ενα πολυ εξυπνο πιατο για μια πολυ δυσκολη εννοια, την οκνηρια, και αδυνατεις να συλλαβεις τι σου λεει. Και εχεις πιασει δλδ με τη μια την λαγνεια οταν σου φερνουν την στρογγυλη παστα συνοικιακου ζαχαροπλαστειου ο ενας και την οργη επειδη ηταν...κοκκινο και μαυρο του αλλου? Σου εδειξε οργη, μια εννοια που με πινελιες και αναρχια θα εβγαινε, σου εχει φερει ο αλλος ριζοτο τσερκαριστο και βλεπεις "οργη"?
billstamaniac Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Trollolol http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=PL9AC100DCDBDC4C16&v=4vI4lYYfmfQ#t=1781s Απολαυστικος Σαρρημαυρογενης Οντως, σημερα ο Γεραρδος δεν τα πηγε καλα Απλα ειναι αστειος ο πολυ υψηλος βαθμος του Μπαμπη οταν ακουσε περιπου ισαξια αρνητικα, καθως και το ταβανι του μουσατου, δλδ γελαγε ο κοσμος Πρωτον με το ωμο κρεας. Μια μερα νωριτερα εφυγε ο Μεγκουλας μονο γι'αυτο. Και μαλιστα ενω ειχε δικαιολογια. Μια μερα μετα ο ενας "αλλοι το τρωνε ετσι", ο αλλος "εγω το τρωω ετσι". Καραγκιοζιες Και δευτερον με τους συμβολισμους. Σου φερνει ο αλλος ενα πολυ εξυπνο πιατο για μια πολυ δυσκολη εννοια, την οκνηρια, και αδυνατεις να συλλαβεις τι σου λεει. Και εχεις πιασει δλδ με τη μια την λαγνεια οταν σου φερνουν την στρογγυλη παστα συνοικιακου ζαχαροπλαστειου ο ενας και την οργη επειδη ηταν...κοκκινο και μαυρο του αλλου? Σου εδειξε οργη, μια εννοια που με πινελιες και αναρχια θα εβγαινε, σου εχει φερει ο αλλος ριζοτο τσερκαριστο και βλεπεις "οργη"? καταρχην ολοι σημερα ειχαν προβλημα με το ψησιμο Κωστη με το μοσχαρι Γεραρδος με το αρνί που εδωσαν και οι δυο ωμο και λιγοτερο Μπαμπης με την γαριδα . Για μπαμπη τουλαχιστον σημερα πιστευω τον αδικησαν παρουσασε μακραν τα πιο ωραια πιατα σε θεμα εμφανισης οντως η βαμολογια του Κωστη ηταν απροσμενα υψηλη. Αυτο ομως δεν αλλαζει οτι σημερα αν επρεπε να φυγει ενας αυτος ηταν ο Γεραρδος βασει του τι παρουσιασαν
DKNI Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μα δεν διαφωνουμε σε αυτο. Τουλαχιστον με βαση τα σχολια των κριτων - γιατι δεν εφαγα κιολας να σου πω - οντως σημερα ορθως εφυγε ο Γεραρδος Απο την αλλη ηταν σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου φανερο οτι καποιοι την γλυτωναν με τα ιδια λαθη που αλλοι εφευγαν. Αυτο λεω απλα btw και δεν μας εξηγησαν αν δεν κανω λαθος, γιατι επελεξαν να γνωριζουν ποιος εκανε ποιο πιατο την τελευταια εβδομαδα (αφου πλεον δεν υπηρχε εννοια πορειας) (εξαιρεση το σημερινο αφου επρεπε να εξηγησουν τον συμβολισμο)
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Και οι 3 μέτριοι μάγειρες και αδύναμες ΠΟΛΥ σπαστικές προσωπικότητες. Γενικά 2-3 φορές που το έχω δεί μαζί και με το σημερινό λέω, οκ τι φτιάχνουν τώρα, παρόμοια πράγματα κάνει και ο αδερφός μου ο πρωτοετής σε σχολή μαγειρικής. Είναι τώρα αυτοί τοπ μάγειρες υποτίθεται; Trollolol Απολαυστικος Σαρρημαυρογενης Έχει απόλυτο δίκιο. Οι 3 τελευταίοι που έμειναν είναι καραγκιοζάκοι ντιντήδες. Εντωμεταξύ full acting ε...
polteris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Ειχαμε 3 "μαγειρες" που δεν ξερουν να ξεχωριζουν το νουα απο το φιλετο γαλακτος!!! Τι να λεμε τωρα!!! Τραγικο το φετινο master chef!!
olympiakosgate7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Ο Σαρρυμαυρογενης τα ειπε ολα και ειναι ο μονος που τον ''πηγαινα'' απο την αρχη του διαγωνισμου τα ελεγε εξω απο τα δοντια και δεν κρυβοταν πισω απο αλλους για να την γλυτωσει. Οταν σου λεει ο ανθρωπος που το εζησε αυτο το πραγμα οτι με τον Λουκακο δεν ελεγε ουτε καλημερα και στον Μπαμπη ελεγε ολο ''Μπαμπη μου και μπαμπη μου'' (σειτε το βιντεο παραπανω) καταλαβαινετε ποσο καραστημενο ειναι. Οπως και το πρωτο ηταν στημενο με το ''καταλαθος' σφαλμα του σκαρμουτσου http://www.madata.gr/diafora/media/86282.html. Η μονη λογικη για να το βλεπεις ειναι να περναει η ωρα.
gatokoritso Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Trollolol http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=PL9AC100DCDBDC4C16&v=4vI4lYYfmfQ#t=1781s Απολαυστικος Σαρρημαυρογενης οντως ωραιος.αλλα το μπονους ηταν στο τελος.κοιτα να δεις που η ασχημη βγηκε τσαχπινα
olympiakosgate7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 οντως ωραιος.αλλα το μπονους ηταν στο τελος.κοιτα να δεις που η ασχημη βγηκε τσαχπινα Αμα 3 μηνες δεν κανεις τιποτα σοβαρο, τοτε αναγκαζεσαι να συμβιβαστεις. :P
firewalker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Έλα, σας έχω άνετα. Με ένα δελτίο ειδήσεων Star είναι σαν να το έχω δει. http://www.youtube.com/watch?v=6K4C-TEwycc&feature=player_embedded
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 σαβουρογαμηκουλας μας βγηκε δηλαδη ο μπαμπης?
alimentas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ αγνωριστος ο Γεραρδος. 1
DKNI Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Έλα, σας έχω άνετα. Με ένα δελτίο ειδήσεων Star είναι σαν να το έχω δει. http://www.youtube.com/watch?v=6K4C-TEwycc&feature=player_embedded Ο τουλαχιστον 2ος, ισως και 1ος, δεν εχει λεει δουλεια ως μαγειρας Μα αφου ειναι Μαστερ Σεφ!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ αγνωριστος ο Γεραρδος. Πρεπει να πηρε 20 κιλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα