Προς το περιεχόμενο

Masterchef s2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eννοείς οτι αν βγαλουμε στην άκρη τα έξοδα των υλικών, τα ίδια λεφτά θα πάρει αυτός που έφτιαξε την μπάλα και αυτός που μου εφτιαξε την μπριζόλα με πατάτες?

Δεν καταλαβαινω την ερωτηση :|

αυτο σηκωνει μεγαλη συζητηση..ας πουμε απλα οτι ειναι 50-50 ποιοτητα και εφε.

Προσεγγιζεις το θεμα με λαθος τροπο. Κανενα σοβαρο μαγαζι δεν παει να καλύψει μια ατελεια/μετριο πιατο με καλη παρουσιαση.

Πχ το συγκεκριμενο που εβαλα πιο πανω, εχει 11 λιρες οπως οσο εχουν ολα τα αλλα επιδορπια. Οι τιμες του συγκεκριμενου μαγαζιου ειναι ακριβες, τα ορεκτικα ειναι στις 14 λιρες και τα κυριως στα 30 (κατα μεσο ορο αυτες οι τιμες). 

• Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιρνει ενα πολυ μικρο ποσο (σε σχεση με αυτα που πιθανον να κερδισει απο την δουλεια του, αν δειξει οτι οντως αξιζει και δεν ειναι μλκας)

Σημερα αποθεωθηκε η παραγκα για αλλη μια φορα. Διωξαν τον μονο με τα σωστα υλικα που θα ειχε το καλυτερο πιατο και των 4 αν ειχε αλλα 15' και κρατησαν αυτους που δεν ηξεραν τι μαγειρευαν και μαγειρευαν λαθος υλικα!! (στις αλλες δοκιμασιες ειχαν τα υλικα και τη συνταγη αρα μετραγε πολυ το σωστο ψησιμο)

Δηλαδη θα παρουν στα μαγαζια τους τον κουνιστο ντιντη που εκανε λαθος 3/4 υλικα? Και θα παω εγω να φαω κατι που δεν ειναι αυτο που λεει ο καταλογος?

Δημοσ.

Παιρνει ενα πολυ μικρο ποσο (σε σχεση με αυτα που πιθανον να κερδισει απο την δουλεια του, αν δειξει οτι οντως αξιζει και δεν ειναι μλκας)

Σημερα αποθεωθηκε η παραγκα για αλλη μια φορα. Διωξαν τον μονο με τα σωστα υλικα που θα ειχε το καλυτερο πιατο και των 4 αν ειχε αλλα 15' και κρατησαν αυτους που δεν ηξεραν τι μαγειρευαν και μαγειρευαν λαθος υλικα!! (στις αλλες δοκιμασιες ειχαν τα υλικα και τη συνταγη αρα μετραγε πολυ το σωστο ψησιμο)

Δηλαδη θα παρουν στα μαγαζια τους τον κουνιστο ντιντη που εκανε λαθος 3/4 υλικα? Και θα παω εγω να φαω κατι που δεν ειναι αυτο που λεει ο καταλογος?

Εννοείς αν δουλέψουν εκτός Ελλάδος; Ρωτάω γιατί έχουν χρόνια να πληρωθούν ακόμα και επίτιμοι καλεσμένοι που έχουμε δει στο master class.
Δημοσ.

ποια παραγκα αποθεωθηκε ????εχω συρει για το M.C. τα περισσοτερα εδω μεσα,ο τυπος εδωσε ΩΜΟ κρεας.Το πεταξε μεσα στο κατσαρολι και το σερβιρε,ας του κοβε λιγο να βαζε το νουα.ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ εφυγε.

ΓΕΡΑΡΔΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡE ΤΑ ΛΕΦΤΑ.O μονος που αξιζει απ την αρχη του παιχνιδιου

Δημοσ.

Οι φήμες επιβεβαιώνονται για Κωστή και Μπάμπη. Μάλλον ο Γεράρδος θα κάνει γερή αστοχία αύριο.

• Super Moderators
Δημοσ.

βύσμα του πλαίσιου? :P
Δημοσ.

Οι φήμες επιβεβαιώνονται για Κωστή και Μπάμπη. Μάλλον ο Γεράρδος θα κάνει γερή αστοχία αύριο.

Δυστηχως βγηκε αληθινο.Καλα και αυτοι μαλακες ειναι,εγω σαν μεγκα θα τους εκανα μυνηση,ειναι σαν να δινεις Mega spoiler.. :shock:  :shock:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε μαγκες αυτο ειναι μεσα στην ιντριγκα. Οταν ειχαν μεινει οι 6, μετα το master class τους εβαλαν (δοκιμασια με ομαδες)  να κανουν τις ιδιες συνταγες τις οποιες τις ειχαν κανει πριν μιση ωρα. Η μελαχρινη πηρε 20 οταν ο αριστο και ο ξανθος πηραν 25 και 24 και λεει η μελαχρινη δεν φταιω εγω να επαιρναν οι αλλοι περισσοτερο και να κερδιζαμε. ΤΗΝ ΣΦΑΖΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΦΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ?

Αρχισε το κανονικο masterchef στην αγγλια. 

Στο youtube το βλεπεις ??

Επεξ/σία από olympiakosgate7
Δημοσ.

ποια παραγκα αποθεωθηκε ????εχω συρει για το M.C. τα περισσοτερα εδω μεσα,ο τυπος εδωσε ΩΜΟ κρεας.Το πεταξε μεσα στο κατσαρολι και το σερβιρε,ας του κοβε λιγο να βαζε το νουα.ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ εφυγε.

Η παραγκα που λεει οτι

1. Ειπαν - ο Λουκακος συγκεκριμενα - οτι η παρασκευη και η επιλογη υλικου παιρνουν απο 5 βαθμους. Επομενως ο Μεγκουλας πηρε 0 στο μαγειρεμα και 5 στην επιλογη και οι αλλοι πρεπει να πηραν 5 στην παρασκευη στην καλυτερη και 0 στην επιλογη. Επισης η μουσατη εμεινε ενω ειχε 3/4 υλικα λαθος. Δηλαδη ποτς γκενεν αυτου?

2. Το λαθος του Μεγκουλα σε ΚΣ δεν θα γινοταν γιατι απλα θα ηξερε απο το πρωι, μην πω απο την προηγουμενη, τι υλικα εχει πει στον προμηθευτη. Οι αλλοι ανετα εκαναν την μαλακια και σε πραγματικο εστιατοτοριο. Συκωτι παραγγελνες, κοτοπουλο θα σου εφερναν.

Το ολο θεμα ειναι οτι η συγκεκριμενη αστοχια εγινε απλα επειδη ηταν πολυ περιορισμενος ο χρονος και δεν εχει σχεση με προηγουμενες οπου ηξεραν τα υλικα, ειχαν την συνταγη, οποτε το αψητο κρεας ηταν οντως αιτια αποχωρησης. Δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι αν - οπως θα ηταν και το σωστο - δεν ηξεραν ποιος εκανε τι, δεν θα επελεγαν του Κωστη να φυγει. Ο τυπος ειχε κανει λαθος τα υλικα και ειχε μαγειρεψει λαθος τα παντα εκτος απο το κρεας.

Aυτο που θα μπορουσε να κανει, θα ηταν να εβαζε το νουα και να ελεγε "ξερω οτι ειναι λαθος κρεας αλλα δεν ειχα χρονο"

Αλλα πραγματικα, IRL αυτο το λαθος για αυτον τον λογο, δεν γινεται

Αντιθεται μια χαρα μπορω να φανταστω να βγαζουν οι αλλοι πιατο εχωντας χρησιμοποιησει λαθος ειδος υλικου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...