Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει ετσι ειναι το κονσεπτ και στο αμερικανικο στην αρχη ολα ηταν σκουπιδια και οσο περνουσε ο καιρός, και καλα, μαθαιναν και επαιρναν σωστες κριτικες. Οτι επιλέξει να δειξει η παραγωγη ειναι, δεν εχει να κανει με τα ατομα.
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 chef patron ειναι ο σκαρμουτσος, δεν χρειαζεται να ειναι καν μεσα στην κουζινα αν θελει.
Sellers Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Στο αμερικανικο που εχω δει και τις 3 σεζον οι κριτες ειναι πολυ αυστηροι αλλα με επιχειρηματα, οχι φρασεις τυπου "δεν μου αρεσε η σαλτσα" Ναι όλο μαλακίες σε εμάς. ''Εγώ θα έβαζα λίγο παραπάνω αλάτι''. Ε εσύ βάλε. Αυτός διάλεξε να μην βάλει. chef patron ειναι ο σκαρμουτσος, δεν χρειαζεται να ειναι καν μεσα στην κουζινα αν θελει. Τι είναι chef patron?
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ιδιοκτητης του μαγαζιου/αφεντικο Αλλος ειναι ο head chef που κανει κουμαντο, (και υπαρχει και ο executive σε μερικα αλλα μαγαζια) αλλος αυτος που κανει κουμαντο οταν ειναι ο κοσμος εκει για να φαει. Αλλα και αυτος μπορει να κανει και αυτο που θελει απο τις 3 αυτες θεσεις. Επισης, αυτον εδω: http://tro-ma-ktiko.blogspot.co.uk/2010/10/e_19.html 2 χρονια μετα και ακομα τον θυμαμαι.
thermo-sifounas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ιδιοκτητης του μαγαζιου/αφεντικο Αλλος ειναι ο head chef που κανει κουμαντο, (και υπαρχει και ο executive σε μερικα αλλα μαγαζια) αλλος αυτος που κανει κουμαντο οταν ειναι ο κοσμος εκει για να φαει. Αλλα και αυτος μπορει να κανει και αυτο που θελει απο τις 3 αυτες θεσεις. Επισης, αυτον εδω: http://tro-ma-ktiko.blogspot.co.uk/2010/10/e_19.html 2 χρονια μετα και ακομα τον θυμαμαι. Eγω ηξερα οτι ιδιοκτητης ειναι ο δημοσιογραφος Σταυρος Θεοδωρακης και ο Σκαρμουτσος αρχι-σεφ. Μηπως εγινε προσφατα (μετα μαστερ-σεφ) συνιδιοκτητης?
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 και patron να μην ειναι, θα ειναι executive αρα και παλι δεν χρειαζεται να ειναι στην κουζινα.Για να σε προλαβω, και executive να μην ειναι, θα ειναι head chef και παλι δεν θα χρειαζεται να ειναι στην κουζινα. 1
Sellers Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Πιο κάτω έχει γκαρσόνι, που και πάλι δεν χρειάζεται να ειναι στην κουζίνα εκτός και αν είναι η μέρα του για την λάτζα. 4
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 badumtssssssssssssssssss τωρα ειμαι στα windows 7, ο balmer δεν τα σχεδιασε αυτα?
georgeadams Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ο αριστοτελης και ο αγγελος εχουν μαγαζια. Απο οτι βλεπω παντως με ενα μικρο ψαξιμο, η πλειοψηφια ειναι επαγγελματιες που εχουν παει. Ε νταξει, να παω και εγω του χρονου αν ειναι. Με ένα πολύ πρόχειρο (σιγά μη φάω και όλη τη μέρα μου μ' αυτούς) ψάξιμο στο Facebook: Άγγελος Κάρδαρης: Ιδιοκτήτης του πολίτικου Καφεζαχαροπλαστείου "Μαλεμπί" στη Γλυφάδα. Αριστοτέλης Μέγκουλας: Σεφ/Ιδιοκτήτης του Wine Restaurant "Pomo d'Oro" στην Κέρκυρα. Αναστασία Βασιλείου: Δουλεύει στο "Βαρούλκο" του κριτή Λευτέρη Λαζάρου. Ανδρέας Καβάζης: Σου-Σεφ στο "Great", στη Λευκωσία της Κύπρου. Μιχάλης Αποστολάκης: Δουλεύει στο Espresso-Bar "45st" στο Περιστέρι. Γιώργος Γραμματικόπουλος: Καθηγητής Μαγειρικής στο ΙΕΚ Πάτρας.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μην ξεχνατε οτι η εκπομπη γυριστηκε περσι το Σεπτεμβρη, πολλοι απο αυτους μπορει να βρηκαν δουλειά μετά την εκπομπή.
fearwhatnow Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μην ξεχνατε οτι η εκπομπη γυριστηκε περσι το Σεπτεμβρη, πολλοι απο αυτους μπορει να βρηκαν δουλειά μετά την εκπομπή. Δουλειες υπαρχουν.
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μην ξεχνατε οτι η εκπομπη γυριστηκε περσι το Σεπτεμβρη, πολλοι απο αυτους μπορει να βρηκαν δουλειά μετά την εκπομπή. Δεκτο ναι, αλλα ιδιοκτητης, καθηγητης και sous chef δεν γινεσαι μετα την εκπομπη. Εισαι απο πριν.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δεκτο ναι, αλλα ιδιοκτητης, καθηγητης και sous chef δεν γινεσαι μετα την εκπομπη. Εισαι απο πριν. Ναι συμφωνω ή αν δεν εισαι σιγουρα είσαι μεσα στο χώρο σε αλλη θεση. Δουλειες υπαρχουν. Στο συγκεκριμένο τομέα, υπάρχουν.
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 για να περναει η ωρα καλο ειναι αλλα το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο.πεδαρελια με λιγες γνωσεις.η πρωτοτυπία στα φαγητα ελαχιστη και το υπερτατο λαθος χθες 3-4 εδωσαν πιατο με αψητο κοτοπουλο.ακομα και εγω η άχρηστη στη κουζινα αψητο κοτοπουλο ποτε δεν εχω βγαλει..δηλαδη το οτι μας λες οτι αυτοι εχουν δουλείες σε εστιατορια εις βαρος τους ειναι στα ματια μου.περιμενω να δω μετα απο μερικες αποχώρησεις μπας και συγκεντρωθουν.τις ξενες εκδοχες τις εχω παρακολουθησει κατα καιρους και τις βρισκω αρκετα αξιολογες.
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Κοιτα, υπαρχει και ο αντιλογος, οτι αψητο κοτοπουλο μπορει να μην εχει δωσει καποιος εκτος διαγωνισμου, αλλα παραψημενο εχει δωσει 1000% που ειναι το ιδιο αθλιο. Παντως το πιο μεγαλο λαθος που κανουν αρκετοι ειναι να βαζουν πολλα πραγματα στο πιατο για εντυπωσιασμο και μονο, που ειναι και ο κανονας στην ελλαδα πλεον. 213 υλικα για ενα πιατο, σε καθε πιατο που κανεις = σκατα. Ειδικα ο τυπος με τα μαντηλια και την κωτσιδα ειναι η επιτομη απο αυτο που λεω. Ο αντιλογος που κανω με τον εαυτο μου ειναι πως το απλο ειναι πιο δυσκολο γιατι δεν εχεις που να κρυφτεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα