vrwmiaris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 καλα ειναι δυνατον να τα ανεβαζουν πριν την τελεοραση?
timoboll Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 σχεδον ολοι έχουν πάει εκεί μέσα για κουτσομπολιό και κλίκες και νομίζουν είναι στοbig brother .ατάλαντοι σχεδόν όλοι είναι που θέλουν απλά να πάνεβαθιά στον διαγωνισμό χωρίς να κάνουν τίποτα.τον γιώργο τον έχουνκάνει mega chef και έχει χάσει σχεδόν όλες τις ομαδικές και δεν έχεινικήσει ποτε test δημιουργικότητας.παράγκαμονο ο σαρρής έχει δείξει ότι είναι καλός μάγειρας3 φορες αρχηγός,3 φορες νικητής σε test,1 σε κουτί και 2 φορες νίκη σε δοκιμασία αποχώρησης.
dismemberer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ενα πουλακι λεει οτι αυριο φευγει ο Σαρρημαυροτετοιος. Just saying..
timoboll Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ενα πουλακι λεει οτι αυριο φευγει ο Σαρρημαυροτετοιος. Just saying.. μονο ετσι θα τον κερδιζαν Επειδή η αγάπη σας τόσο καιρό έχει χαραχθεί μέσα στην καρδιά μου θα ήθελα να σας κάνω μια τελευταία εξομολόγηση και να μοιραστώ μαζί σας πράγματα που μέχρι τώρα ήξεραν μόνο ο Πατέρας μου η Μητέρα μου και ο συμπαίχτης μου στο παιχνίδι Αριστοτέλης . Εκείνο τον καιρό λοιπόν ενώ κάναμε τα γυρίσματα είχαμε και 1 λεπτό την ημέρα για να μιλήσουμε με τους γονείς μας οι τα παιδιά μας....πήρα λοιπόν τον Πατέρα μου σε ένα διάλειμμα και μου λέει ο Αντωνάκης (ο γιός μου για όσους δεν ξέρουνε)κλαίει και θέλει να πας να τον πάρεις από την Μητέρα του δεν μπορεί άλλο!!!!(είμαι διαζευγμένος εδώ και 4 χρόνια, η μητέρα του Αντώνη και ο ίδιος ζούνε στη Ρόδο και εγώ στη Θεσσαλονίκη) παρακαλάω την παραγωγή να μου δώσει ακόμα λίγο χρόνο να δοκιμάσω να μιλήσω με το γιο μου , δεν τα κατάφερα...τότε λοιπόν το μυαλό μου έφυγε!!! το μοιράζομαι με τον Αριστοτέλη και σκέφτομαι να δηλώσω παραίτηση και να φύγω από τον διαγωνισμό όπου είχα ζήσει τόσο άσχημα ανάμεσα από ανθρώπους που κατάφεραν να μετατρέψουν ένα μαγειρικό τηλεοπτικό διαγωνισμό σε σχολική κατασκήνωση ! επειδή μας είχαν πει από την παραγωγή ότι μερικά άτομα δεν μπορείτε να φύγετε παρά μόνο αν κάνετε μαγειρική πατάτα! είπα εκείνο το πρωινό στον Αριστοτέλη που καθόταν δίπλα μου στο πούλμαν που μας πήγαινε στο στούνιο , Αριστοτέλη αυτή είναι η τελευταία φορά που κάνω αυτό το δρομολόγιο δεν αντέχω άλλο θα φύγω!!! θα πάω στον καυλιάρη μου.......και ο φίλος μου ο Αριστοτέλης δεν το πίστευε!!! μα κοίταξα γύρο μου όλα τα πρόσωπα εχθρικά το κλίμα θλιβερό, ήξερα ότι όλο το παρεάκι τόσους μήνες με έβριζε και με κατηγορούσε δέχτηκα μεγάλο πόλεμο από κάτι παιδάκια δεν μιλούσα γέλαγα γιατί ήθελα πολύ να ζήσω το όνειρο!!! αλλά όταν μιλάει ο γιος μόνο ο Θεός μπορεί να με σταματήσει...........ζητάω λοιπόν δημόσια συγνώμη από όλους εσάς που θα θέλατε να δείτε εμένα στον τελικό ............αν ήξερα πραγματικά την έκταση της αγάπη σας τότε μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα......αύριο λοιπόν αποχωρώ από το παιχνίδι και υπάρχει λόγος σοβαρός! Τι αξίζει λοιπόν περισσότερο στη ζωή? ένας τίτλος η αξιοπρέπεια η το γέλιο και η ικανοποίηση ενός παιδιού!!! Σας αφήνω και εύχομαι καλή αντάμωση στα κρυφά μας παραμύθια το master κατασκήνωση για μένα αύριο τελειώνει................η αγάπη σας και τα λόγια σας από κάθε μεριά του κόσμου με κάνουν να ντρέπομαι που δεν σας έκανα τελικά το χατήρι!!!! ΜΕ ΑΜΕΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ Κωνσταντίνος .............
dismemberer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 μονο ετσι θα τον κερδιζαν Επειδήη αγάπη σας τόσο καιρό έχει χαραχθεί μέσα στην καρδιά μου θα ήθελα να σας κάνω μια τελευταία εξομολόγηση και να μοιραστώ μαζί σας πράγματα που μέχρι τώρα ήξεραν μόνο ο Πατέρας μου η Μητέρα μου και ο συμπαίχτης μου στο παιχνίδι Αριστοτέλης . Εκείνο τον καιρό λοιπόν ενώ κάναμε τα γυρίσματα είχαμε και 1 λεπτό την ημέρα για να μιλήσουμε με τους γονείς μας οι τα παιδιά μας....πήρα λοιπόν τον Πατέρα μου σε ένα διάλειμμα και μου λέει ο Αντωνάκης (ο γιός μου για όσους δεν ξέρουνε)κλαίει και θέλει να πας να τον πάρεις από την Μητέρα του δεν μπορεί άλλο!!!!(είμαι διαζευγμένος εδώ και 4 χρόνια, η μητέρα του Αντώνη και ο ίδιος ζούνε στη Ρόδο και εγώ στη Θεσσαλονίκη) παρακαλάω την παραγωγή να μου δώσει ακόμα λίγο χρόνο να δοκιμάσω να μιλήσω με το γιο μου , δεν τα κατάφερα...τότε λοιπόν το μυαλό μου έφυγε!!! το μοιράζομαι με τον Αριστοτέλη και σκέφτομαι να δηλώσω παραίτηση και να φύγω από τον διαγωνισμό όπου είχα ζήσει τόσο άσχημα ανάμεσα από ανθρώπους που κατάφεραν να μετατρέψουν ένα μαγειρικό τηλεοπτικό διαγωνισμό σε σχολική κατασκήνωση ! επειδή μας είχαν πει από την παραγωγή ότι μερικά άτομα δεν μπορείτε να φύγετε παρά μόνο αν κάνετε μαγειρική πατάτα! είπα εκείνο το πρωινό στον Αριστοτέλη που καθόταν δίπλα μου στο πούλμαν που μας πήγαινε στο στούνιο , Αριστοτέλη αυτή είναι η τελευταία φορά που κάνω αυτό το δρομολόγιο δεν αντέχω άλλο θα φύγω!!! θα πάω στον καυλιάρη μου.......και ο φίλος μου ο Αριστοτέλης δεν το πίστευε!!! μα κοίταξα γύρο μου όλα τα πρόσωπα εχθρικά το κλίμα θλιβερό, ήξερα ότι όλο το παρεάκι τόσους μήνες με έβριζε και με κατηγορούσε δέχτηκα μεγάλο πόλεμο από κάτι παιδάκια δεν μιλούσα γέλαγα γιατί ήθελα πολύ να ζήσω το όνειρο!!! αλλά όταν μιλάει ο γιος μόνο ο Θεός μπορεί να με σταματήσει...........ζητάω λοιπόν δημόσια συγνώμη από όλους εσάς που θα θέλατε να δείτε εμένα στον τελικό ............αν ήξερα πραγματικά την έκταση της αγάπη σας τότε μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα......αύριο λοιπόν αποχωρώ από το παιχνίδι και υπάρχει λόγος σοβαρός! Τι αξίζει λοιπόν περισσότερο στη ζωή? ένας τίτλος η αξιοπρέπεια η το γέλιο και η ικανοποίηση ενός παιδιού!!! Σας αφήνω και εύχομαι καλή αντάμωση στα κρυφά μας παραμύθια το master κατασκήνωση για μένα αύριο τελειώνει................η αγάπη σας και τα λόγια σας από κάθε μεριά του κόσμου με κάνουν να ντρέπομαι που δεν σας έκανα τελικά το χατήρι!!!! ΜΕ ΑΜΕΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ Κωνσταντίνος ............. Ασε να το κανουμε λιγο πιο μυστηριωδες ρε αδερφε μου
timoboll Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Κοψτε ρε την πλακα!! ξενερα ρε μλκα με τουσ μαλακες
gatokoritso Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 κυκλοφορει παντως το κειμενακι αν ισχυει τρωει μαυρο απο εμενα το masterchef...θα δουμε αποψε...
vrwmiaris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 κυκλοφορει παντως το κειμενακι αν ισχυει τρωει μαυρο απο εμενα το masterchef...θα δουμε αποψε... οντως,μα τι πουλακια ειναι αυτα που ξερουν τι θα γινει στην τιβι?
polteris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Για μουφα μου κανει αλλα θα δουμε σημερα!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εδω ξερουμε τους 2 φιναλιστ ρε, αυτο σα πειραξε?
vrwmiaris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εδω ξερουμε τους 2 φιναλιστ ρε, αυτο σα πειραξε? οντως ο αριστος και η βαλεντινα ειναι
dimitris74 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχω δει ακομα το αυστραλεζικο (μιας και βλεπω τωρα το professionals) αλλα εχω κατεβασμενη την 4η σεζον. Οπως ειχα πει και στο προηγουμενο το format του ελληνικου ειναι βασισμενο στο αυστραλεζικο. το αυστραλεζικο αξιζει να το δεις. κριτης είναι και ενας Έλληνας καλομπαρις λεγεται. Sent from my GT-I9100 using Insomnia
timoboll Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Το φετινό master chef είναι μια παπαριά και τίποτα παραπάνω.Οι παίκτες είναι μέτριοι μέχρι κακοί στο 80%σαρρής,φύτρος,αριστοτέλης ένιωθαν μονο από μαγειρική και μετά μπακόπουλος,κάρδαρης,τσαντίλης που κοίταγαν την δουλίτσα τους χωρίς κλίκες από κει και μετα το χάος από τους αερολογους τους υπολοιπους.Το μονο που θέλουν είναι να πάνε βαθιά στον διαγωνισμό χωρίς να φανούν απλά για να πάνε.λυπάμαι πραγματικά τι να πω για αυτούς τους τύπους,ξεκινάνε να διαλέγουν παίκτες με το σκεπτικό να χάσουν είναι απλά αστείοι.Δεκάδα και δεν μπορούν να ψήσουν ένα κρέας και μια πατάτα δεν θελουν να περνούν ευθύνες λες και είμαστε στο νήπιο και θα μπούνε τιμωρία όπως λεει ο σαρρης ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ. Έλειπε ο γάτος και χόρευαν τα ποντίκια απόψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα