skiabox Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Εχω εντοπίσει 3 χρήστες στο youtube που το ανεβάζουν : greeksports3, MeLiTiNi28 και GiannakiS2012
DKNI Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Τoufa, εμεις δυστυχως δεν μπορουμε να το σκιπαρουμε, το θεμα ειναι οτι αν δεν το σκιπαρες και συ θα καταλαβαινες την αντιπαθεια. Ειναι η καριολιαση προσωποποιημενη η τυπισα Ακομα και εσυ που τα προσπερνας, δεν μπορεις να μην εχεις δει οτι ο εξισου αντιπαθητικος με τη σκυλα κοτσιδας ή το καβαλημενο καλαμι Σαρρημαυροτετοιος, εχουν βγαλει 5 πιατα που εχουν παρει μπραβο, εχουν βγει αρχηγοι, κατι εχουν κανει Εγω σε κανενα σημειο του διαγωνισμου δεν ειδα απο την καριολα κατι που να δικαιολογει την κλικα της "ειναι καλη μαγειρισσα, εφυγε νωρις" Οχι, νωρις εφυγε εκεινο το πιτσιρικι που εχασε απο τον Κρητικο, νωρις εφυγε - ισως - ο Φυτρος, η καρια καθησε μεσα πολυ παραπανω αποτι αξιζε ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδια στο σταρ ειχαν πει τους 2 φιναλιστ,ξερουμε αν ειναι αληθεια Μπαμπης και Κωστης ?
Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 DKNI, απο αυτα που ειχα δει παντως δεν εκανε πολλες αστοχιες στα κουτια (και εκει κρινω πιο πολυ απο ολα τον διαγωνισμο, εχω πει το γιατι) Ο κοτσιδας πχ στην αρχη εκανε το λαθος να κανει πολυπλοκα τα ανουσια πραγματα (γαρνιτουρες κλπ) μολις κατεβηκε, παω να το δω τωρα
equilibrium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Τις υβρεις δεν καταλαβαινω. Νηπια ειστε ρε? Και εγω αντιπαθω παιχτες εκει αλλα δεν θα φτασω στο σημειο να βρισω λες και μου εκανε κατι ή εφερε το τελος του κοσμου. Χαλαρωστε λιγο και δειτε τα πραγματικα προβληματα.
Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) παμε live report απο το επεισοδιο απο το σημειο που τους δωσανε το πιατο και μαγειρευουν Η βαλεντινα εκανε το λαθος που δεν διαβασε την συνταγη απο την αρχη μεχρι το τελος. Μεγαλο λαθος και ρωταει και τον αλλο κιολας, τσαντιζεται κιολας που τους λεει να σκασουν... Μαλακιες :| μετα τους κατηγορει κιολας οτι την άγχωσαν τι σκατα ειναι αυτο με τα φιλια ρε γαμωτο! αντε παλι λεει να σκασουν! τα βρηκατε? οχι αλλα δεν με ενδιαφερει :| oλα σκατα της πανε, εχει αγχος. Και χωρις να ηξερα οτι θα χασει, θα ελεγα οτι θα χασει δεν ξεκουρασαν καν την παπια και οι 2, ολα τα ζουμια στον παγκο αντε παλι τα φιλια... δεν λεω συμπαθητικοι και οι 2 αλλα ειπαμε αγχωθηκε με τον εξωστη... ρε βαλεντινα, αν εισαι στο μαγαζι που δουλευεις, εχει χαλασει ο ενας φουρνος, και ο σερβιτορος που δεν γουσταρες απο πριν γιατι ηταν παπαρακος σου φερνει πισω την παραγγελια γιατι το medium rare που ζητησε ο πελατης ειχε μεσα... ροζ... τι θα κανεις? θα σφαξεις τον σερβιτορο και τον πελατη και θα βαλεις φωτια στο μαγαζι? Παιζει κατι μεταξυ τους? Πολυ κλαμα ρε παιδια... ΠΟΛΥ! Μονταζ με μουσικη, bestof στιγμες... ΤΡΑΓΙΚΑ! Στο αγγλικο masterchef δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ απο ολα αυτα. Αντε να δουμε ποτε θα εχει ξανα Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2013 από Toufas
skiabox Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 DKNI, απο αυτα που ειχα δει παντως δεν εκανε πολλες αστοχιες στα κουτια (και εκει κρινω πιο πολυ απο ολα τον διαγωνισμο, εχω πει το γιατι) Ο κοτσιδας πχ στην αρχη εκανε το λαθος να κανει πολυπλοκα τα ανουσια πραγματα (γαρνιτουρες κλπ) μολις κατεβηκε, παω να το δω τωρα Που το βρήκες;Στείλε κανένα pm.
LLNEO Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Τουφα και μόνο που θελουμε να φύγει η γκομενα και να μείνει η λουγκρα καταλαβαίνεις πόσο πλανήτες μας έχει κανει τα @@ Sent from my iPhone using Insomnia
margaritagr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλα ε μια χαρα που φυγε η αχωνευτη. Κατα τ αλλ το επεισοδιο για κλαμματα κυριολεκτικα
Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχω δει ακομα το αυστραλεζικο (μιας και βλεπω τωρα το professionals) αλλα εχω κατεβασμενη την 4η σεζον. Οπως ειχα πει και στο προηγουμενο το format του ελληνικου ειναι βασισμενο στο αυστραλεζικο. Στο αγγλικο απο παντα νομιζω τους πηγαινουν σε ενα εστιατοριο να δουλεψουν μια "βαρδια" (σε εισαγωγικα επειδη ειναι στημενη αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα) Εδω στο sister restaurant που ημουν περσυ, ο executive chef μας. Οταν παιχτηκε το επεισοδιο το μαγαζι ηταν κλεισμενο FULL για αρκετο καιρο https://www.youtube.com/watch?v=_uIra5-hbmM Και εδω ενα απλο επεισοδιο: Και εδω απο το professionals https://www.youtube.com/watch?v=eTPuX0oLeWM https://www.youtube.com/watch?v=NK9Lx-cfkQE https://www.youtube.com/watch?v=sd_d49UF03U Και το καλυτερο σημειο απο το 2012 professionals, το προτελευταιο επεισοδιο που ειχανε παει στο fat duck https://www.youtube.com/watch?v=VbviDzQmtbY https://www.youtube.com/watch?v=d3REallhBz4
DKNI Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 DKNI, απο αυτα που ειχα δει παντως δεν εκανε πολλες αστοχιες στα κουτια (και εκει κρινω πιο πολυ απο ολα τον διαγωνισμο, εχω πει το γιατι) Ο κοτσιδας πχ στην αρχη εκανε το λαθος να κανει πολυπλοκα τα ανουσια πραγματα (γαρνιτουρες κλπ) μολις κατεβηκε, παω να το δω τωρα Δεν διαφωνω καθολου Η τυπισσα δεν ειναι πραγματικα ασχετη, απλα δεν εδειξε και σε κανενα σημειο - και στα κουτια αλλα και στο διαγωνισμο δημιουργηκοτητας που αποκει εγω κρινω πολλα - αυτο το "επρεπε να ειναι 10αδα-5αδα" που ειπανε διαφοροι "της κλικας" Εκανε πραγματα για να μην βγει προτεινομενη, δεν αντιλεγω, αλλα νομιζω σε κανενα σημειο δεν εδειξε κατι αξιο προσοχης. Δυο φορες ηταν στην 5αδα νικητων του κουτιου και αυτο βασει καποιου στοιχειου του πιατου της (στο κουτι αλλωστε φωναζουν 5αδα μπροστα απλα επειδη πχ μπορει να τους αρεσε η ιδεα ενος υλικου που ειδαν οι κριτες καθως περνουσαν) Γενικα σε σχεση με τους υπολοιπους δεν βρισκω εναν λογο να πω "εφυγε νωρις, επρεπε να φυγουν αλλοι 7-8 πρωτα" Για τον κοτσιδα, συμφωνω οτι ειναι της μοστρας, ειναι και μαλακας, αλλα 1) ειναι οντως καλος στην μοστρα, εχει ωραιες ιδεες και 2) εχει παρει καλες κριτικες κυριως σε πιατα ομαδικης απο κριτες και καλεσμενους (δεν ξερω γιατι δεν δοκιμαζω εγω αλλα για να το λενε) Απο την αλλη, και αυτος εχει παρει μερικες κακες κριτικες οι οποιες περιεργως δεν αναφερονται απο τους αλλους παικτες (ολοι τον εχουν θεο ενω εχει κανει και ασχημα πιατα για το επιπεδο που υποτιθεται οτι ειναι) αγχωθηκε με τον εξωστη... ρε βαλεντινα, αν εισαι στο μαγαζι που δουλευεις, εχει χαλασει ο ενας φουρνος, και ο σερβιτορος που δεν γουσταρες απο πριν γιατι ηταν παπαρακος σου φερνει πισω την παραγγελια γιατι το medium rare που ζητησε ο πελατης ειχε μεσα... ροζ... τι θα κανεις? θα σφαξεις τον σερβιτορο και τον πελατη και θα βαλεις φωτια στο μαγαζι? Αυτο ακριβως λεω εδω και αρκετο καιρο. Υποτιθεται οτι δεν εχουν παει σε εναν διαγωνισμο που ο πρωτος παιρνει 500χιλ να πω οτι ειναι 100% εκει, ειναι ενας διαγωνισμος-πορτα για να δειξουν καλη εικονα να εχουν ενα καλο επαγγελματικο μελλον Ειναι δυνατον η Βαλεντινα και η καθε Βαλεντινα να δειχνει αυτη την εικονα? Και αλλοι εκει μεσα. Ειναι εικονα αυτη επαγγελματια? Εκτος αν κανεις παπαδες -που κανεις του δεν κανει παντως - πως θα δειξεις εικονα για να σε βαλουν σε κουζινα? Ακομα και να μην ξερουν τι παιζει, θα σε προτιμησουν να σε παρουν οι κριτες ας πουμε στο μαγαζι τους οταν καταρρεις ετσι ευκολα και δεν κοιτας καθολου μαγειρικες ικανοτητες αλλα κρινεις συμπαικτες με προσωπικες συμπαθιες-αντιπαθειες? Κανουν σαν 10χρονα ΥΓ. Η παραγωγη Μεγκα ειναι εναρμονισμενη με τα τουρκικα σηριαλ του καναλιου. Τραγικη
viper2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μπορει να μην βλέπεις το σπίτι αλλα πιστεύω είδες τι γλώσσα εβγαλε ενώ μαγειρευε.και παω στοιχημα οτι αν δεν ηταν οι καμερα δεν θα εμενε στο σκάσε...αντί να συγκεντρωθει στη δοκιμασια ολο νευρα κλάματα και αγκαλιες.. αγαπω που δεν πιανω TV...
deesnider Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 αγαπω που δεν πιανω TV... Εγώ αγαπώ ακόμα περισσότερο διότι, είτε εδώ είτε στην Ελλάδα - αν και δεν είχα, ούτε έχω πρόβλημα λήψης - καλώδιο κεραίας σε δική μου τηλεόραση δεν έχω συνδέσει ποτέ! Μόνο ως ...επιφάνεια θέασης τής ταινιοσυλλογής μου χρησιμοποιούσα - και χρησιμοποιώ - την εκάστοτε τηλεόραση...
margaritagr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι καλεσμενη η βαλεντινα στο πρωινο μου. Δε μπηκα λεει για να κερδισω , να γινω μαστερ σεφ. Και γιατι μπηκες? να μας δειξεις το μποι που δεν εχεις;; Τρομερα σπαστικος ανθρωπος! Πολυ κλαμα το επεισοδιο, το χουν καμει κατα 80% ριαλιτυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα