Προς το περιεχόμενο

Masterchef s2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δε ομαδα με τα κοκκινα, που συνηθως εχει τους τυπους της κλικας που και καλα εχουν παει σε σχολη ενω οι αλλοι εχουν 2-3 ερασιτεχνες, πανε απο φαπα σε φαπα.

Ακομα και εδω η ομαδα με τα κοκκινα σε απασχολει ρε??? :-D :-D

• Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δάκρυσαν και τα ντουβάρια σήμερα........ κυριολεκτικά!!!

Όσκαρ ερμηνειών!!!Τι ύφος...τί απόδοση ...ωιμέέέέ΄!!!!Μεγάλη συγκίνηση για τον μακαρίτη....την μαγειρική!!! :P

Δημοσ.

το χθεσινο ηταν υπερτατη κωμωδια , δεν ειναι πλακα ... ΤΟ ΓΕΛΙΟ , εκει που κλαινε ολοι ...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε παιδια , δεν ειχατε σημαντικοτερα προβληματα στην ζωη σας μαλλον τοτε ....

Δημοσ.

Πραγματικα χτυπησε ρεκορ τραγικοτητας και ειναι κριμα καλοι σεφ να δεχονται να εμπλακουν σε αυτα (τον Λαζαρου τον εχω σε εκτιμηση, τον Λουκακο τον θεωρω συμπαθητικο και εξελιξιμο, τον Σκαρμουτσο τον εχω λιγο πιο κατω ομως)

Δημοσ.

ξεφτίλα χθες...τοσο πολυ κλαμα δεν εχω ξαναδει σε ριαλιτι...επρεπε να ντρεπονται...

τεσπα παντου λενε οτι το mega εχει επεισοδια μονταρισμενα μεχρι τη κυριακη.μα καλα γιατι δεν πληρωνει το mega?τι στο καλο δεν εχει βγαλει καθολου λεφτα?

Δημοσ.

εσυ γιατι θιχτηκες τωρα???? γνωστη ή γκομενα σου ειναι??? η τυπισα ειναι η αντιπαθεια προσοποποιημενη,απο καθαρη τυχη κ φιλιες καθησε κ τοσο που εκατσε οπως κ η αλλη η κοπελα

Δημοσ.

Εγω μαγειρικα το βλεπω. Ολα οσα ειχανε απο το σπιτι και απο τις ψηφοφοριες τα σκιπαρα. Λετε "μαλακια κανει που δειχνει το σπιτι" αλλα αυτα κουβεντιαζετε! 

Δημοσ.

Μπορει να μην βλέπεις το σπίτι αλλα πιστεύω είδες τι γλώσσα εβγαλε ενώ μαγειρευε.και παω στοιχημα οτι αν δεν ηταν οι καμερα δεν θα εμενε στο σκάσε...αντί να συγκεντρωθει στη δοκιμασια ολο νευρα κλάματα και αγκαλιες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...