dismemberer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Η δε ομαδα με τα κοκκινα, που συνηθως εχει τους τυπους της κλικας που και καλα εχουν παει σε σχολη ενω οι αλλοι εχουν 2-3 ερασιτεχνες, πανε απο φαπα σε φαπα. Ακομα και εδω η ομαδα με τα κοκκινα σε απασχολει ρε??? :-D
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μαρεσει που λεει η Μαιρη Παιδια περιμενετε να τελειωσει η διαδικασια πρωτα LOLOLOL Περιμετε παιδες και μετα κλαιμε ολοι μαζι.
cosmos000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δάκρυσαν και τα ντουβάρια σήμερα........ κυριολεκτικά!!! Όσκαρ ερμηνειών!!!Τι ύφος...τί απόδοση ...ωιμέέέέ΄!!!!Μεγάλη συγκίνηση για τον μακαρίτη....την μαγειρική!!!
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_VSsEbuCRUQ
Blacktan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 το χθεσινο ηταν υπερτατη κωμωδια , δεν ειναι πλακα ... ΤΟ ΓΕΛΙΟ , εκει που κλαινε ολοι ... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε παιδια , δεν ειχατε σημαντικοτερα προβληματα στην ζωη σας μαλλον τοτε ....
DKNI Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Πραγματικα χτυπησε ρεκορ τραγικοτητας και ειναι κριμα καλοι σεφ να δεχονται να εμπλακουν σε αυτα (τον Λαζαρου τον εχω σε εκτιμηση, τον Λουκακο τον θεωρω συμπαθητικο και εξελιξιμο, τον Σκαρμουτσο τον εχω λιγο πιο κατω ομως)
gatokoritso Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ξεφτίλα χθες...τοσο πολυ κλαμα δεν εχω ξαναδει σε ριαλιτι...επρεπε να ντρεπονται... τεσπα παντου λενε οτι το mega εχει επεισοδια μονταρισμενα μεχρι τη κυριακη.μα καλα γιατι δεν πληρωνει το mega?τι στο καλο δεν εχει βγαλει καθολου λεφτα?
alimentas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 YEAAAAAAAAAAAAAH.Επιτελους the bitch is out 1
Blacktan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Στο καλο masterμπαζοκλαψομουνα βαλεντινα .... Τόση κακιά σε βλέμμα ανθρώπου έχω καιρό να δω ... Sent from my iPhone using Insomnia
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ηρεμηστε μωρε, λες και σας εφαγε τον γκομενο κανετε
alimentas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 εσυ γιατι θιχτηκες τωρα???? γνωστη ή γκομενα σου ειναι??? η τυπισα ειναι η αντιπαθεια προσοποποιημενη,απο καθαρη τυχη κ φιλιες καθησε κ τοσο που εκατσε οπως κ η αλλη η κοπελα
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Εγω μαγειρικα το βλεπω. Ολα οσα ειχανε απο το σπιτι και απο τις ψηφοφοριες τα σκιπαρα. Λετε "μαλακια κανει που δειχνει το σπιτι" αλλα αυτα κουβεντιαζετε!
gatokoritso Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μπορει να μην βλέπεις το σπίτι αλλα πιστεύω είδες τι γλώσσα εβγαλε ενώ μαγειρευε.και παω στοιχημα οτι αν δεν ηταν οι καμερα δεν θα εμενε στο σκάσε...αντί να συγκεντρωθει στη δοκιμασια ολο νευρα κλάματα και αγκαλιες..
gatokoritso Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Για δες και ελα να μας πεις να μην τη βρίζουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα