Προς το περιεχόμενο

Masterchef s2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως εγώ αν ήμουν ο Σαρρομαυρογένης επιστρέφοντας απο τη δοκιμασία δε θα έλεγα κουβέντα, θα πήγαινα μπροστα απο τη Βαλεντίνα θα έβαζα επιδεικτικά το χέρι μου μέσα στο βρακί και αφού θα ήμουν σίγουρος ότι τα δαχτυλά μου έχουν εμποτιστεί με μια γερή μερίδα κασερίλας θα της τα έβαζα κάτω απο το ρουθούνι λέγοντας της "Smells like victory biatch".

Ίσως να μην το έκανε φοβούμενος ότι θα σκάσει απο κάπου ο Σκαρμούτσος λέγοντας του, νομίζω ότι λείπει λίγη ένταση

Well said...

Toufas, ναι, στο κουτι οντως δοκιμαζουν μερικες τρελες παπαριες, το θεμα ειναι οτι στην εκτελεση ειναι για το πεος καβαλα το 80% εκει μεσα

Δημοσ.

βλεπω το αυστραλεζικο masterchef professional. Ιδιο format με το ελληνικο αλλα χωρις καθολου προσωπικα/σπιτι (τουλαχιστον μεχρι τωρα)

Δειτε το, ειναι τρομερο.

Δημοσ.

για το τελευταιο επεισοδιο του ελληνικου: μα καλα, επαγγελματικο ζαχαροπλαστειο με βανιλινη?!

• Like 1
Δημοσ.

για το τελευταιο επεισοδιο του ελληνικου: μα καλα, επαγγελματικο ζαχαροπλαστειο με βανιλινη?!

Το βλεπαμε με την μανα μου και της βγηκε ο καφες απο τη μυτη με το συγκεκριμενο

Γελανε και τα τσιμεντα, δεν φτανει που τους βαλανε ντακο στη δοκιμασια για να μην φυγει κανενας, πλεον πανε και στις ομαδικες σε μαγαζια για τον πο###. Φερανε ζαχαροπλαστη που η γιαγια μου η συγχωρεμενη δεν θα τον ειχε ουτε να ανοιγει φυλλο

Και τους βαζουν σε γλυκα ταψιου που απαξ και ξερεις δοσολογιες και συνταγη, 100 φορες να το κανεις, 100 ιδια αποτελεσματα θα βγαλεις, τους δινουν και τα γραμμαρια και οι μισοι καταφεραν να μλκστουν

Το Μαστερ Σεφ Τζουνιορ πιο υψηλο επιπεδο ειχε, ολοι τους εκει μεσα ειναι ετοιμοι για καμια εκπομπη στο ΑΡΤ ή στο παλιο Τηλεφως

Αλλα τι να λεμε, της αλλης της ανοιξε το ζυμαρι, εδωσε σε κριτες πιατο με ανοιχτο ραβιολι στην ουσια και την γεμιση χυμα και δεν την βγαλαν καν προτεινομενη

Η δε ομαδα με τα κοκκινα, που συνηθως εχει τους τυπους της κλικας που και καλα εχουν παει σε σχολη ενω οι αλλοι εχουν 2-3 ερασιτεχνες, πανε απο φαπα σε φαπα.

Eτσι κι αλλιως σταματαει καθως δεν εχουν πληρωσει τους τεχνικους και δεν εχουν μονταριστει τα επομενα 20 επεισοδια που εχουν γυρισει

• Like 1
Δημοσ.

ειδα μονο στο τελος το χθεσινο.μετα απο τη τραβεστι δοκιμασια αποχωρησης απλα δεν μπορω..σημερα στη ψηφοφορια θα κλαιγονται σαν γατια.το διαφημιζουν...οσο για τη βανιλινη ασχολιαστο...εχουν πεσει σε επιπεδα "κατι ψηνεται".

Δημοσ.

Κλαιω, κλαιω απο τα γελια. Μελοδραμα επιπεδου Μαρθα Βουρτση το φετινο μαστερ σεφ.

Η νεα γενια ιντριγκαδορων διακοσμητων φαγητου που το παιζουν σεφ ειναι εδω. 

Δημοσ.

Το βλεπαμε με την μανα μου και της βγηκε ο καφες απο τη μυτη με το συγκεκριμενο

Γελανε και τα τσιμεντα, δεν φτανει που τους βαλανε ντακο στη δοκιμασια για να μην φυγει κανενας, πλεον πανε και στις ομαδικες σε μαγαζια για τον πο###. Φερανε ζαχαροπλαστη που η γιαγια μου η συγχωρεμενη δεν θα τον ειχε ουτε να ανοιγει φυλλο

Και τους βαζουν σε γλυκα ταψιου που απαξ και ξερεις δοσολογιες και συνταγη, 100 φορες να το κανεις, 100 ιδια αποτελεσματα θα βγαλεις, τους δινουν και τα γραμμαρια και οι μισοι καταφεραν να μλκστουν

Το Μαστερ Σεφ Τζουνιορ πιο υψηλο επιπεδο ειχε, ολοι τους εκει μεσα ειναι ετοιμοι για καμια εκπομπη στο ΑΡΤ ή στο παλιο Τηλεφως

Αλλα τι να λεμε, της αλλης της ανοιξε το ζυμαρι, εδωσε σε κριτες πιατο με ανοιχτο ραβιολι στην ουσια και την γεμιση χυμα και δεν την βγαλαν καν προτεινομενη

Η δε ομαδα με τα κοκκινα, που συνηθως εχει τους τυπους της κλικας που και καλα εχουν παει σε σχολη ενω οι αλλοι εχουν 2-3 ερασιτεχνες, πανε απο φαπα σε φαπα.

Eτσι κι αλλιως σταματαει καθως δεν εχουν πληρωσει τους τεχνικους και δεν εχουν μονταριστει τα επομενα 20 επεισοδια που εχουν γυρισει

Καλά τα 100 εκατομμύρια ευρώ δάνειο που πήρε το mega τι στο καλό τα κάνανε!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...