cosmos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Για τα άψητα κρέατα-ψάρια-κοτόπουλα που βλέπουμε συνέχεια τι λέτε παιδιά; Πώς δεν έχουν πάθει ακόμα δηλητηρίαση οι κριτές!! Πολύ χάλι η εκπομπή....διακρίνω ένα τουπέ απ όλους εκεί μέσα ότι είναι οι καλύτεροι...και οι έτσι και οι αλλιώς.Γλώσσα μεγάλη έχουν και από πιάτα (απ αυτά που λένε οι κριτές) μάπα.Μια μετριότητα και μισή το όλο θέαμα. Κανα ζευγαράκι μόνο λείπει να δημιουργηθεί στα φανερά εκεί μέσα ....και το χουμε το reality!!!
alimentas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) πολυ χαρηκα που νικησε ο ξανθος οχι επειδη εβγαλε τον Φιτρο που ηταν μακραν ο πιο συμπαθητικος του παιχνιδιου αλλα για τους αλους που μολις τον ειδαν παγωσαν.Καλα Βαλεντινα μιλαμε για σκυλα κ το αποδεικνυει σε καθε φαση,απ αυτα που λενε οι αλλοι καταλαβαινει οτι θελει.Χθες που κατι της ειπε ο διπλανος της στον καναπε γυρισε κ τον κοιταξε λες της εβρισε το σπιτι παρολο που ειχε δικιο ο αλλος.Γενικα παρολο που στην αρχη μου την σπαγανε τελειως κ ο ξανθος κ ο Αριστοτελης πλεον αυτους τους 2 υποστηριζω.Κατα ταλλα το επιπεδο του παιχνιδιου ειναι τοσο τραγικο που αμα δεν υπηρχαν κ οι "ιντριγκες" στο σπιτι δεν θα το βλεπε κανεις.Μαγειρικα τι να σχολιασουμε τα παιδια δεν μπορουν να ψησουν ενα ψαρακι με παχος 1 εκατοστο Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2013 από alimentas
skiabox Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά η συνταγή όμως δε λέει τι να κάνεις; Για παράδειγμα ψήσιμο ψαριού 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.Πως μπορεί μετά ένας μάγειρας να κάνει τόσο χοντρά λάθη;
alimentas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 ο χρονο ψησιματος κ ειδικα η θερμοκρασιες δεν ειναι ποτε απολυτες στην μαγειρικη.Καθε φουρνος διαφερει απ τον αλλον.Αν θες να ακολουθησεις τις οδηγιες κ να προσσεγιζεις οσο πιο πολυ μπορεις τους χρονους κ τις θερμοκρασιες πρεπει παντα να χρησιμοποιεις θερμομετρο που ποτε δεν το κανουν εκει μεσα.Ποτε μην εμπιστευεσαι τον φουρνο μπορει να τον εχει ρυθμισει εσυ στους 180 βαθμους αλλα ποτε δεν πιανει ακριβως τοσο,παντα θα εχει μια αποκλιση αρα αυτοματως αλλαζει κ χρονος ψησιματος.Εγω παντως αν ειμουν στην θεση τους χθες θα το περναγα ελαφρως απ το τηγανι ωστε να ειμαι σιγουρος οτι στα 8-10 λεπτα θα ειναι οπως πρεπει
skiabox Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως οι κουζίνες που έχουν πρέπει να είναι τεχνολογικά σύγχρονες, οπότε δε μπορώ να φανταστώ μεγάλες αποκλίσεις.
DKNI Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέχρι την δεκάδα τους έχουν την συνταγή Ομως δεν υπάρχει κανόνας ψησιματος απόλυτος, εκτός από τον φούρνο μετράνε και αλλά. Πως εκοψες το κρέας, πόσο κρέας είχες, τι κομμάτι, με τι λίπος, τι άλλο έβαλες, όταν έχεις σύνθεση παίζεις με τα βάλε βγάλε των διαφόρων υλικών Πχ χθες είχαν φιλέταρει στραβά και οι δυο και κυρίως ο ξανθος, το κομμάτι του κατηφοριζε, αποτέλεσμα εκεί που ήταν λεπτό να έχει ψηθει ενώ στην άλλη άκρη όχι. Ηταν και ψάρι που και το λεπτο μετράει περισσότερο από τι στο κόκκινο κρέας. Οσο γιατί είναι τόσα αψητα...ο λόγος είναι ο ίδιος που βγάζουν και ανάλατα. Είναι κακοί μάγειρας, δεν δοκιμάζουν συχνά η ξεχνάνε να δοκιμάσουν, και ένας μπακαλιστικος κανόνας αρχαριων λέει "το ψητό/αναλατο το βελτιώνεις με ψήσιμο/αλάτι, το καμένο/λύσσα δεν το δώσεις". Οπότε επειδή έχουν αδυναμίες και έχουν και μόνο μια ώρα χρόνο, ξεχνάνε καιναδοκιμασουν και τους βγαίνουν αψητα
Weiss Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Παντως μη ξεχνατε οτι το MS2 γυριστηκε μετα την (απροσδοκητη?) επιτυχια του MS1 που οπως αποδεικνυεται ειχε πολυ καλυτερους μαγειρες. Οι παικτες λοιπον ειναι και περισσοτερο ψαγμενοι για το τι πρεπει να κανουν για να φτασουν μακρια στο διαγωνισμο, αλλα και πιστευουν οτι θα εχουν ευκαιριες για επαγγελματικη αποκατασταση σε καποιο μαγαζι. Ενδιαφερον θα ηταν να γινοταν ενα reunion για το MS1 να δουμε τι εκαναν τα παιδια μετα το παιχνιδι επαγγελματικα και ποσο τους βοηθησε.
4saken Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Χθες το δα τυχαια πρωτη φορα...Ο Αριστοτελης επειδη ετυχε να τον γνωρισω πριν 1-2 χρονια εχει πολυ τουπε, φανταζομαι αν προχωρησει πολυ ακομα τι εχει να γινει!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Αυτη την βαλεντινα παντως,ανετα θα της εριχνα κουτουλια.Dem biacchhh
DKNI Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Παντως μη ξεχνατε οτι το MS2 γυριστηκε μετα την (απροσδοκητη?) επιτυχια του MS1 που οπως αποδεικνυεται ειχε πολυ καλυτερους μαγειρες. Οι παικτες λοιπον ειναι και περισσοτερο ψαγμενοι για το τι πρεπει να κανουν για να φτασουν μακρια στο διαγωνισμο, αλλα και πιστευουν οτι θα εχουν ευκαιριες για επαγγελματικη αποκατασταση σε καποιο μαγαζι. Ενδιαφερον θα ηταν να γινοταν ενα reunion για το MS1 να δουμε τι εκαναν τα παιδια μετα το παιχνιδι επαγγελματικα και ποσο τους βοηθησε. Τα παιδια του ΜαστερΣεφ 1 παντως εκαναν καποια βηματα. Περα απο τον Ακη που εγινε μουρη και μεσω Μεγκα, αρκετα παιδια δουλευουν σε καλα μαγαζια και μαλιστα οχι μονο οσοι πηγαν στην 5αδα ας πουμε. Πχ ο Λαζαρου απασχολει 6 απο εκεινα τα παιδια σε διαφορα εστιατορεια του, αναμεσα τους παιδια οπως η Δεσποινα που ειχε δειξει καποιες προοπτικες αλλα νομιζω ειχε φυγει πριν την 10αδα Ομοιως το παλικαρι που εχασε απο τον Ακη στον τελικο και ηταν καλος μαγειρας, επισης δουλευει σε μαγαζι του Λαζαρου (ή στο Ψωμι κ Αλατι του Λουκακου, δεν θυμαμαι ποιο διαβασα) Αυτοι του ΜΣ2 για καποιο λογο θεωρουν οτι με το να κανουν δολοπλοκιες και να μπουν οπως-οπως πχ στην 6αδα θα κερδισουν κατι ενω απο το ΜΣ1 εχουμε δει οτι εκτος του Ακη που λογω νικης εκανε το κατι παραπανω, οσοι αξιζαν σαν μαγειρες και χαρακτηρες βρηκαν μια καλη θεση. Δηλαδη ποιο το νοημα να φαινεσαι μλκας πανελληνιως για να μπεις στους 6-7 κορυφαιους χωρις να αξιζεις? Θα σε παρει ο Σκαρμουτσος ή ο Λουκακος στο μαγαζι επειδη εισαι Νο5 ή Νο6?
Toufas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη ειμαι ο μονος που δεν βλεπω αυτα στο σπιτι? Δεν με ενδιαφερουν ιντριγκες κλπ, απο αυτο που βλεπω στην κουζινα ειναι το μονο. Απο περιεργεια, ειδα αυτα που λεγατε μιας και το ειχα σκιπαρει αλλα για το αν θα επαιρνε ενα ατομο με καλο χαρακτηρα σε ενα μαγαζι ειναι απολυτα σωστο. Μαγειρικα παντως σχεδον ολοι κανουν το κλασσικο λαθος, να δειξουν οτι ξερουν κατι και ετσι κανουν πολυπλοκα πραγματα και πειραματιζονται και το αποτελεσμα να ειναι οτι ναναι. Αυτο το βλεπετε και εσεις στην δοκιμασια του κουτιου Επισης στις ομαδικες διαδικασιες οι εγωισμοι ανεβαινουν στην επιφανεια, ενω δεν εχουν καμια θεση σε μια κουζινα.
DKNI Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Βασικά αν αφήσεις τις μέρες που ψηφίζουν μετά την ομαδική τι εννοείς ότι τα αποφευγει ρε Τουφα; Και μεις για τη μαγειρική το βλέπουμε αλλά τα ριάλιτι πως τα αποφευγεις; Αφού το μέγα τα μοντάρει μέσα στο επεισόδιο. Μόνο τις Πεμπτες μπορείς να το αποφύγεις, άντε και στο τέλος των δοκιμάσιων που δείχνει ένα τριλεπτο από σπιτι Οσο για την περίπλοκοτητα, εγώ το ανάποδο βλέπω, ότι επειδή φάγανε τα μούτρα τους με πειραματισμους πλέον φοβούνται και βλέπουμε αναλατα, άψητα, άγευστα κτλ. Χαρακτηριστικό ότι τελευταία οι κριτές λένε συχνά "αυτό το κάνει και η μανα μου στο σπιτι"
Toufas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 το τριλεπτο και τις ψηφοφοριες τις προσπερναω δεν το βλεπω live, και απλα περναω το σημειο εκεινο στο video. Οσο για τους πειραματισμους, στο κουτι ειναι εκει που φαίνεται αυτο που λεω μιας και δεν εχουν την επιλογη των υλικων btw, ασχετα απο θεμα εμφανισης, η τωρινη παρουσιαστρια ειναι παρα πολυ πιο καλη απο την μπουμπουκα που ειχε στην πρωτη σεζον. 1
LLNEO Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως εγώ αν ήμουν ο Σαρρομαυρογένης επιστρέφοντας απο τη δοκιμασία δε θα έλεγα κουβέντα, θα πήγαινα μπροστα απο τη Βαλεντίνα θα έβαζα επιδεικτικά το χέρι μου μέσα στο βρακί και αφού θα ήμουν σίγουρος ότι τα δαχτυλά μου έχουν εμποτιστεί με μια γερή μερίδα κασερίλας θα της τα έβαζα κάτω απο το ρουθούνι λέγοντας της "Smells like victory biatch". Ίσως να μην το έκανε φοβούμενος ότι θα σκάσει απο κάπου ο Σκαρμούτσος λέγοντας του, νομίζω ότι λείπει λίγη ένταση 9
Toufas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 τι εχει παιχτει με την βαλεντινα και τον σαρροτετοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα