Toufas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ας ανοιξω το thread για οποιον ενδιαφερεται. Τι λετε για τα μεχρι τωρα επεισοδια? Πολλοι επαγγελματιες απο οτι ειδα παντως, και δεν λεμε για υπαλληλους, αλλα ακομη και για ατομα που εχουν δικα τους εστιατορια κλπ.
Anubis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Πολλη κοντρα ρε αδερφε παντως..Το επιπεδο ειναι ανεβασμο. Ποιοι εχουν δικα τους μαγαζια?
Toufas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ο αριστοτελης και ο αγγελος εχουν μαγαζια. Απο οτι βλεπω παντως με ενα μικρο ψαξιμο, η πλειοψηφια ειναι επαγγελματιες που εχουν παει. Ε νταξει, να παω και εγω του χρονου αν ειναι. Πολυ τραγικο και παλι το reality-δραμα που κανει η παραγωγη. Ετη φωτος μπροστα το αγγλικο που δεν εχει τετοια. Μονο στο τελευταιο επεισοδιο εχουν λογια για τους 3 φιναλιστ και αυτα απο την οικογενεια τους πιο πολυ.
slipknot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχω δει κάνα επεισόδιο ακόμα, τι νόημα έχει να πηγαίνουν άτομα που έχουν ήδη όνομα στο χώρο, πόσο μάλλον ιδιοκτήτες εστιατορίων; Gtp, δε μπορούσαν να το φρενάρουν κάπως αυτό στην παραγωγή; 3
Toufas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Και ο προηγουμενος νικητης ηταν ηδη επαγγελματιας.
gavros10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ξυπνησα αργα το σαββατο το μεσημερι και πετυχα λιγο εκεινο το γλυκο με τα μπισκοτα που εφτιαξαν. ειλικρινα τωρα, ασχετα απο θεμα τεχνικης, δυσκολιας κλπ ποιος θα το φαει αυτο; ηταν παρα πολυ μικρο και ηθελε αρκετη ωρα να φτιαχτει απο οτι καταλαβα. ειναι αντικειμενικο να αποχωρουν απο το παιχνιδι φτιαχνοντας τοσο περιεργες συνταγες; *τα 3 μπισκοτακια που ειχαν επρεπε να ειναι 4 χιλιοστα το ενα ή να ειναι τοσο καλυμενο με σοκολατα, δεν ξερω, ποιος πελατης ενος εστιατοριου θα κατσει να μετρησει ποσα χιλιοστα ειναι το μπισκοτο; και μια συμβουλη για τον συγκεκριμενο πελατη: παρε εκει ρε ανθρωπε ενα προφιτερολ να γεμισει το στομα σου
Toufas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 επειδη ο κοσμος δεν χωραει και τα 2. Και ναι, παιζει ρολο και η ομοιομορφια, δεν ειναι παντου ταβερνα του μανωλα με τα φαγητα χλαπατσωμενα στο πιατο. Δεν γινεται να παρουμε το ιδιο πραγμα και να ειναι διαφορετικα.
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ετυχε και επεσε στο δισκο (μου) ενα επεισοδιο απο masterchef Ireland... επιπεδο + μοριακη γαστρονομια...
thermo-sifounas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εχοντας δει το αμερικανικο Master Chef με τον Gordon Ramsey (εναν απ τους καλυτερους σεφ παγκοσμιως) μπορω να πω οτι το δικο μας ειναι μια πατατα. Οι αποχωρησεις μοιαζουν στημενες και δεν μπορω να καταλαβω πως οι δικοι μας κριτες βρισκουν παντα καποιο ελαττωμα σε ενα πιατο (τιποτα δεν τους ικανοποιει απολυτα). Ειναι περιεργο που ειναι τοσο απαιτητικοι ενω στα δικα τους εστιατορια (πλην Λαζαρου) σερβιρουν τοσο μετρια εδεσματα, ειδικα στο εστιατοριο που ειναι σεφ (?) ο κυριος με τα τατουαζ ειχα μια απ τις χειροτερες γευστικες εμπειριες στη ζωη μου...Οποτε νομιζω οτι οι κριτες επιλεχθηκαν οχι βασει γνωσεων αλλα με το ποσο τηλεοπτικοι ειναι (πως να το κανουμε το τατουαζ πουλαει...)
Sellers Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αν λείπαν οι δραματικουρομαλακίες θα το έβλεπα πιο ευχάριστα. Πάντως αυτά που φτιάχνουν δείχνουν ωραία. Απο τους κριτές πραγματικά μόνο τον ψηλό με το μούσι πάω και νομίζω ότι αξίζει σαν σεφ. Οι άλλοι μόνο μόστρα είναι. 1
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ειναι σεφ ή εχει φτιαξει το μενου; Εμενα μου φαινεται αντιγραφή απο το αμερικανικο απλώς εδω οι κριτές ειναι πιο φιλικοι με τους παιχτες αλλά ταυτόχρονα πιο αυστηροι στις κριτικες τους, σαφως ομως το βασικο κριτηριο της επιλογης τους ειναι το ποσο τηλεοπτικοι ειναι πέρα απο τις μαγειρικες τους ικανοτητες.
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το ελληνικο ειναι βασισμενο στο αμερικανικο-αυστραλεζικο. Για κανονικο masterchef, δειτε το αγγλικο. 2
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 btw ο Λαζαρου που εχει εστιατοριο; Και ποσο θα βγει περιπου το μαλλι για ενα δειπνο 2 ατομων; Με το μαλακο την τιμη. Το γκουγκλαρα, λογικά δεν θα φαω ποτε εκει, εκτος και εκεινο το τζοκερακι που επαιξα βγει..
Sellers Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Πανάκριβο είναι. Νομίζω ότι το κυρίως πιάτο μέσο όρο ήταν στο σαραντάρικο. (Δεν πήγα, απλά είδα τιμές)
thermo-sifounas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ειναι σεφ ή εχει φτιαξει το μενου; Εμενα μου φαινεται αντιγραφή απο το αμερικανικο απλώς εδω οι κριτές ειναι πιο φιλικοι με τους παιχτες αλλά ταυτόχρονα πιο αυστηροι στις κριτικες τους, σαφως ομως το βασικο κριτηριο της επιλογης τους ειναι το ποσο τηλεοπτικοι ειναι πέρα απο τις μαγειρικες τους ικανοτητες. Ειναι αρχι-chef σε εστιατοριο γνωστου δημοσιογραφου με κρητικη κουζινα. Και τις 2 φορες που πηγα αντι να επιβλεπει την κουζινα ενος γεματου εστιατοριου ηταν επανω καθισμενος σε τραπεζια με celebrities κανοντας δημοσιες σχεσεις προφανως. Στο αμερικανικο που εχω δει και τις 3 σεζον οι κριτες ειναι πολυ αυστηροι αλλα με επιχειρηματα, οχι φρασεις τυπου "δεν μου αρεσε η σαλτσα" Και επαναλαμβανω μου κανει εντυπωση που βρισκουν σε καθε πιατο κατι ελαττωματικο, ενω εχω δει στο αμερικανικο σεφ οπως ο Guy Savoy και ο Alain Ducasse (κορυφαιος παγκοσμιος με 20+ αστερια Michelin) να εκθειαζουν πιατα χωρις ενδοιασμους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα