Προς το περιεχόμενο

Masterchef s2


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας ανοιξω το thread για οποιον ενδιαφερεται.

Τι λετε για τα μεχρι τωρα επεισοδια? Πολλοι επαγγελματιες απο οτι ειδα παντως, και δεν λεμε για υπαλληλους, αλλα ακομη και για ατομα που εχουν δικα τους εστιατορια κλπ.

  • Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο αριστοτελης και ο αγγελος εχουν μαγαζια. Απο οτι βλεπω παντως με ενα μικρο ψαξιμο, η πλειοψηφια ειναι επαγγελματιες που εχουν παει. Ε νταξει, να παω και εγω του χρονου αν ειναι.

Πολυ τραγικο και παλι το reality-δραμα που κανει η παραγωγη. Ετη φωτος μπροστα το αγγλικο που δεν εχει τετοια. Μονο στο τελευταιο επεισοδιο εχουν λογια για τους 3 φιναλιστ και αυτα απο την οικογενεια τους πιο πολυ.

Δημοσ.

Δεν έχω δει κάνα επεισόδιο ακόμα, τι νόημα έχει να πηγαίνουν άτομα που έχουν ήδη όνομα στο χώρο, πόσο μάλλον ιδιοκτήτες εστιατορίων; Gtp, δε μπορούσαν να το φρενάρουν κάπως αυτό στην παραγωγή;

  • Like 3
Δημοσ.

ξυπνησα αργα το σαββατο το μεσημερι και πετυχα λιγο εκεινο το γλυκο με τα μπισκοτα που εφτιαξαν.

ειλικρινα τωρα, ασχετα απο θεμα τεχνικης, δυσκολιας κλπ ποιος θα το φαει αυτο; ηταν παρα πολυ μικρο και ηθελε αρκετη ωρα να φτιαχτει απο οτι καταλαβα. ειναι αντικειμενικο να αποχωρουν απο το παιχνιδι φτιαχνοντας τοσο περιεργες συνταγες; 

*τα 3 μπισκοτακια που ειχαν επρεπε να ειναι 4 χιλιοστα το ενα ή να ειναι τοσο καλυμενο με σοκολατα, δεν ξερω, ποιος πελατης ενος εστιατοριου θα κατσει να μετρησει ποσα χιλιοστα ειναι το μπισκοτο; 

και μια συμβουλη για τον συγκεκριμενο πελατη:

παρε εκει ρε ανθρωπε ενα προφιτερολ να γεμισει το στομα σου

Δημοσ.

επειδη ο κοσμος δεν χωραει και τα 2.

Και ναι, παιζει ρολο και η ομοιομορφια, δεν ειναι παντου ταβερνα του μανωλα με τα φαγητα χλαπατσωμενα στο πιατο. Δεν γινεται να παρουμε το ιδιο πραγμα και να ειναι διαφορετικα.

Δημοσ.

Εχοντας δει το αμερικανικο Master Chef με τον Gordon Ramsey (εναν απ τους καλυτερους σεφ παγκοσμιως) μπορω να πω οτι το δικο μας ειναι μια πατατα.

 

Οι αποχωρησεις μοιαζουν στημενες και δεν μπορω να καταλαβω πως οι δικοι μας κριτες βρισκουν παντα καποιο ελαττωμα σε ενα πιατο (τιποτα δεν τους ικανοποιει απολυτα). Ειναι περιεργο που ειναι τοσο απαιτητικοι ενω στα δικα τους εστιατορια (πλην Λαζαρου) σερβιρουν τοσο μετρια εδεσματα, ειδικα στο εστιατοριο που ειναι σεφ (?) ο κυριος με τα τατουαζ ειχα μια απ τις χειροτερες γευστικες εμπειριες στη ζωη μου...Οποτε νομιζω οτι οι κριτες επιλεχθηκαν οχι βασει γνωσεων αλλα  με το ποσο τηλεοπτικοι ειναι  (πως να το κανουμε το τατουαζ πουλαει...)

Δημοσ.

Αν λείπαν οι δραματικουρομαλακίες θα το έβλεπα πιο ευχάριστα. Πάντως αυτά που φτιάχνουν δείχνουν ωραία. Απο τους κριτές πραγματικά μόνο τον ψηλό με το μούσι πάω και νομίζω ότι αξίζει σαν σεφ. Οι άλλοι μόνο μόστρα είναι.

  • Like 1
Δημοσ.

Ειναι σεφ ή εχει φτιαξει το μενου;

 

Εμενα μου φαινεται αντιγραφή απο το αμερικανικο απλώς εδω οι κριτές ειναι πιο φιλικοι με τους παιχτες αλλά ταυτόχρονα πιο αυστηροι στις κριτικες τους, σαφως ομως το βασικο κριτηριο της επιλογης τους ειναι το ποσο τηλεοπτικοι ειναι πέρα απο τις μαγειρικες τους ικανοτητες.

Δημοσ.

το ελληνικο ειναι βασισμενο στο αμερικανικο-αυστραλεζικο. Για κανονικο masterchef, δειτε το αγγλικο.

  • Like 2
Δημοσ.

btw ο Λαζαρου που εχει εστιατοριο; Και ποσο θα βγει περιπου το μαλλι για ενα δειπνο 2 ατομων; Με το μαλακο την τιμη.

 

Το γκουγκλαρα, λογικά δεν θα φαω ποτε εκει, εκτος και εκεινο το τζοκερακι που επαιξα βγει..

Δημοσ.

Ειναι σεφ ή εχει φτιαξει το μενου;

 

Εμενα μου φαινεται αντιγραφή απο το αμερικανικο απλώς εδω οι κριτές ειναι πιο φιλικοι με τους παιχτες αλλά ταυτόχρονα πιο αυστηροι στις κριτικες τους, σαφως ομως το βασικο κριτηριο της επιλογης τους ειναι το ποσο τηλεοπτικοι ειναι πέρα απο τις μαγειρικες τους ικανοτητες.

 

 

Ειναι αρχι-chef σε εστιατοριο γνωστου δημοσιογραφου με κρητικη κουζινα. Και τις 2 φορες που πηγα αντι να επιβλεπει την κουζινα ενος γεματου εστιατοριου ηταν επανω καθισμενος σε τραπεζια με celebrities κανοντας δημοσιες σχεσεις προφανως.

 

Στο αμερικανικο που εχω δει και τις 3 σεζον οι κριτες ειναι πολυ αυστηροι αλλα με επιχειρηματα, οχι φρασεις τυπου "δεν μου αρεσε η σαλτσα"

 

Και επαναλαμβανω μου κανει εντυπωση που βρισκουν σε καθε πιατο κατι ελαττωματικο, ενω εχω δει στο αμερικανικο σεφ οπως ο Guy Savoy και ο Alain Ducasse (κορυφαιος παγκοσμιος με 20+ αστερια Michelin)  να εκθειαζουν πιατα χωρις ενδοιασμους

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...