Προς το περιεχόμενο

Logitech Harmony 300i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είχα αγοράσει παλιότερα, πάλι σε προσφορά από το e-shop, sta 25.

Αξιόλογη συσκευή, τη χρησιμοποιώ καθημερινά για TV, BluRay, ψηφιακό δέκτη και media player.

Ξεχωρίζει η δικτυακή εφαρμογή που προγραμματίζει το τηλεχειριστήριο και "κρατάει" στους servers της Logitech τις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Το είχα αγοράσει παλιότερα, πάλι σε προσφορά από το e-shop, sta 25.

Αξιόλογη συσκευή, τη χρησιμοποιώ καθημερινά για TV, BluRay, ψηφιακό δέκτη και media player.

Ξεχωρίζει η δικτυακή εφαρμογή που προγραμματίζει το τηλεχειριστήριο και "κρατάει" στους servers της Logitech τις ρυθμίσεις.

Μπορείς να περάσεις και συσκευές τύπου αποκωδικοποιητή (F&U), ενισχυτή στερεοφωνικού κτλ??

Από ποιότητα κατασκευής πως τα πάει?

Δημοσ.

Μπορείς να περάσεις και συσκευές τύπου αποκωδικοποιητή (F&U), ενισχυτή στερεοφωνικού κτλ??

Σε όλα αυτά τα τηλεκοντρόλ μπορείς να περάσεις ότι θες αν έχεις και το αρχικό χειριστήριο. Το βάζεις μπροστά σε αυτό,πατάς το κουμπί που θες και το αποθηκεύει.

Για σίγουρα πάντως ας μας πει κάποιος που το έχει.

• Moderators
Δημοσ.

Συνηθως υπαρχουν οι συσκευες στην database, εκτος αν ειναι κανενα σπανιο μοντελο συσκευης. Τοτε μονο θα χρειαστεις την διαδικασια εκμαθησης (learning) με το τηλεκοντρολ της συσκευης.

Δημοσ.

Στην τιμή του είναι μια χαρά. Τα μεγαλύτερα Harmony όμως έχουν την λειτουργεία των ACTIVITIES όπου δημιουργείς προφίλ με πάνω από 1 συσκευή ενεργή (πχ το + - στο προγραμμα να πηγαίνει στον αποδικοποιητή και η φωνή στην TV) αλλά και πιο σύνθετα.

Δημοσ.

Για τις περισσότερες συσκευές τις αγοράς υπάρχουν στην DB.

Με το 850 και το One+ έχω περάσει κατά καιρούς 5-6 τηλεοράσεις, VHS, DVD-REC, Nova, OTEtv, Ηi-fi ... ολα τα έβρισε γραφοντας τον κωδικό του μοντέλου.

• Like 1
Δημοσ.

Με 29 Ευρώ είχα πάρει πριν 3 μήνες σε προσφορά το Logitech 600 από το Αγγλικό Amazon. Εξαιρετικό, με έχει αφήσει ενθουσιασμένο, έχω αντικαταστήσει 5 τηλεχειριστήρια. Το συγκεκριμένο έχει και την δυνατότητα ACTIVITIES με την οποία ορίζεις σενάρια π.χ για να δώ ταινια, πατάω ένα κουμπί (Watch movie) και ανοίγουν αυτόματα η Τηλεόραση ο ενισχυτής και το Media player στις σωστές εισοδους/εξόδους ανά περίπτωση. 

Θέλει λίγο χρόνο στην αρχή να ορίσεις τι θέλεις να κάνεις και μετά είναι εύκολο. Η βάση της Logitech περιλαμβάνει χιλιάδες μοντέλα από όλες σχεδόν τις συσκευές, ενώ πάντα υπάρχει η δυνατότητα να προγραμματίσουμε  οποιοδήποτε μη συμβατό τηλεχειριστήριο (IR learning mode)

Δημοσ.

Θα ήταν ωραίο για δεύτερο (έχω ήδη το 885), αλλά χωρίς activities (τουλάχιστον 2) είναι πρακτικά άχρηστο για εμένα (έχω βολευτεί με ένα learning τηλεκοντρολ για την ώρα σε κρεβατοκάμαρα)

• Like 1
Δημοσ.

Ο δέκτης μου είναι ο F&U 2301 και τον κουμαντάρει μία χαρα!

(Έχει λειτουργία εκμάθησης).

Από άποψης ποιότητας υλικών/κατασκευής, είναι σαφώς ανώτερο από τα φθηνά R/C, θα μπορούσα να πω και από τα "μαμίσια" R/C μικρομεσαίων μοντέλων επωνύμων κατασκευαστών.

Επίσης, αρκετά εργονομικό, αν και η πληθώρα πλήκτρων "μπερδεύει" αρκετά τα πράγματα.

Υπάρχει και ένα πλήκτρο που ενεργοποιεί/απενεργοποιεί διαδοχικά περισσότερες συσκευές (εγώ το έχω για TV και δέκτη).

.... (πχ το + - στο προγραμμα να πηγαίνει στον αποδικοποιητή και η φωνή στην TV) ...

Αυτό το κάνει και το 300i!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...