Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικο προτεινετε να αγορασω? το συστημα που εχω ειναι

CPU : intel q9550

memory : 8gb ddr3

GPU : 4870x2

Δεν θελω κατι πολυ ακριβο (μεχρι 60 ευρω) και δεν εχω προβλημα απο που θα γινει η αγορα, ακομα και για μεταχειρισμενο ψαχνω που προς τα εκει το κοβω.

Δημοσ.

Δεν θελω κατι πολυ ακριβο (μεχρι 60 ευρω) και δεν εχω προβλημα απο που θα γινει η αγορα, ακομα και για μεταχειρισμενο ψαχνω που προς τα εκει το κοβω.

Παρ' ότι γενικά δεν έχω κανένα θέμα με τα μεταχειρισμένα, δεν θα σου πρότεινα να πάρεις PSU. To πως το συντηρούσε ο προηγούμενος, ή το ζόριζε ή σε τι περιβάλλον ήταν το PC που το είχε (κυρίως λόγω υγρασίας) δεν το ξέρεις.

Και με τα ρεύματα δεν παίζουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε θα ίδρωνε...

Τα ίδια Α βγάζουν στην +12V τα παραπάνω ΧFX/Thermaltake. Το XFX έχει και 5 χρόνια εγγύηση ενώ το German series νομίζω 2 3

• Like 2
Δημοσ.

οποτε ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2. Μηπως το thermaltake ειναι πιο ανετο εξαιτιας των παραπανω W? Θελω να εχω κατι και για επομενες αναβαθμισεις δηλαδη να τα βγαλει τα λεφτα του. Η 4870χ2 βγαζει max 450-480 σε full load.

Δημοσ.

οποτε ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2. Μηπως το thermaltake ειναι πιο ανετο εξαιτιας των παραπανω W? Θελω να εχω κατι και για επομενες αναβαθμισεις δηλαδη να τα βγαλει τα λεφτα του. Η 4870χ2 βγαζει max 450-480 σε full load.

Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο εγώ πρότεινα νέτο σκέτο και κατευθείαν το Berlin στα 58€. ;)

Δημοσ.

Σαν να μην τα έγραψα ένα πράμα...

Τα Watt δεν παίζουν ρόλο. Τα Α στην +12V παίζουν. Και από την στιγμή που βγάζουν τα ίδια (45vs44) πας στην ποιότητα. Εκεί κερδίζει το XFX

Δημοσ.

καταλαβαινω αυτο που λετε απλα σαν ανιδεος που ειμαι ειπα να 2πλο τσεκαρω. Τα Α πως μπορω να δω αν επαρκουν για μια καρτα?

Δημοσ.

Ολα μια χαρα. Οποτε η καρτουλα καταναλωνει 30Α περιπου και τα psu δινουν 45-44Α που ειναι αρκετα. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τις πληροφοριες. Λογικα το xfx 550 pro θα διαλεξω που εχει και τα 2 χρονακια επιπλεον εγγυηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...