stratigos24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Κανονικα οχι δεν γινεται αλλα σε lag spikes μπορει να φτασεις και τοσο , πχ εγω εχω φτασει κατι 10χιλιαρα οταν τρελαινεται η On και κανει τα δικα της Με on ειμαι και εγω αλλα δεν εχω παραπονο 5 χρονια τωρα (περαν του πρωτου 6μηνου που ειχε θεμα τελικα καλωδιο της πολυκατοικιας). Βεβαια οτι σου τυχει ειναι εδω. Μπορει να εχει ο γειτονας forthnet και να ειναι super και να βαλεις και εσυ και να εισαι χαλια... Τωρα που το λες, καποια στιγμη πριν 1 χρονο περιπου για 2 μερες, σε σερβερς που ειχα χαμηλο ping μου εδειχνε κατι 250 - 300. Ειχα παρει τηλ την on και μου ειπε οτι κατι παιζει και θα διορθωθει.
sistah Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Απλα επειδη εχω παιξει σε 2-3 που εχουν ολοι 999 σκεφτηκα οτι αυτο γινεται επιτηδες σαν ρυθμιση απο τον server για να εχουν ολοι την ιδια καθυστερηση και να μην ειναι οπως βλεπουμε ο ενας 20 επειδη τυχαινει να ειναι Γερμανος και ο αλλος 100 επειδη τυχαινει να ειναι Ελληνας...Παντως και στους 3 servers αυτους μου τους δειχνει πριν μπω οτι εχω κατω απο 100 ping. Μολις μπαινω, ολοι οι παιχτες εχουμε 999. Γενικα παιζω σε γερμανικους με 60-90 και η γραμμη μου ειναι fastpath. Αρα δεν ισχυει αυτο που σκεφτηκα οτι και οι 2 ξεκινανε με 1 δευτερολεπτο καθυστερηση αρα βλεπουν και οι 2 μετα απο 1 δευτερολεπτο τα παντα και ετσι ειναι ακριβως στα ιδια? Περισσοτερο bug θα ειναι το 999 παρα πραγματικοτητα και μαλιστα εκνευριστικο. Το να εχει ο Γερμανος 20ping, μην σε απασχολει ιδιαιτερα, δεν καθοριζει το kill αναγκαστικα. Εχει τυχει να παιζω σε αμερικανικο με 170ping και να pwnαρω τον best του σερβερ ο οποιος ειχε 90ping. Οκ, χαζος και δεν το καταλαβαινω. Αφου και οι 2 παιχτες πχ εχουν 999 δεν ειναι λες και μεταξυ τους εχουν 0? Σωστη σκεψη αλλα δεν ειναι ετσι. Οταν κανεις ping σε καποιον server ουσιαστικα του ζητας να σου στειλει καποια πακετα πληροφοριων. Κατα την διαρκεια του game γινεται συνεχεια αυτη η δουλεια, ζητας πακετα - στελνει πακετα. To νουμερο του ping, ειναι o χρονος (τα milliseconds) που εκανε για να σου τα στειλει. Το ιδανικο οπως αντιλαμβανεσαι, θα ηταν να εχετε ολοι <1ms ping οπου αυτο θα γινοταν μονο στην περιπτωση που ησουν σε ενα lan. Εαν ολοι ξεκινουσατε με 999ping θεωρητικα παιζετε με τους ιδιους ορους ομως το παιχνιδι κατανταει slow-motion. Ο λογος ειναι οτι εαν κανει 1second (999ms) να σου στειλει πισω πακετα, εκτος απο την μεγαλη καθυστερηση, υπαρχει περιπτωση να εχεις και packet loss. Αρα οταν εσυ θα πατας το W να πας μπροστα, θα περιμενεις 1sec να το δεις στην οθονη σου, και θα εχεις χασει οτι αλλο εχει γινει εκεινο το 1s που περιμενες. Θα ειναι σαν να βλεπεις ενα καρε απο φωτογραφιες. Κοινως οτι κινηση κανεις, περιμενεις για να την δεις στην πραξη. Και περιμενεις πολυ περισσοτερο απο οτι πρεπει για να ειναι smooth ενα game. Εαν εχεις παιξει σε server με ουτε καν 999, αλλα 500+ping θα καταλαβεις ποσο unplayable ειναι. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2013 από sistah
stratigos24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εγινε. Ευχαριστω και παλι ολους σας για τη βοηθεια. Mε τα παραπανω λεγομενα ειναι εικονικο το 999 που φαινεται στους servers που ειπα, μιας και το παιχνιδι τρεχει ομαλα.
Bigi444444 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Για να μην παιδεύεις το μυαλό σου σχετικά με το εάν και κατά πόσο είναι τεχνικά δυνατό να παίξεις με 999 ping, εάν θα έχεις καθυστέρηση σε σχέση με τους υπόλοιπους κλπ, απλά κράτα αυτό που σου είπε ο zeniath.Όταν σου λέει το παιχνίδι 999 ping δεν έχεις 999 ή τουλάχιστον δεν έχετε 999 όλοι.Απλά η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών δε δείχνουν τετραψήφιο νούμερο.Οπότε το παραπάνω πραγματικό δεν το εμφανίζει.Μαξάρει στα 999.
Alithinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 εμ φίλε μου... το καλύτερο ping είναι το μικρότερο,όχι το αντίστροφο.
stratigos24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 εμ φίλε μου... το καλύτερο ping είναι το μικρότερο,όχι το αντίστροφο. Αληθεια? Δεν το ξερα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εγω παντως με τον αριθμο του Αντιχριστου αναποδογυρισμενο και κρυμενο μεσα σε ping values θα το γυρναγα σε counterstrike, ακομα και lineage να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
stratigos24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια...διαβαζετε τι γραφω μερικοι??? Εγω παιζω σε σερβερς με 60-90ping, η γραμμη μου ειναι fastpath και δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα στο να βρω παιχνιδια ειτε στο mw1 ειτε στο bf3 που παιζω με ping κατω του 100. Απο εκει και περα ρωτησα μιας και μου εκανε εντυπωση, γιατι 2-3 σερβερς δειχνουν 999 μεσα στο παιχνιδι σε ολους τους παιχτες (απο εξω πριν μπω δειχνουν οτι θα εχω 70κλπ) και αν αυτο ειναι ενας τροπος αντιμετωπισης της διαφορετικης καθυστερησης που εχουν οι παιχτες μεταξυ τους αναλογα τη γραμμη τους, τον τοπο διαμονης τους, τον τοπο του server κλπ... Μου απαντησαν πιο πανω το τι παιζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα