Προς το περιεχόμενο

999 ping

stratigos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπανια βρισκω στο cod 4 servers που οι παιχτες εχουν 999 ping ολοι.

Αυτο δεν ειναι καλο? Δηλαδη δεν θα μπορουσαν ολοι οι servers σε ολα τα παιχνιδια (τουλαχιστον fps) να ειναι ετσι ωστε αυτοματα ολοι οι παιχτες να ειναι στα ιδια επιπεδα καθυστερησης?

Δημοσ.

To 999 σημαινει απειρο lag οποτε οχι δεν ειναι καλο και δεν ειναι και εφικτο ολοι να εχουν το ιδιο ping

Αλλο παροχο εχεις εσυ , αλλον εχω εγω

Δημοσ.

Τι έχεις πιει; 

Εμ...τιποτα?

To 999 σημαινει απειρο lag οποτε οχι δεν ειναι καλο και δεν ειναι και εφικτο ολοι να εχουν το ιδιο ping

Αλλο παροχο εχεις εσυ , αλλον εχω εγω

Ναι αλλα 999 ping ολοι, οχι μονο εγω.

Δημοσ.

Μα τότε θα ήταν unplayable για όλους :)

πχ πυροβολείς τώρα, στην οθόνη του ο άλλος θα δει πως πυροβολείς σε 1 sec, οπότε θα πάει να καλυφθεί μετά από 1 sec και προφανώς θα χει ήδη φάει τη σφαίρα.

Δημοσ.

Το 999 απλα σημαινει οτι ο συγκεκριμενος server ειναι για κλαμματα και lagαρει , ειναι και ο μονος τροπος να εχεις ιδιο ping με καποιον που δεν μοιραζεσαι Internet

Δημοσ.

Απλα επειδη εχω παιξει σε 2-3 που εχουν ολοι 999 σκεφτηκα οτι αυτο γινεται επιτηδες σαν ρυθμιση απο τον server για να εχουν ολοι την ιδια καθυστερηση και να μην ειναι οπως βλεπουμε ο ενας 20 επειδη τυχαινει να ειναι Γερμανος και ο αλλος 100 επειδη τυχαινει να ειναι Ελληνας...Παντως και στους 3 servers αυτους μου τους δειχνει πριν μπω οτι εχω κατω απο 100 ping. Μολις μπαινω, ολοι οι παιχτες εχουμε 999.

Γενικα παιζω σε γερμανικους με 60-90 και η γραμμη μου ειναι fastpath.

πχ πυροβολείς τώρα, στην οθόνη του ο άλλος θα δει πως πυροβολείς σε 1 sec, οπότε θα πάει να καλυφθεί μετά από 1 sec και προφανώς θα χει ήδη φάει τη σφαίρα.

Αρα δεν ισχυει αυτο που σκεφτηκα οτι και οι 2 ξεκινανε με 1 δευτερολεπτο καθυστερηση αρα βλεπουν και οι 2 μετα απο 1 δευτερολεπτο τα παντα και ετσι ειναι ακριβως στα ιδια?

Δημοσ.

999ms = 1 δευτερόλεπτο καθυστέρηση στις κινήσεις σε απόλυτο νούμερο.

Όταν βέβαια το δείχνει σημαίνει >999ms δλδ δεν υπάρχει νόημα να το μετράει. Γενικά μέχρι 100-110ms είναι οκ γιατί δεν το αντιλαμβάνεσαι και πολύ, όταν όμως πατάς να πυροβολήσεις και φεύγει η σφαίρα μετά από 1 δευτερόλεπτο τότε πάει να πει ότι είτε έχεις πρόβλημα με την σύνδεσή σου είτε η επικοινωνία με τον σέρβερ που είσαι είναι ελαττωματική/τίγκαρε το τράφικ/πολύ μακριά γεωγραφικής απόψεως κλπ.

αν όλοι έπαιζαν με 999ms τότε δεν θα έπαιζε κανείς γιατί είναι flat & simple unplayable. (το ερώτημα αν έχεις πιει είναι γιατί νόμιζα ότι καταλάβαινες τι εστί 999ms και μας δούλευες :P)

Δημοσ.

αν όλοι έπαιζαν με 999ms τότε δεν θα έπαιζε κανείς γιατί είναι flat & simple unplayable. (το ερώτημα αν έχεις πιει είναι γιατί νόμιζα ότι καταλάβαινες τι εστί 999ms και μας δούλευες :P)

Μα καταλαβαινω τι θα πει.

Αυτο που ρωταω ακριβως ειναι οτι αν ολοι οι παιχτες εχουν ενα δευτερολεπτο καθυστερηση, μεταξυ τους δεν θα εχουν κανενα. Το σκεφτομαι λαθος?

Δημοσ.

δεν είναι κανονικό δευτερόλεπτο αφού το 999ms είναι threshold. Αν εγώ έχω για παράδειγμα 2500ms και εσύ 999ms και στους 2 θα λέει 999ms. Και στις 2 περιπτώσεις όμως δε μπορείς να παίξεις αφού άσχετα με τους άλλους, εσύ θα πατάς να πας μπροστά και θα ξεκινάει μετά από ένα δευτερόλεπτο να το κάνει.

Δημοσ.

Οκ, παιρνω σαν δεδομενο αυτο που μου λετε και δεν το σκαλιζω αλλο... :)

Ενταξει, το καποιος να εχει 2500ms (πανω απο 1000 βασικα) μου φαινεται πολυ δυσκολο.

Παντως αυτοι οι servers που δειχνουν 999 σε ολους και ειναι με πολυ κοσμο παντα και παιζεται κανονικα το game.

Ισως να ειναι κανα κολλημα αυτων των server στο ping που σου δειχνουν.

Δημοσ.

Οκ, παιρνω σαν δεδομενο αυτο που μου λετε και δεν το σκαλιζω αλλο... :)

Ενταξει, το καποιος να εχει 2500ms (πανω απο 1000 βασικα) μου φαινεται πολυ δυσκολο.

Παντως αυτοι οι servers που δειχνουν 999 σε ολους και ειναι με πολυ κοσμο παντα και παιζεται κανονικα το game.

Ισως να ειναι κανα bug των server στο ping που σου δειχνει.

Κανονικα οχι δεν γινεται αλλα σε lag spikes μπορει να φτασεις και τοσο , πχ εγω εχω φτασει κατι 10χιλιαρα οταν τρελαινεται η On και κανει τα δικα της

Δημοσ.

δεν είναι κανονικό δευτερόλεπτο αφού το 999ms είναι threshold. Αν εγώ έχω για παράδειγμα 2500ms και εσύ 999ms και στους 2 θα λέει 999ms. Και στις 2 περιπτώσεις όμως δε μπορείς να παίξεις αφού άσχετα με τους άλλους, εσύ θα πατάς να πας μπροστά και θα ξεκινάει μετά από ένα δευτερόλεπτο να το κάνει.

... και οι υπόλοιποι παίχτες θα το βλέπουν μετά από ακόμα 1 sec. Δηλ. απ την ώρα που κάνεις κάποιο action με το mouse ξέρω γω, οι άλλοι θα τα βλέπουν σε 2 δευτερόλεπτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...