ManHunter Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα. Ένα φιλαράκι θέλει να βάλει Windows σε Mac με αυτά τα χαρακτηριστικά: mac os x version: 10.4.11 proccesor: Dual 2 GHz PowerPC G5 memory: 4GM DDR SDRAM startup disk: hd Πρώτα απόλα θα το αντέχει το μηχάνημα. Επίσης αν μπορείτε να μου στείλεται έναν step by step guide γιατί δεν το έχει κάνει ξανά. Ευχαριστώ Πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δεν νομίζω οτι θα μπορει αλλα ας πει κάποιος που γνωριζει καλύτερα για το συγκεκριμενο μηχάνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Σε οποιδηποτε powerpc δεν αξιζει να βαλεις windows.Παιρνουν με Emulation(virtual pc) απο powerpc σε x86 που σημαινει τρομερη απωλεια ταχυτητας μεχρι Windows 2000 με τα χιλια ζορια και με ταχυτητα χελωνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα. Ένα φιλαράκι θέλει να βάλει Windows σε Mac με αυτά τα χαρακτηριστικά: mac os x version: 10.4.11 proccesor: Dual 2 GHz PowerPC G5 memory: 4GM DDR SDRAM startup disk: hd Πρώτα απόλα θα το αντέχει το μηχάνημα. Επίσης αν μπορείτε να μου στείλεται έναν step by step guide γιατί δεν το έχει κάνει ξανά. Ευχαριστώ Πολύ Μόνο virtual όπως αναφέρθηκε και παραπάνω και μόνο μέχρι xp. Το μόνο emulator που θα το πετύχει είναι το virtual pc for Mac απο την Microsoft. Έφτασε μέχρι την έκδοση 7.0.3 και μετα σταμάτησε. Δεν αξίζει πάντως γιατι ούτε το xp θα τρέχει πλήρως. Το πιο σύγχρονο λειτουργικο που υποστηρίζει το μηχάνημα είναι το Ubuntu και η τελευταία έκδοση του OS x για PowerPC η 10.5.8(leopard). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα