Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα με συμβουλευατε καθως ακουω πως τωρα γινονται αλλαγες στις συγκεκριμενες τηλεορασεις (προσθετουν καινουρια πραγματα)

Αξιζει να περιμενω και ποσο?

Δημοσ.

Dimis τι τηλεόραση έχεις κατα νου να αγοράσεις;

Σε αρκετά μοντέλα οι τιμές έχουν πέσει αρκετά. Άμα περάσει λίγος καιρός ακόμα και βγουν νέες τηλεοράσεις, μπορεί αυτή που είχες σκοπό να πάρεις να έχει αποσυρθεί απ' την αγορά.

Επίσης συχνά οι διάφορες αλυσίδες καταστημάτων κάνουν προσφορές. Έχεις ρίξει καμιά ματιά;

Δημοσ.

ναι το εχω ψαξει το και δεν ειναι θεμα τοσο πολυ τα λεφτα απλα θελω να ξερω αν προβλεπεται να βγουν καινουρια μοντελα τα οποια θα εχουν επιπροσθετες λειτουργιες στις οποιες δεν θα εχω προσβαση. Αυτο θελω να ξερω

Δημοσ.

μη παρεις καμια σαχλαμαρα.

πιστευεις οτι αξιζει να δωσεις λεφτα για να μπαινεις ιντερνετ απο τη τηλεοραση?

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερουν τοσο πολυ ιντ κ εφαρμογες οσο οι πολλες θυρες hdmi usb κτλπ. Απλα αμα μπορω να εχω κ καποια εξτρα πραγματα με 100 ευρω παραπανω why not? Απλα να ξερω θελω αν θα βγει κατι ποιο προηγμενο σε κανατριμηνο κ αξιζει να περιμενω.

Δημοσ.

κατά προτεραιότητα θα σου λεγα να ψωνίσεις με βάση τα παρακάτω :

1. πάρε μία σε ικανοποιητικό μέγεθος ανάλογα με το χώρο που θα μπει (πχ. 40άρα για θέαση στα 3 μέτρα - 46άρα για 4-5)..
      για υποδοχές hdmi - usb - vga - rca -scart  ,  ethernet -dlna έχουν τα περισσότερα μοντέλα .

αν όμως θυσιάσεις το μέγεθος της οθόνης για τα βύσματα, θα βαράς το κεφάλι σου πάνω της :-D

2. εννοείται full hd. μέχρι και μπάλα να θες να δεις στην ert-hd και dvd , έχει διαφορά.

3. αν καλύπτεις τα δύο παραπάνω και έχεις και κάποιο περιθώριο ακόμα, πάρε μία που να έχει λειτουργία PVR (να γράφει δηλαδή προγράμματα).  Συνήθως θα χρειαστείς και εξωτερικό σκληρό για αποθηκευτικό μέσο.

Το smart TV είναι σχεδόν άχρηστο feature. Εκτός αν μπορείς να σερφάρεις με το τηλεκοντρόλ , δηλαδή είσαι ταχυδακτυλουργός..

Δημοσ.

Στις Samsung όμως το PVR είναι διαθέσιμο μόνο στα μοντέλα που είναι Smart TV, π.χ. στη σειρά 5500 και στην 6100. Αντίθετα, η σειρά 6030 που είναι μόνο 3D, δεν έχει το PVR.

Δημοσ.

νΞερω ρε παιδια δεν ειμαι αχρηστος. Εχω μελετησει πολυ το θεμα και εχω καταληξει σε αυτη

Samsung UE40ES5500 LED TV 40''

Οτι πρεπει :-D

Ευχαριστω για τις συμβουλες σας

Δημοσ.

κατά προτεραιότητα θα σου λεγα να ψωνίσεις με βάση τα παρακάτω :

1. πάρε μία σε ικανοποιητικό μέγεθος ανάλογα με το χώρο που θα μπει (πχ. 40άρα για θέαση στα 3 μέτρα - 46άρα για 4-5)..

για υποδοχές hdmi - usb - vga - rca -scart  ,  ethernet -dlna έχουν τα περισσότερα μοντέλα .

αν όμως θυσιάσεις το μέγεθος της οθόνης για τα βύσματα, θα βαράς το κεφάλι σου πάνω της :-D

2. εννοείται full hd. μέχρι και μπάλα να θες να δεις στην ert-hd και dvd , έχει διαφορά.

3. αν καλύπτεις τα δύο παραπάνω και έχεις και κάποιο περιθώριο ακόμα, πάρε μία που να έχει λειτουργία PVR (να γράφει δηλαδή προγράμματα).  Συνήθως θα χρειαστείς και εξωτερικό σκληρό για αποθηκευτικό μέσο.

Το smart TV είναι σχεδόν άχρηστο feature. Εκτός αν μπορείς να σερφάρεις με το τηλεκοντρόλ , δηλαδή είσαι ταχυδακτυλουργός..

υπάρχουν συσκευές που νομίζω είναι σαν trackpad και έχουν καλύτερη αίσθηση σερφαρίσματος.. Αλλά στην τελική αν δεν είναι smart.. smart γίνεται η tv και με άλλα πραγματάκια που συνδέεται με hdmi..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...