danaz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 εγώ να ρωτήσω πως την πάλευει τόσα χρόνια η apple που βγάζει μόνο ένα μοντέλο και καλό και δεν γεμίζει με διάφορες συσκευές την αγορά? Μάλλον κάτι τέτοιο θέλει να κάνει κι η Sony.
disqualified Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 εγώ να ρωτήσω πως την πάλευει τόσα χρόνια η apple που βγάζει μόνο ένα μοντέλο και καλό και δεν γεμίζει με διάφορες συσκευές την αγορά? Μάλλον κάτι τέτοιο θέλει να κάνει κι η Sony. Υπαρχει μια θεμελιωδης διαφορά. Η apple εχει το ios και το macos. Η sony δεν εχει κατι ξεχωριστο να πουλησει. Αποψη μου ειναι πως θα πρεπει να βγαλει και μια συσκευη να την ονομασει vaio και να εχει WP και να ακολουθει τη σχεδιαστικη φιλοσοφια των vaio laptops. Τα φθηνα xperia της πουλησαν αρκετα αλλα ειχαν και παρα πολλα προβληματα στο android. Τα mini μου αρεσαν σαν ιδεα παντα βεβαια για απλη χρηση 1
Greatape Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχει μια θεμελιωδης διαφορά. Η apple εχει το ios και το macos. Η sony δεν εχει κατι ξεχωριστο να πουλησει. Αποψη μου ειναι πως θα πρεπει να βγαλει και μια συσκευη να την ονομασει vaio και να εχει WP και να ακολουθει τη σχεδιαστικη φιλοσοφια των vaio laptops. Τα φθηνα xperia της πουλησαν αρκετα αλλα ειχαν και παρα πολλα προβληματα στο android. Τα mini μου αρεσαν σαν ιδεα παντα βεβαια για απλη χρησηΗ sony όμως δεν βγάζει μόνο κινητά ή laptop.
disqualified Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Η sony όμως δεν βγάζει μόνο κινητά ή laptop. Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Μιλαω για το τμημα κινητων. Εχει να πουλησει αυτο το τμημα κατι ξεχωριστο σαν το ios; Android πουλαει που πουλανε ολοι
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αποψη μου ειναι πως θα πρεπει να βγαλει και μια συσκευη να την ονομασει vaio και να εχει WP και να ακολουθει τη σχεδιαστικη φιλοσοφια των vaio laptops. Καθόλου κακή ιδέα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα