Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτά ειναι μπούρδες.. δεν θα τολμίσει να το κάνει (αν ποτέ εννοούσε αυτό που λέγετε ότι θα φύγει από τα οικονομικά smartphones). Τα οικονομικά μοντέλα είναι οι "οδηγοί" στα ακριβά. Αν χασεις την μικρή αγορά θα χάσεις την μεγάλη ντετερμινιστικά. 

Εδώ η apple το σκέφτεται να βγάλει "οικονομικό" iphone. Αυτοί πως την είδαν. 

Εν'πάσει περιπτώσει "στο καλό και να μας γράφεις Sony".

Αντί να βγάλεις το νέο mini pro, κάθεσαι και "ονειροβατείς" ότι θα παράγεις μονο ακριβά κινητά.. Ας καλύψει το κενό όποιος είναι έξυπνος (Samsung, htc, zte, hwaway ακόμα και motorola κτλ)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο θεμα hardware μια χαρα smartphone ειναι, ομως λογο λειτουργικου θεωρειται feature phone. Οχι οτι αλαξαν πολλα απο τοτε για τον μεσο χρηστη, παλι κατεβαζουμε εφαρμογες (πιο προηγμενες βεβαια) οπως java παλαιοτερα, η πλοηγηση εχει γινει πολυ πιο ευκολη το κινητο μοιαζει πλεον περισσοτερο σαν ακριβο γκατζετ-παιχνιδι και λιγοτερο σαν κινητο.

Αυτή είναι η διαφορά.

Δεν συγκρίνεται η φιλοσοφία του Symbian με αυτο του λογισμικού της SE.Οι εφαρμογές στο Symbian και ήταν πιο πολλές και είχαν πολλές παραπάνω απο τις αντίστοιχες .jar. Το symbian σου έδινε ελευθερία(αφού το χάκαρες) και περιστρεφόταν γύρω απο εφαρμογές,εξού και το Nokia/Ovi Store μαζί με maps κλπ.Όλα αυτά κάνουν το ένα future phone και το άλλο smart phone.

Δημοσ.

εγω αν και λατρευω τα media player της, στα κινητα δεν θα την εμπιστευομουνα ποτε.

οσοι φιλοι μου εχουν xperia τα εχουν φτιαξει 2 και 3 φορες (ή τα πουλησανε μετα την 1η φορα). ασε που δεν μπορω με τιποτα το καραπειραγμενο περιβαλλον τους.

Δημοσ.

Και η πλάκα είναι ότι αν ρωτήσεις τον μέσο πολίτη (ή μέσο έλληνα πολίτη) για την sony, θα σου πει τα καλύτερα....

Δημοσ.

εγω αν και λατρευω τα media player της, στα κινητα δεν θα την εμπιστευομουνα ποτε.

οσοι φιλοι μου εχουν xperia τα εχουν φτιαξει 2 και 3 φορες (ή τα πουλησανε μετα την 1η φορα). ασε που δεν μπορω με τιποτα το καραπειραγμενο περιβαλλον τους.

Οι περισσοτεροι προσπαθου να τα ξεφορτοθουν και κανουν παραπονα για την μπαταρια τους.

Δημοσ.

πριν λίγο δεν είχε βγάλει το tipo?και πιο πριν κάτι X10 mini,Mini κλπ?

Sony ήσουν ανάμεσα στις επιλογές 100 με 210 Ευρώ,και κατά κύριο λόγο σε προτιμούσε ο κόσμος.

Αλλά από τι στιγμή που δεν έδωσες αναβάθμιση σε U,Sole που είναι διπύρηνα, και τώρα με τις δηλώσεις οτι θα φύγεις και απο αυτήν την αγορά,περιμένεις πολλά; 

Ειδικά με τα απανωτά fail του 2010...

Να δω πως θα τα πάει και η High End Range το Xperia Z,γιατί δεν έμειναν και πολλές κατηγορίες..

Εγω το Sole εχω, ειμαι πολυ ικανοποιημενος και εχω αναβαθμισει το λογισμικο στο android 4.0.

Δημοσ.

Πσιιιιτ ,
Μην κανετε φασαρια θα ξυπνησει η sonny ... 
Παντως δεν εχετε λαβει υποψειν σας τις εταιριες που ηρθαν να κοψουν Κ@@@λους στα κινητα και ακουν στο ονομα 
Nokia-Windows . 
θελτς Χαι-εντ , Λοου Εντ ... οτι θες 
Μακροπροθεσμα η νοκια με Γουιντους θα κυριαρχησουν και δεν μπορουν να το κανουν τωρα γιατι καποια κομπλεξικα ονοματα την σνομπαρουν ( βλεπε GOOGLE ) 

Δημοσ.

Εγω το Sole εχω, ειμαι πολυ ικανοποιημενος και εχω αναβαθμισει το λογισμικο στο android 4.0.

Όταν έχει βγει το 4.2 και γνωρίζοντας πως δεν θα πας ούτε σε 4.1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...