Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 εντάξει τυπικά μπορεί να είναι "smartphone", αλλά μόνο ανάλογα με τι το συγκρίνεις
Greatape Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 εγω και ενας φιλος μου μαζι εχουμε sonyericsson w995, οταν κοπηκε το ericsson και εμεινε το sony λεω δεν πειραζει εχουμε το μισο, τωρα απο το μισο sony διαπιστωνεται οτι παει και αυτο, και η φαση ειναι οτι ο φιλος μου θελει να κανει αλλαγη της μπαταριας του λογο οτι αποφορτιζεται γρηγορα η παλια, και του λεω, που ζεις? παει η sonyericsson δεν εχει καν υποστηριξη, τωρα ουτε φορτιστες δεν υπαρχουν, παιζει να ειμαστε και οι μοναδικοι απαρχαιωμενοι κατοχοι smartphones W995 Respect. Αν και είναι περισσότερο phone παρά smart, το λές και smartphone.
Meraklis56 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 W995 Respect. Αν και είναι περισσότερο phone παρά smart, το λές και smartphone. αν το W995 λέγεται smartphone τότε το k750i τι είναι;
Greatape Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 αν το W995 λέγεται smartphone τότε το k750i τι είναι;Τι συγκρίνεις τώρα? Το w995 έχει wifi, gps , 8mp κάμερα το κ750i δεν έχει τπτ απο αυτά. Τι άλλο θες για να το πεις smartphone? Touchscreen και android?
st2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 sony is the next nokia ρε εταιρείες ακούστε την ταση του κόσμου και δωστε ελευθερες συσκευες και τιποτα αλλοχωρις κλειδωμένους bootloaders και αλλα τετοιες βλακείες ---------------- Το w995 ηταν πολυ μπροστα για την εποχή του ....
koylis.ch Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Παιδία εγώ πιστεύω θα κάνει μεγάλη βλακεία, 1ον πάνε να αντιγράψουν την aple που βγάζει μόνο ένα ακριβό μοντέλο... 2ον εγώ όσους έχω δεί σόνυ έως 300 ευρώ κουβαλάνε μαζί τους δεν έχω δει και πολλούς με ακριβά μοντέλα της.
alex1001 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 αυτοί οι εγκέφαλοι στην sony μάλλον είναι για τα μπάζα εξαφάνισαν την ericsson από τα κινητά και τώρα θα εξαφανίσουν και την sony από τα smartphones 1
chris2barca Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 εγω και ενας φιλος μου μαζι εχουμε sonyericsson w995, οταν κοπηκε το ericsson και εμεινε το sony λεω δεν πειραζει εχουμε το μισο, τωρα απο το μισο sony διαπιστωνεται οτι παει και αυτο, και η φαση ειναι οτι ο φιλος μου θελει να κανει αλλαγη της μπαταριας του λογο οτι αποφορτιζεται γρηγορα η παλια, και του λεω, που ζεις? παει η sonyericsson δεν εχει καν υποστηριξη, τωρα ουτε φορτιστες δεν υπαρχουν, παιζει να ειμαστε και οι μοναδικοι απαρχαιωμενοι κατοχοι smartphones Και εγώ μέχρι και 1 μήνα πριν είχα w995 μέχρι που τα'φτυσε η οθόνη και βολεύτηκα με το Κ550i και το G502 μέχρι να πάρω καινούριο. Άρα είμαι και εγώ απαρχαιωμένος, δεν είστε μόνοι
haris013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 γιατι ρε παιδια λετε μερικοι μακρια απο την σονυ? στα mid/high end μοντελα εχει πολυ αξιολογες προτασεις. μην με ανχονετε και περιμενω να μου ερθει το xperia s τωρα 1
Meraklis56 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Τι συγκρίνεις τώρα? Το w995 έχει wifi, gps , 8mp κάμερα το κ750i δεν έχει τπτ απο αυτά. Τι άλλο θες για να το πεις smartphone? Touchscreen και android? Δηλαδή η ύπαρξη Wifi και το GPS κάνουν ένα feature phone,smart? η κάμερα δεν μου λέει τίποτα. Τότε όλα τα Symbian που κυκλοφορούσαν τι είναι;Genius phones; Μη μου συγκρίνεις το λογισμικό της SE με Symbian κλπ.
apostolisR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 βρε Sony την είδες Apple να ούμε? Δε πα να αποχωρήσεις κι από τα hi end? Με αυτή την εταιρία δε βγάζω άκρη πραγματικά. Έβγαλε updates σε παλιά μοντέλα τα οποία σέρνοντουσαν μετά τα updates χωρίς να δικαιολογεί κάτι τέτοιο το hardware τους. Προφανώς για να νομίζουν μερικοί ότι το κινητό τους έφαγε τα ψωμιά του ώστε να πάρει την επόμενη ναυαρχίδα της. Έλεος δηλαδή. όντως έχει κάνει πολλές λάθος κινήσεις τον τελευταίο καιρό
Captain Nemo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Καλά κάνουν ποιός παίρνει οικονομικό smartphone στις μέρες μας έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση φίλος άνεργος απο Π.Χ. μόλις έπιασε δουλειά με ορίζοντα μηνών με τον πρώτο μισθό χτύπησε Galaxy 3 έχει γίνει το 500άρι entry point στο club. 3
Greatape Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή η ύπαρξη Wifi και το GPS κάνουν ένα feature phone,smart? η κάμερα δεν μου λέει τίποτα. Τότε όλα τα Symbian που κυκλοφορούσαν τι είναι;Genius phones; Μη μου συγκρίνεις το λογισμικό της SE με Symbian κλπ. Απο θεμα hardware μια χαρα smartphone ειναι, ομως λογο λειτουργικου θεωρειται feature phone. Οχι οτι αλαξαν πολλα απο τοτε για τον μεσο χρηστη, παλι κατεβαζουμε εφαρμογες (πιο προηγμενες βεβαια) οπως java παλαιοτερα, η πλοηγηση εχει γινει πολυ πιο ευκολη το κινητο μοιαζει πλεον περισσοτερο σαν ακριβο γκατζετ-παιχνιδι και λιγοτερο σαν κινητο.
tousername Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ρε πστ μου , μια κίνηση σωστή θα κάνει ποτέ αυτή η εταιρία; Μια. Λες και προσλαμβάνουν κάθε χρόνο τους καλύτερους μάνατζερ,ακούν τις ιδέες τους,και κάνουν ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ... Απίστευτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα