Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδωσα τα παλια μου εξαρτηματα σε ενα φιλο μου και συνδεσαμε το μηχανιμα και παει να μπει λεει Starting Windows και με το που βγαζει την πρωτη κουκιδα κανει ρεσταρτ.(πιο πριν βγαζει ενα μηνυμα που δεν μπορω να διαβασω γιατι φευγει γρηγορα.)

Τι λετε να φταιει?

Motherboard: 04GJJT 
CPU:AMD Athlon x2 

Αυτα του εδωσα.

Δημοσ.

Φταίει το ότι προσπαθείς να εκκινήσεις παλιά εγκατάσταση σε διαφορετικό σύστημα.

Χρειάζεσαι νέο install στο δίσκο.

Δημοσ.

Δεν μας αφηνει να κανουμε boot οπως και να το κανω αρχιζει κανει load το cd και δεν λεει πατηστε ξερω εγω κουμπι για να κανει boot απλα κανει λιγο ββββββββ το dvd και μετα προσπαθει να μπει στα windows

Δημοσ.

Πάντως ισχύει αυτό που λέει ο άδικος.

Τώρα για το τελευταίο που λες, είτε χαλασμένο δισκάκι είτε προβληματικό DVD player.

Δημοσ.

Δεν μας αφηνει να κανουμε boot οπως και να το κανω αρχιζει κανει load το cd και δεν λεει πατηστε ξερω εγω κουμπι για να κανει boot απλα κανει λιγο ββββββββ το dvd και μετα προσπαθει να μπει στα windows

Απλά μπες στο bios και στο boot priority βάλε πρώτο το dvd.

Δημοσ.

Αυτό έχω κανει. Κανει κανονικα το boot διαβάζει το cd μετα βγαζει μαυρη οθονη και πανω δεξια ενα _ και αναβοζβηνει και μετα αγνοει το install και παει να μπει στα windows. Και τρώει ρεσταρτ.

Δημοσ.

Αυτό έχω κανει. Κανει κανονικα το boot διαβάζει το cd μετα βγαζει μαυρη οθονη και πανω δεξια ενα _ και αναβοζβηνει και μετα αγνοει το install και παει να μπει στα windows. Και τρώει ρεσταρτ.

Τώρα για το τελευταίο που λες, είτε χαλασμένο δισκάκι είτε προβληματικό DVD player.

Δημοσ.

Με το cd εχουμε κανει format απειρες φορες,και το dvd player δεν νομιζω να εχει κατι, ολα λειτουργουν κανονικοτατα με τα παλια του πραγματα. Μηπως καναμε εμεις καμια -beepia- και δεν συνδεσαμε κατι καλα?

Δημοσ.

Δοκίμασε να εκκινήσεις με κάποιο άλλο live cd, να δεις θα τρέξει;

...και το dvd player δεν νομιζω να εχει κατι...

νομίσματα  :P

Δημοσ.

χαχαχα οταν λες live cd? Το διαβαζει ρε σι το cd αφου κανει τα φφφφφφφφφ και τα ββββββββββ  που κανει οταν διαβαζει ενα οποιοδηποτε cd, τελευταια φορα που καναμε format με αυτο το cd ηταν 1 βδομαδουλα. Πειτε ρε παιδια βοηθηστε με γιατι ο αλλος εχει φριξει εδω περα. 

Δημοσ.

Φίλε μου όλα τα πράγματα χαλάνε ΜΙΑ στιγμή. Δεν σε προειδοποιεί κάτι λέγοντάς σου, σε Χ ώρες/μέρες θα χαλάσω... Όλα μια μέρα δουλεύουν και την επόμενη χαλάνε. Το ότι δούλευε μία ώρα πριν, δεν σημαίνει ότι θα δουλέψει και τώρα ;)

Το δισκάκι το καθάρισες καλά από δαχτυλιές?

Δημοσ.

Αν έχεις κάνει όλα σωστά όπως λες (boot order, λειτουργικό δισκάκι), τότε κατέβασε πχ αυτό, καύτο σε δίσκο και δες αν μπουτάρει κανονικά.

Αν ναι τότε ίσως η συσκευή να μη μπορεί να διαβάσει το συγκεκριμένο δισκάκι απλά... φτιάξε νέο  ;)

Δημοσ.

λοιπον για να εξηγησω την κατασταση.

Ανοιγει,βγαζει το σημα της Dell,φορτωνει μετα βγαζει Alert! Front Panel not detected Strike the F1 key to continue, F2 to run the setup utility.
μετα παταμε F1 κανουμε boot με το DVD και βγαζει αυτο το "_"  και δεν λεει press a key to continue και φορτωνει απευθειας Starting Windows και απο τις κουκιδες τις πολλες που βγαζει διχνει μονο την μια και μετα κανει ρεσταρτ.

Δημοσ.

Αντιληπτός έγινες και πριν. Εμείς γιατί δεν γινόμαστε αντιληπτοί όμως? :mellow:

Και ξαναμαναρωτάω. Το δισκάκι το καθάρισες μην έχει πάνω δαχτυλιές?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...