Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τόσο μικρές αναλύσεις ο επεξεργαστής παίζει πολύ περισσότερο ρόλο, μάλλον αυτό ήθελε να πει ο φίλος. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν παίζει σε τέτοιες αναλύσεις, αλλά και αν παίζει, δεν παίρνει 7870. Εκτός αν είναι ο orokusaki.

• Like 2
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απ`ότι έχω καταλάβει οι Intel λόγω γρήγορης cache κυρίως στις μικρές αναλύσεις παίρνουν τα μπόσικα και έχουν παραπάνω FPS .

Οσο η ανάλυση ανεβαίνει και μπαίνουν τα φίλτρα τόσο περισσότερο γονατίζουν. 

Οι AMD είναι ποιο αναίσθητοι. Είτε ψιλά τους τρέξεις είτε σε χαμηλή ανάλυση αυτό που δίνουν θα δώσουν ..με πολύ μικρότερες διαφορές. 

Το βλέπεις και αυτό με ένα SYSTEM MONITOR ότι ο πυρήνας δεν τερματίζει για να πεις πως δεν έχει δύναμη .

• Like 1
Δημοσ.

Προσφορά σε IPS λίγο δύσκολο !!!

Σε καμιά TN με μόνο D-SUB ξεχασμένη σε κανένα ράφι μπορεί να βρεις ! Έχει 22_άρα LG με 103€ το computerbeast ..

Εννοείται πως πας για 23" τουλάχιστον και IPS πάνελ ! 

Δημοσ.

ουτε 7970 παιζει ουτε ιντελ.μην ξεφευγουμε.3DJIN εγω ζητησα amd.

Που καταλήγεις δεν μας είπες όμως.

Παντως να ξέρεις, αν την οθόνη αντί για μήνα για κάποιον λόγο την πας χρόνο, καλύτερα να μην πάρεις pc. Παρτα όλα μαζί όταν θα μπορέσεις.

Δημοσ.

θελω μεχρι το τελος του μηνα να εχω το νεο ολοκληρωμενο pc στα χερια μου.με τα ολα του αρα και με μια οθονη παρεα.προς το παρον κλεινω προς την τελευταια συνθεση του adtakhs.αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...