Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι έννοιες "μακροπρόθεσμα" και "επένδυση" δεν έχουν καμία σχέση με τους Η/Υ.

Εγώ τη γνώμη μου στην είπα και είναι ότι στήνεις λάθος. Απο κει και πέρα όπου και να καταλήξεις καλορίζικο και να το χαρείς!

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ποτε δεν μιλησα για επενδυση και μακροπροθεσμα εννοω σε 1 το πολυ 2 χρονια απο τωρα.τεσπα σε ευχαριστω δεινοσαυρε για τη βοηθεια.σιγουρα με βαζεις σε σκεψεις.αντε να δουμε πως θα βγει αυτο το ατιμο το συστηματακι..

Δημοσ.

ποτε δεν μιλησα για επενδυση και μακροπροθεσμα εννοω σε 1 το πολυ 2 χρονια απο τωρα.τεσπα σε ευχαριστω δεινοσαυρε για τη βοηθεια.σιγουρα με βαζεις σε σκεψεις.αντε να δουμε πως θα βγει αυτο το ατιμο το συστηματακι..

Τότε δεν πρόκειται να δεις καμία απολύτως διαφορά. Αν δεις, δεσμεύομαι να σου δώσω τον i5. :-)

H σύνθεση του XmorsX είναι άριστη και ολοκληρωμένη. Άλλαξε μόνο το τροφοδοτικό με αυτό: http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html?keyphrase=thermaltake+630

• Like 1
Δημοσ.

Πόσα χρήματα δίνει ακριβώς ~!!! Για οθόνη και όλο το υπολοιπο σύστημα ??

Θα το κρατήσεις το κουτί τελικά ?

Πες μας ! 

ναι το κουτι το κραταω τα ποσα που ειπα πριν πανω κατω ισχυουν δεν εχει αλλαξει κατι.

Δημοσ.

amd fx 8320 (168€)

asrock 970 extreme 3 (78€)

Kingston 8gb 1866Mhz (39 €)

kingston 120gb ssd sata iii (86€)

sapphire 7870 2gb ddr5 (215€) 

Thermaltake 630watt 80plus (55€)

Dvd-rw Samsung sata (16€)

-----------------------------------------------------------

Σύνολο: 657€ !!! 

Οθόνη:  lg ips234v --> 163€ 

Εδώ είσαι 

Καλές αγορές !

Για σκληρό δίσκο έναν 500gb με 52€ Hitachi !

και είσαι στην αρχική τιμή που πόσταρες χωρίς οθόνη ! Νομίζω 705€ σου έβγαινε η σύνθεση. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν μεινει σε αυτη την οθονη τοτε κακως της προτεινετε να παει σε amd,θα φαει πολυ bottleneck.Μιλαμε για συντριβη σε 1280,1680 

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/fx-8350-8320-6300-4300_6.html#sect0

http://www.anandtech.com/show/6396/the-vishera-review-amd-fx8350-fx8320-fx6300-and-fx4300-tested/5

οι διαφορες ειναι τεραστιες,πεταμενα λεφτα.

Δημοσ.

Είναι και οι άλλοι αλλά εσύ είσαι χειρότερος μου φαίνεται! Δεν λέμε από το πρώτο ποστ ότι θα αλλάξει και οθόνη?

αφου τελικα θα μεινει με αυτη που εχει. (adtakhs) Αμα παρει αργοτερα ας χαρει το νεο pc στο maximum,γιατι να τρωει μπουκαλι? 

Δημοσ.

αφου τελικα θα μεινει με αυτη που εχει. (adtakhs) Αμα παρει αργοτερα ας χαρει το νεο pc στο maximum,γιατι να τρωει μπουκαλι? 

Που κολλαει το bottleneck με την αναλυση;

Δηλαδη στα 1080p δεν εχει ενω στα 1280x800 εχει;

Mαλλον μπερδευεις την εννοια με καποια αλλη..

Bottleneck ειναι να βγαζεις πχ τα ιδια fps στις αναλυσεις που ανεφερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...