3DJIN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 μια χαρα ειναι το h61.Τωρα για το κλοκαρισμα που λες οσο και να κλοκαριστει ο 6300 ισως να φτασει τον i5 (δυσκολο),για αυτο δεν πολυαξιζει.Απο τη στιγμη που βγαινει πολυ φθηνα με i5 ,ειναι μονοδρομος λογω αποδοσης-τιμης-καταναλωσης ,το τελευταιο τριο δεν το συνανταμε πλεον σε amd δυστυχως.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά και δυο τρομάρες είναι το h61. Ή μια χαρά για ελαφρύ htpc. Εδώ μιλάμε για δυνατό desktop μηχάνημα. Το θέμα με το κλοκάρισμα δεν είναι οι επιδόσεις αλλά η χαρά του παιχνιδιού που απ ότι φαίνεται ενδιαφέρει την TS. Αυτό που λες είναι πολύ λογικό αλλά αν το ακολουθούσαν όλοι δεν θα υπήρχαν ξεκλείδωτοι επεξεργαστές. H κατανάλωση -χαμηλή ή υψηλότερη- δεν καταλαβαίνω πως σχετίζεται με το παρόν μηχάνημα
giannispaok Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 να ρωτησω εγω κατι αλλο (κλασικη ερωτηση) AMD ή intel? για games και για photoshop
MoHiCan21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εγω θα απανταγα πως καλυτερο να παρεις τον 8320 παρα καποιον i5 που κανει και περισσοτερα λεφτα.Το socket AM3+ ειναι εξελιξιμο
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 να ρωτησω εγω κατι αλλο (κλασικη ερωτηση) AMD ή intel? για games και για photoshop οποια και να διαλεξεις εχει τα + και - της.προσωπικα μετα απο πολυ σκεψη θα εμπιστευτω την amd.μερικα θετικα της εχουν ηδη γραφτει εδω.
3DJIN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εγω θα απανταγα πως καλυτερο να παρεις τον 8320 παρα καποιον i5 που κανει και περισσοτερα λεφτα.Το socket AM3+ ειναι εξελιξιμο ενταξει,αλλα ο 8320 στοιχιζει οσο ενας i5 και χανει σε ολα χαλαρα.
adtakhs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ενταξει,αλλα ο 8320 στοιχιζει οσο ενας i5 και χανει σε ολα χαλαρα. Τέτοιες βλακείες ακούω και συγχύζομαι ... Εχεις δοκιμάσει FX επεξεργαστή ρε μεγάλε ή τρολλάρεις ασύστολα διαρκώς ?
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 μου ηρθε φλασια!λοιπον αν παρω το παλιο μου σκληρο(ide συνδεση) και του βαλω τσιπακι ide to sata θα λειτουργει λετε σωστα για αποθηκευση προσωρινα μεχρι να βαλω κανονικα hdd?το εχει δοκιμασει κανεις?ετσι το ποσο που θα εδινα για hdd παει στον ssd.αλλωστε νομιζω 120 gb μου φτανουν για windows και προγραμματα. λεει η ιδεα ή ειναι πολυ μπακαλίστικη?γιατι ετσι μου βγαινει 680 η συνθεση και θα ειναι με ssd.
adtakhs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Γίνεται άνετα αυτό που θες ! Αρκεί να ρυθμίσεις τα 5-6 sata της μητρικής να τρέχουν σε ide και εκεί να βάλεις στον σκληρό και τα υπόλοιπα σε AHCI mode για ssd !
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 πωωω τελεια adtakhs.δηλαδη να τον εχω για αποθηκευση/κατεβαστηρι θα λειτουργει καλα,σταθερα?μεχρι αυτη τη στιγμη ειμαι AMD FX 8350 ASROCK 970 EXTREME 3 KINGSTON BEAST 8GB DDR3 1866Mhz KINGSTON V300+ SSD 120GB SATA III 7850 2gb THERMALTAKE HANGBURG 530WATT LG 22X SATA ide to sata tsipaki οθονη δεν εχω καταληξει ακομα..θα ηθελα να τις δω απο κοντα.το σαβατοκυριακο θα παω σε κανα media markt που εχουν πολλες εκει γιατι στο πλαισιο που πηγα χθες δεν ευχαριστήθηκα..ψαχνομαι ακομα για τη μητρικη ισως να κοιταξω για 8320 και μια καλύτερη μητρικη...η αναζητηση συνεχιζεται
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Fail από τα λίγα η ιδέα ide->sata. Πάρε 8320, 6300 ή και 965 αν θες και βάλε έναν hdd. Να έχεις ένα σωστό μηχάνημα από το πρώτο boot που θα το χαρείς. Και 7870 προφανώς. Δεν ξέρω πως το έχεις στο μυαλό σου αλλά ο ρόλος του επεξεργαστή είναι πολύ μικρότερος από αυτόν που ίσως φαντάζεσαι. 3
adtakhs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 πωωω τελεια adtakhs.δηλαδη να τον εχω για αποθηκευση/κατεβαστηρι θα λειτουργει καλα,σταθερα?μεχρι αυτη τη στιγμη ειμαι AMD FX 8350 ASROCK 970 EXTREME 3 KINGSTON BEAST 8GB DDR3 1866Mhz KINGSTON V300+ SSD 120GB SATA III 7850 2gb THERMALTAKE HANGBURG 530WATT LG 22X SATA ide to sata tsipaki οθονη δεν εχω καταληξει ακομα..θα ηθελα να τις δω απο κοντα.το σαβατοκυριακο θα παω σε κανα media markt που εχουν πολλες εκει γιατι στο πλαισιο που πηγα χθες δεν ευχαριστήθηκα..ψαχνομαι ακομα για τη μητρικη ισως να κοιταξω για 8320 και μια καλύτερη μητρικη...η αναζητηση συνεχιζεται Σε αυτή την σύνθεση έχω κάνει λάθος ! 7870 ήθελα να γράψω ! εκτός και αν την άλλαξες εσύ !
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Fail από τα λίγα η ιδέα ide->sata. Πάρε 8320, 6300 ή και 965 αν θες και βάλε έναν hdd. Να έχεις ένα σωστό μηχάνημα από το πρώτο boot που θα το χαρείς. Και 7870 προφανώς. Δεν ξέρω πως το έχεις στο μυαλό σου αλλά ο ρόλος του επεξεργαστή είναι πολύ μικρότερος από αυτόν που ίσως φαντάζεσαι. εχω καταληξει οτι ετσι οπως παει δεν παιζει να χτισω το συστημα που θελω και να τα βαλω ολα μαζι..και άλλωστε συζητηση κανουμε και ολα ειναι ρευστα.οταν λες fail το εχεις δοκιμασει και δεν εκατσε?οσο για τον επεξεργαστη θα ηθελα εναν δυνατο που να με βγαλει νερο για ενα καλο διαστημα. Σε αυτή την σύνθεση έχω κάνει λάθος ! 7870 ήθελα να γράψω ! εκτός και αν την άλλαξες εσύ ! προς το παρον ειναι 50 και μαλλον θα γινει "χανιωτικο" 70.αναλογα πως θα βαλω τα αλλα εξαρτηματα θα βγει η αποφαση.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Νερό θα σε βγάλει οποιοσδήποτε σύγχρονος επεξεργαστής από τον 965 και πάνω. Αν βάλεις τον hdd με sata ανάπτορα δεν θα παίζει σαν sata αλλά σαν ide. Και i7 να βάλεις από επεξεργαστή, στην πραγματική χρήση το μηχάνημα θα θυμίζει pentium 4 όταν θα διαβάζει από τον δίσκο... Αυτό που σου λέω είναι ότι υπερτιμάς τον ρόλο του επεξεργαστή σε ένα μηχάνημα. Δεν πρόκειται ούτε τώρα ούτε σε 10 χρόνια να δεις διαφορά του 6300 με τον 8350 εκτός από πολύ συγκεκριμένα πράγματα που και κει θα είναι μικρή. Ή τουλάχιστον μικρή συγκρινόμενη με atapi δίσκους και χειρότερη κάρτα γραφικών. 2
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 μα φυσικα δεν περιμενω απο τον παλιο το σκληρο απο φιατακι να γινει φεραρι.μια προσωρινη λυση.το ξερω δεν εχεις αδικο με αυτο για τους επεξεργαστες αλλα..μακροχρονια λογικα και μονο θα υπαρχει διαφορα.αν και μου θυμησες για ενα πειραμα που ειχα διαβασει πριν καιρο που ειχαν φτιαξει ενα απιστευτα ακριβο pc και ενα εντελος budget(με τον 965 μεσα ) και εβαλαν καποιους να παιξουν και στα 2 συστηματα και να πουν ποιο τους αρεσει ποιο πολυ.φυσικα δεν γνωριζαν ποιο συστημα ηταν ποιο και ολοι σχεδον ειπαν στο τελος οτι το budget επαιζε καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα