Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να συμπληρωσω οτι αν δεν προλαβεις να βρεις την 7870 στα 200κατι ευρω,μην ξενερωσεις,θα την παρεις απο εδω http://www.amazon.fr/gp/product/B00A1572TQ?ie=UTF8&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links στα 202€ μαζι με τα μεταφορικα :ο Και ειναι φυσικα και καλυτερη υλοποιηση απο Vtx3D,και αν θελησεις να κλοκαρεις φτανει επιδοσεις 7950 ;)

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμένα η απορία μου είναι γιατί επιμένετε στους 83ΧΧ όταν υπάρχει ο 6300 και το μπάτζετ είναι ήδη στενό.

καλα κανουνε.δεν πεφτουμε κατω απο 8320. :P

Δημοσ.

Ξέρεις ότι ένας celeron ή ένας athlon των 40 ευρώ παρέα με ssd θα σου δώσει καλύτερες πραγματικές επιδόσεις στην γενική χρήση που αναζητάς απ ότι ένας i5 ή 8320 με hdd?

Αν ναι, go for 83XX.

ξερω οτι απλα ο ssd θα απογειώσει το συστημα εχω δει benchmarks και βιντεακια.απλα αποφασισα για μετα αλλωστε τι λετε να παιξει και αλλη πλημμυρα?(φτου φτου σκορδα!)

Δημοσ.

Ναι θα παίξει χρηματιστήριο ....  Πάρε τώρα που είναι φτηνοί !

Θες links για αυτά που σου είπα ?

δεν θελω να σε βαλω σε κοπο με εχεις βοηθησει με το παραπανω.στο σκρουτζ τα βγαζει τα περισσοτερα.

πωπω με φαγατε!!!αντε θα δω τι μπορω να κανω ισως κοιταξω ενα μικρο ισα ισα για τα windows και μερικα βασικα προγραμματα.

ασχετο, το psu 500αρη φτανει?αν υπαρχει περιπτωση να παω σε crossfire(πολυ μικρη πιθανοτητα) θα αντεξει?

Δημοσ.

ασχετο, το psu 500αρη φτανει?αν υπαρχει περιπτωση να παω σε crossfire(πολυ μικρη πιθανοτητα) θα αντεξει?

Aναλογα το τροφοδοτικο και ποιες καρτες θες για CF.

Δημοσ.

μα για 7850 ή 7870 αλλωστε μια απο αυτες θα παρω και αν αποφασισω για cf θα παρω αλλη μια ιδια.αλλα και ακομα να μην κανω τη κινηση το psu ειναι υπεραρκετο?

@adtakhs καλη τιμη αλλα χανια..

Δημοσ.

καλα κανουνε.δεν πεφτουμε κατω απο 8320. :P

Θα συμφωνήσω με Δεινόσαυρο και θα επιμείνω!

Καλύτερα 6300 και 120άρης ssd. Είχα κι εγώ το ίδιο ακριβώς δίλημμα σε παρόμοιο budget...

Πίστεψέ με, με τη σύνθεση της υπογραφής μου, δηλ 6300 + ssd + 7770 παίζω τα πάντα σε high αναλύσεις με fps από 30 έως 80+ !

Στη περίπτωσή σου κιόλας που χωράει ακόμα και η 7870 στο budget (αν επιλέξεις τον 6300), θα είσαι αρχόντισσα!!! ;)

@adtakhs καλη τιμη αλλα χανια..

***Τί έχουν δηλαδή τα Χανιά???  :blink:

Δημοσ.

***Τί έχουν δηλαδή τα Χανιά???  :blink:

δεν εχω κανενα θεμα με τα χανια αλλα θα ηθελα απο μαγαζι απο αθηνα.

αληθεια τοσο καλα με τον 6300?να τα βρασω τα benchmarks τοτε..

λοιπον εχω καποιες δουλειες και δεν μπορω να ασχοληθώ τωρα σοβαρα.το βραδυ θα κατσω να το κοιταξω καλυτερα το θεμα.σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια!!

Δημοσ.

Gatokoritso 6300+ssd+7870 από μένα. 

Δεν νοείται κατα την άποψη μου νέο PC χωρίς ssd.

Στο gaming δεν κάνει τη διαφορά ,Σε όλα τ' αλλα όμως την κάνει...

Αλήθεια τι παιχνίδια παίζεις και σε τι αναλύσεις ;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...