Themos3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ordered.Και ημουν στο ψαξιμο για λαπτοπ ποντικι , εκατσε κουτι. Ty.
nikos1071 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Θα το έπαιρνα αλλά δεν έχει middle key από ότι διάβασα... και ευτυχώς ή δυστυχώς έχω εθιστεί στη χρήση του
pOLoS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Θα το έπαιρνα αλλά δεν έχει middle key από ότι διάβασα... και ευτυχώς ή δυστυχώς έχω εθιστεί στη χρήση του και γω χωρίς ροδέλα δε μπορώ
apostolispk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εγω παντως που εχω το touch της microsoft το middle το κανω με συνδιασμο 2 δαχτυλων προς τα επανω! Το logitech δεν ξερω αμα εχει συνδιασμο με 2 ή 3 δαχτυλα προς τα πανω ή κατω!<br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
Avatar_GR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Πως σας βολεύουν ρε παιδιά αυτά το ποντίκια; Εγώ έχω μάθει να ακουμπάω τα δάχτυλα πάνω στο ποντίκι συνεχώς. Δεν κουράζεστε με το να έχετε τα δάχτυλα στον αέρα; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα