Προς το περιεχόμενο

ssd sandisk 50 λιρες amazon uk 128 gb ssd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τον εχω παραγγειλει εδω και 15 μερες οταν ελεγε οτι θα φυγει σε 1-2 μηνες...Ακομα δεν εχω κανενα νεο...

Εχω παντως την εντυπωση οτι πριν μια βδομαδα περιπου που τον ειδα στην τιμη αυτη (49.99 λιρες) ελεγε in stock. Περιεργο.

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι μην ξεχασεις το promotion Captain Nemo...!

banner.php?text%5B0%5D=Give%20polos%20fr

(και το "σωστο" λινκ βρισκεται λιγο παραπανω αλλά.... :blink:)

Δημοσ.

Τον εχω παραγγειλει εδω και 15 μερες οταν ελεγε οτι θα φυγει σε 1-2 μηνες...Ακομα δεν εχω κανενα νεο...

Εχω παντως την εντυπωση οτι πριν μια βδομαδα περιπου που τον ειδα στην τιμη αυτη (49.99 λιρες) ελεγε in stock. Περιεργο.

30 Ιανουαριου-28 Φεβρουαριου estimated dispatch...Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

πρεπει να τελειωσουμε τη παραγγελια για να τον κλεισουμε?δεν αρκει να τον εχουμε στο καλαθι?

Στο καλάθι δεν τον έχεις καπαρώσει.

Δημοσ.

Τον παρήγγειλα.. 51.24 λίρες τελική τιμή.. Δεν λέει πότε θα έχουν απόθεμα.. Αλλά αν το αργήσουν το κουμπάκι cancel από κάτω είναι :)

Ευχαριστώ τον TS!

Δημοσ.

εχω ηδη εναν 120αρι vertex2, λεω να βάλω και αυτον πάνω για να αυξήσω τη χωρητικότητα για games. Δεν πιστευω να υπάρξουν τιποτα αυμβατοτητες λογω ύπαρξης άλλου ssd...

Δημοσ.

Δε μπορω να βρω πληροφοριες για τον controller του με τιποτα....αλλα μαλλον εχει καποιο παλιο sandforce...

Παντως εχει πολυ κακες επιδοσεις σε read/write 4k που ειναι σημαντικο για καθημερινη χρηση.

Παρολαυτα σκεφτομαι να παρω εναν επειδη προοριζεται για HTPC και ειναι καλη η τιμουλα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...