Barbara1980 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εκανα αιτηση τις προαλλες σε νεο σπιτι στην hol. Περασαν 3 εβδομαδες, δεν επικοινωνησε κανεις μαζι μου και οταν τους πηρα για διακοπη μου προτειναν αλλες τιμες και απλα να περιμενω. Ειπα δεν εχω να χασω κατι, ας περιμενω, εν ετει 2013 δεν μπορει να αργησουν πολυ κλπ. Επειδη δεν εκαναν τιποτα, ειπα να παω στη wind. Το θεμα ειναι οτι εδω και 1 μηνα δεν κανουν τιποτα. 2-3 φορες που τους εχω παρει μου ειπαν να περιμενω και οτι κολλαει σε καποιο γειτονικο νουμερο(δεν ειχα βαλει κατι στην αιτηση, απο οτι θυμαμαι η κοπελα εκει ειχε βαλει 123456). Τι μπορω να κανω για να αποκτησω ιντερνετ?
giannispaok Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Η HOL στη wind ειναι? μαλλον ε? μαλιστα.... ιντερνετ θα αποκτησεις οταν εκει που εκανες αιτηση για παροχο κτλπ να σου δωσουν το πρασινο φως. να επικοινωνεις μαζι τους συνεχεια,δεν εχω κατι με τη hol... αλλα βλεπεις....
Barbara1980 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω που ειναι.. Το πρασινο φως πως θα το παρω?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εχει δικτυο το νεο σπιτι ξερεις? Κανε μια ερώτηση στον οτε, γιατι αν δεν εχει δίκτυο μην περιμένεις άδικα.
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 αν εχει βαλει γειτονικο 123456 τι να σου πω θα ενεργοποιηθει του αγιου ποτε η συνδεση. αν δεν βγαλεις ακρη κανε το απλο .θα σου βγει ενα κλικ παραπανω αλλα θα τελειωνεις.πηγαινε στον οτε ζητα μονο τηλεφωνο.οταν σου φερουν το τηλεφωνο κανε αιτηση σε εναν παροχο να σου γυρισει την υφισταμενη γραμμη.αν υπαρχει καποιο θεμα πχ να μην υπαρχει απερχομενο κτλ θα το μαθεις απο τον οτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα