Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους 

στο 2ο PC της υπογραφής μου εκανα την αλλαγη απο εναν Athlon II με PHENOM II 960T BE. Μεσα απο Bios (τελευταιο rev) εκανα το ξεκλειδωμα και μου εμφανισε και τους 6 πυρηνες, 

Απο εκεινη τη στιγμη βεβαια εξαφανιστηκαν οι θερμοκρασιες απο το coretemp. 

Υπαρχει λυση σε αυτο η καποιο αλλο προγραμμα που να μου δινει θερμοκρασιες για τους 6 πυρηνες?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Κοιτάς το HW MONITOR για θερμοκρασίες ΜΌΝΟ στο καπάκι !! 

Σε πυρήνες δεν θα σου δειξει κανένα πρόγραμμα ! Αλλά είναι πολύ κρύος phenom αυτός .

Δημοσ.

Αυτό ήταν το αστεράκι της AMD. Με 100-110 ευρώ αγόραζες με πολύ μεγάλες πιθανότητες εξαπύρηνο επεξεργαστή. Ο δικός μου σε 990FX-UD3h πήγαινε στα 4.2 ως 6-core. 24-7 τον είχα στα 3.8 χωρίς να ιδρώνει.

Πάντως αν δεν αλλάξεις VGA δεν έχει νόημα να τον κλοκάρεις τόσο ψηλά. Ούτε καν να ξεκλειδώσεις πυρήνες. Εκτός αν κάνεις encoding σε αυτό το PC

Δημοσ.

Ο 960Τ ως 1600Τ είναι ίδιος με τον 1075Τ. Εδώ αυτοί απέδιδαν καλύτερα και από τους FX81xx, ποσώς σε σχέση με τον 6100

Δημοσ.

Το PC αρχικα θα γινει media server σε σαλονι οποτε απλα τσεκαρα αν ειχα 6πυρινο.

Πολυ πιθανο αργοτερα (αναλογα και με τα οικονομικα) να του πεταξω και μια καρτα γραφικων πανω και να παιξει και λιγο gaming B) . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...