nickthegreek22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 καλημέρα guys.. δοκίμασα και έκανα oc την 660TI την είχα φτάσει 1200 mhz gpu core. από 980 στα 1188 δούλευε κομπλέ, μετά το ανέβασα στα 1200 έκανα το test για 20 λεπτά δεν παρουσίασε πρόβλημα και δεν είχε κανένα artifact.. τρέχω το unigine heaven και εκεί που έκανε benchmark ξαφνικά crasharei. πήγα να τρέξω ένα game μου έβγαλε ένα πινακάκι δεν θυμάμαι τι έλεγε δεν έδωσα βάση.. error ήτανε πάντως και μετά μου βγάζει ότι δεν αναγνωρίζει τους drivers. έπειτα γυρίζω default τις ρυθμίσεις κάνω rr και όλα κομπλέ. λέτε να έπαθε τίποτα και να μου το δείξει σε βάθος χρόνου? να το γυρίσω στο 1188 που δούλευε κανονικά?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Άσε την κάρτα σου ήσυχη, ειδικά αν φοβάσαι. Εφόσον δεν έδωσες τάση, ζημιά αποκλείεται να έπαθε.
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δεν έπαθε κάτι. Ευτυχώς οι κατασκευαστές πλέον φτιάχνουν έτσι τα firmware ώστε να προλαμβάνει και τις λαλακίες μας. Μπήκε σε safe-mode για να μην καεί. Οι Nvidia δεν είναι καλές στα κλόκια και με τα spikes που κάνει o Kepler core, είναι λίγο κάπως. Άστην default και θα παίζει μόνη της με το Turbo που έχει. Και το πιο σημαντικό. Δεν έχεις PSU για OCing. Καλύτερα να τα ξεχάσεις αυτά. Ελπίζω να μην έχεις σηκώσει και την CPU ψηλά
nickthegreek22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ζήλεψα από σένα! με κατέστρεψες αλλα αναρωτιέμαι αφού δεν έβγαλε artifacts με το πρόγραμμα γιατί crashare? τέσπα θα το αφήσω έτσι τότε..
nickthegreek22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 δεν έχω κάνει oc στον cpu αλλα αν θυμάμαι το είχα πάρει 90 euro αυτό πριν 2,5 χρονια και έχει τα πάντα πάνω και για την την pcie έχει 2 6πινα και ένα 8πινο. a! το turbo είναι το 980 και το base clock είναι 915 αλλα η κάρτα πάει πάντα στο 980. βασικά 1050 πάει αλλα δεν ξέρω γιατί
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ζήλεψα από σένα! με κατέστρεψες Μην κυνηγάς αυτά τα νούμερα γιατί δεν θα τα πιάσεις, όπως και γω δεν πιάνω άλλα κοκ. Το θέμα είναι ότι στο παιχνιδι αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Γενικά πάντως ποτέ μην πειράζεις κάτι που δεν μπορείς άμεσα να αντικαταστήσεις. Εμένα αν καεί, θα πετάξω αύριο μια ίδια πάνω γιατί έτσι έχω κάνει τον προγραμματισμό μου. Αν μπορείς να κάνεις το ίδιο και σου αρέσει, πάρε τα ρίσκα σου. Αλλιώς ξανασκέψου το. 1
nickthegreek22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 e ντάξει δεν κυνήγησα τα νούμερα απλά μπήκα στο τριπάκι να το κάνω.. όσο για τα αλλα που λες έχεις δίκιο
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 δεν έχω κάνει oc στον cpu αλλα αν θυμάμαι το είχα πάρει 90 euro αυτό πριν 2,5 χρονια και έχει τα πάντα πάνω και για την την pcie έχει 2 6πινα και ένα 8πινο. a! το turbo είναι το 980 και το base clock είναι 915 αλλα η κάρτα πάει πάντα στο 980. βασικά 1050 πάει αλλα δεν ξέρω γιατί Μήπως πήρες Toughpower και όχι Litepower? Αυτά τα 1050 είναι τα λεγόμενα spikes του Kepler... Στις 670 όταν πρωτοβγήκανε είχανε τρομερά προβλήματα και πολλές σειρές έγιναν recall για να χαμηλώσουν τα ρολόγια. Το φαινόμενο ήταν το RSOD
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αυτά τα 1050 είναι τα λεγόμενα spikes του Kepler... Στις 670 όταν πρωτοβγήκανε είχανε τρομερά προβλήματα και πολλές σειρές έγιναν recall για να χαμηλώσουν τα ρολόγια. Το φαινόμενο ήταν το RSOD Μόνο τις υλοποιήσεις της asus για την 670 δεν αφορούσε αυτό?
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Και ακόμα μίας (νομίζω MSI) γιατί ήταν υπερχρονισμένες χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψιν ότι ο πυρήνας θα πάει πιο ψηλά. Τις κάναν recall και στέλναν rev 2.0 με χαμηλομένα ρολόγια. Πολλοί δεν τις γύρισαν πίσω για να μην χάσουν το OC, Και σηκώναν τα volts. ήθελε όμως ένα μεγάλο νούμερο. Νομίζω 1.325.
nickthegreek22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μήπως πήρες Toughpower και όχι Litepower? Αυτά τα 1050 είναι τα λεγόμενα spikes του Kepler... Στις 670 όταν πρωτοβγήκανε είχανε τρομερά προβλήματα και πολλές σειρές έγιναν recall για να χαμηλώσουν τα ρολόγια. Το φαινόμενο ήταν το RSOD litepower ειναι
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 litepower ειναι Πριν 2.5 χρόνια, τότε πήρες αυτό: http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001859 (το καινούριο έχει ένα P στο τέλος αλλά είναι μια από τα ίδια) Τότε φίλε μου το πήρες πολύ ακριβά, δυστυχώς. Στην καλύτερη το PSU σου μπορεί να χαρακτηριστεί μέτριο. Βγάζει μεν 40Α αλλά δεν είναι ούτε καν PFC και έχει το πολύ κακό 70% efficiency. Και γενικά η σχεδίασή του δεν αντέχει και πολλά. Με τόσα χρήματα έπρεπε να έχεις πάρει το 600αρι Toughpower (φαντάσου εγώ έδωσα 100 για το modular Toughpower-700). Μιλάμε οι δυο σειρές μέρα με την νύχτα. Οπότε δεν αλλάζει αυτό που σου είπα. Δεν κάνει για OCing το PSU σου. Καλύτερα να μην το ζορίζεις, ούτε για δοκιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα