Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι απλα..Οι δυο πιο τιμιες λυσεις ειναι το S3 mini και το xperia p σαυτή την κατηγορία χρημάτων καθώς το S ξανανεβηκε.

Το P ειναι πανεμορφο και με φοβερα υλικα. Ενω το το mini ειναι πλαστικο. Βεβαια το πλαστικο εχει τα καλα του. Αντεχει στις πτωσεις και αν χτυπηθει το καπακι πχ, το αλλαζεις ευκολα και φθηνα. Απο την αλλη το P ειναι unibody. Δηλαδη πολυ στιβαρη και ενιαια κατασκευη αλλα δυστυχως δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια εν αντιθεσει με το mini που με ενα 20αρικο παιρνεις μια δευτερη μπαταρια και δεν ξεμενεις ποτε. Επισης στα χαρτια εχει καλυτερη μπαταρια. Δυστυχως δεν ειναι το δυνατο σημειο του P αλλα μην περιμενεις να βγαζεις 3 μερες με κανενα αντροιντ και βασικα με κανενα smartphone. Με αρκετη χρηση μια μερα, με μετρια μιαμιση βαρια δυο. Και δυστυχως δεν παιρνει καρτες μνημης ενω το mini παιρνει. Παμε στα θετικα του P. Καλυτερη οθονη ( και μαλιστα βραβευμενη) και καλυτερη καμερα. Μαλιστα το P τραβαει βιντεο fullHD ενω το mini στα 720p. Επεξεργαστη και ραμ ειναι στα ιδια. 

Δυσκολη επιλογη. πρεπει να πας να τα δεις και τα δυο οπωσδηποτε πριν καταληξεις. Αν δεν θες να αντιμετωπισεις ποτε προβλημα χωρητικοτητας, πας σε mini και ξεγνοιαζεις. Επισης αν ποτε χαλασει η μπαταρια απο πολλες και κακες φορτισεις την αλλαζεις ευκολα και μπορεις να χεις και μια μαζι σου να αλλαζεις. Απο την αλλη αν σε ενδιαφερει η φωτο, πας σε xperia p. Δεν εχω δει τη φωτο του mini απο κοντα αλλα ξερω απο πρωτο χερι οτι του P ειναι τουμπανακι. 
Κατι που δεν σου ανεφερα. Η τεχνολογια οθονης των δυο ειναι διαφορετικη. Η μεν sony χρησιμοποιει lcd ips ενω η sammy τις δικες τις amoled. Οι πρωτες εχουν πιο ψυχρα χρωματα. Πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Οι δευτερες πιο εντυπωσιακα,ζεστα αλλα ιδιαιτερα εντονα (μπορει να σου φανουν και ψευτικα μερικες φορες)
Αυτο που παιζει ρολο ομως ειναι το γεγονος οτι με τις lcd μπορεις να διαβασεις τι λεει η οθονη ακομα και με τον ηλιο πανω απο το κινητο. Οι amoled θα σε κουρασουν θα στραβωθεις αν θες να δεις με ηλιο. Με λιγα λογια σε εξωτερικο περιβαλλον αγαπαμε lcd.icon_e_smile.gif

• Like 2
Δημοσ.

Xperia S απο εμενα με λιγα χρηματα παραπανω ή Xperia P..

Με 20Ε παραπανω και εισαι κομπλε.. http://www.birdphone.gr/gr/prdid/9ecb80c4373f4994902be090bc8f766c/productinfo.aspx

Edit:Τωρα το ειδα το Xperia S εχει SAR:1,3..Ειναι αρκετα μεγαλο..

Και τα 2 που μου προτεινεται ειναι καμμενα κινητα διοτι δεν θα παρουν αναβαθμιση !!

Οποτε πεταμενα λεφτα.

• Like 1
Δημοσ.

Και τα 2 που μου προτεινεται ειναι καμμενα κινητα διοτι δεν θα παρουν αναβαθμιση !!

Οποτε πεταμενα λεφτα.

+1 απο εμενα

Δημοσ.

Οποτε πεταμενα λεφτα.

αυτο και το αρχικο σου Post αποκλειει ολα τα android. Μονο το nexus αν το βρεις. To xperia s θα παρει αναβαθμιση παντως και το s advance οπως λεγεται

Δημοσ.

αυτο και το αρχικο σου Post αποκλειει ολα τα android. Μονο το nexus αν το βρεις

Σωστος. 

Αλλα το Nexus Δεν εχεi radio ! 

Σιγουρα αναβαθμιση θα παρει το Galaxy S mini 3 ( 4.2 σιγουρα)

Δημοσ.

εγω προτεινω xperia s.

αυτη την στιγμη πιστευω δεν υπαρχει καλυτερο/μεγαλυτερο vfm.

το εχω 2 μερες τωρα και απλα πεταει! τρομερη οθοναρα,εκπληκτικη καμερα,και γενικα ειναι αψογο και πολυ smooth παρολο που φοραει ics(ολοι ξερουμε οτι ειναι απο την ποιο βαρια εκδοση λειτουργικου)

παρολα αυτα το κινητο ειναι πυραβλος και δεν μασαει καθολου.

jelly bean θα παρει σε κανα διμηνο. αυτο ειναι το μονο αρνητικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...