POLITIS35 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ψάχνω να πάρω κάτι έως 300 με καλή κάμερα και μεγάλη οθόνη. Κάποια πρόταση? Εννοείται android
humanoid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ψάχνω να πάρω κάτι έως 300 με καλή κάμερα και μεγάλη οθόνη. Κάποια πρόταση? Εννοείται android Προσωπικά θα κοιτούσα και αυτό. Είναι ένα πολύ καλό κινητό, με καλές επιδόσεις και το κυριότερο απροβλημάτιστη χρήση. Αν δεν κυνηγάς τις απόλυτες επιδόσεις - όχι πως είναι αργό.
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/1933565/Nokia-Lumia-900.html
A_panM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Samsung siii mini ειναι κορυφη το εχει τ eshop προσφορα
POLITIS35 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Το εβγαλε ο Κωτσοβολος το mini 3 στα 299Ε !! Καλο μου φαινεται !!!!!
Nightfall_2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τα σχόλια πάντως στο skroutz δεν είναι κ τα καλύτερα για το mini. Δες κ το sony xperia s πάντως... Ξεκινάει από 311 ευρώ. Το τελευταίο το καλοβλέπω κ εγώ αλλά περιμένω μήπως πέσει έστω κ λίγο κάτω από το φράγμα των 300!
A_panM Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το μινι το εχω 5 ημερες και απλα εχω παθει την πλακα μου.Γρηγορα ικανοποιητικη οθονη καμερα και πολλα αλλα που δεν ειναι επι του θεματος.Μην το σκεφτεσαι καθολου.Και εγω ημουν στην θεση σου πριν το αγορασω...
disqualified Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τα σχόλια πάντως στο skroutz δεν είναι κ τα καλύτερα για το mini. Δες κ το sony xperia s πάντως... Ξεκινάει από 311 ευρώ. Το τελευταίο το καλοβλέπω κ εγώ αλλά περιμένω μήπως πέσει έστω κ λίγο κάτω από το φράγμα των 300! Αυτο επειδη περιμεναν πιο πολλα specs μαλλον, αλλα και για τη λειτουργια να ειναι πιστευω οτι αυτα τα εχει το android γενικοτερα, στα επιπεδα του S2 ειναι και πιο ομορφο θα ελεγα και συμμαζεμενο.
POLITIS35 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αυτο επειδη περιμεναν πιο πολλα specs μαλλον, αλλα και για τη λειτουργια να ειναι πιστευω οτι αυτα τα εχει το android γενικοτερα, στα επιπεδα του S2 ειναι και πιο ομορφο θα ελεγα και συμμαζεμενο. Σιγουρα καλυτερο απο το xperia s. Πιστευω η sony τα καταφερνει πολυ χειροτερα στο android ειδικα στα πιο φθηνα μοντελα θες να πεις οτι ειναι καλυτερο το mini 3 απο το Xperia S ;
disqualified Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 θες να πεις οτι ειναι καλυτερο το mini 3 απο το Xperia S ; Λαθος μου μπερδεψα το S με το P, το διορθωσα, με τοσα μοντελα η sony δεν ξερεις ποιο ειναι ποιο...Στα χαρτια σιγουρα ειναι το S καλυτερο
POLITIS35 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Λαθος μου μπερδεψα το S με το P, το διορθωσα, με τοσα μοντελα η sony δεν ξερεις ποιο ειναι ποιο... μα και το P ειναι χιλιες φορες καλυτερο απο το mini 3 ρε συ. Εχει τελεια οθονη !!!!! ΤΟ mini 3 ειναι αποτυχια στα 299Ε. Αν πεσει στα 200 θα το σκεφτω σοβαρα 1
Millennium Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Και μενα δεν μ'αρεσει η τιμη του mini.Εχει καλυτερα ανταγωνιστικα μοντελα απεναντι του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα