ntasis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω περί τοις παράγωγες ταινιών. Δηλαδή κολοοοο βγάζει τώρα μια νέα ταινία πως την μαθαίνουν οι σινεμάδες ,μήπως από το trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, μήπως πάει οι ιδία οι παραγωγή και την δίνει στο κάθε σινεμά αλλά δεν νομίζω, γιατί έτσι υπάρχουν τόσοι σινεμάδες που δεν νομίζω να γίνεται ,δηλαδή θέλω να μου εξηγήσετε πως δουλεύει όλο το σύστημα και κάτι τελευταίο όσο για τις παιδικές ταινίες ποσό της αγοράζει ο κάθε σινεμά πχ το cars 2 η Odeon πόσο περίπου το αγόρασε πάνω από εκατομμύριο
Sellers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ναι ναι ναι εμείς εμείς, γιατί, κοίταξε στην αρχή ούτε ούτε και, κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν ακούς για να γίνει το παιχνίδι, αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπαμε ότι αυτό δεν θέλαμε αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει ε και μετά εμείς είπαμε λέμε δε θα γίνει θα κάνει θα γίνει αυτό πάλι ο νέος διαιτητής για να οριστεί γιά να γιά να αυτό ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι. 24
ntasis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχάριστο για της απαντήσεις σας. Εγώ και κάτι φίλοι μου θέλουμε να κάνουμε μια ταινία, άσχετα αν βγει ωραία. Ας πούμε όμως ότι είναι τέλεια τόσο κάλλη ταινία όπως το I love you karditsa, εγώ όμως σαν απλός άνθρωπος χωρίς χαρτιά η οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, μπορώ να την πουλήσω στον σινεμά. Αν όχι τι χρειάζεται να έχω ή να κάνω. Αυτο ακριβως,τιποτα αλλο. Ναι ναι ναι εμείς εμείς, γιατί, κοίταξε στην αρχή ούτε ούτε και, κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν ακούς για να γίνει το παιχνίδι, αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπαμε ότι αυτό δεν θέλαμε αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει ε και μετά εμείς είπαμε λέμε δε θα γίνει θα κάνει θα γίνει αυτό πάλι ο νέος διαιτητής για να οριστεί γιά να γιά να αυτό ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.
paris.gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Φανταζομαι το θεμα το εχεις ανοίξει για πλακα. Κανε πρωτα την ταινια και βλεπεις. Απο περιεργεια τι υποθεση θα εχει; Κατι μεταξυ I love Karditsa και Breaking Dawn που εχεις για avatar;
ntasis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ παντός όσο για το θέμα θα το μάθεις όταν γίνει FAME Φανταζομαι το θεμα το εχεις ανοίξει για πλακα. Κανε πρωτα την ταινια και βλεπεις. Απο περιεργεια τι υποθεση θα εχει; Κατι μεταξυ I love Karditsa και Breaking Dawn που εχεις για avatar;
ntasis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 17 χρονών και έχω τόσες ιδέες στο μυαλό μου και αν δεν πετυχο σε αυτό έχω και άλλη μια ιδέα αλλά η άλλη είναι εύκολη έμενα μου αρέσουν τα δύσκολα Απο περιέργεια ποσο χρονών είσαι; Κάνω πολλά θέματα γιατί κάτι κάνω λάθος στο forum και τα μισά είναι κλειδωμένα Επισης 1 θεμα αρκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα