ker2zw1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εχω κατεβασει τα windows 8 σε αρχειο iso και θελω να τα περασω σε ενα καινουργιο Pc που μολις εστησα.και δεν εχει λειτουργικο.Διαβασα οτι πρεπει να κανω ενα dvd bootable αλλα εχω καποιες αποριες Αφου τo αρχειο ειναι .iso το γραφω κατευθειαν σε dvd και ειναι bootable?Αν οχι τι αλλο πρεπει να κανω και με ποιο προγραμμα το καιω to dvd που να ειναι και Free?
corrupted Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Με το imgburn μπορεις να το καψεις. Οσο πιο χαμηλη ταχυτητα, τοσο καλυτερα. Και ναι, θα ειναι bootable (εφοσον και το αρχικο .iso ειναι bootable).
ker2zw1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μπορει αυτο που ρωταω να ειναι χαζο αλλα πως ξερουμε οτι το αρχειο που κατεβασα ειναι bootable?
corrupted Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Στο γραφει το imgburn... Υπαρχουν και αρκετες εφαρμογες που ανοιγουν .iso και μπορεις να τα επεξεργαστεις και να δεις αν ειναι bootable, αλλα δεν σου χρειαζονται. Επισης αν το κατεβασες απο την ιδια την Microsoft, δεν υπαρχει λογος να μην ειναι bootable.
ker2zw1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ναι το ανοιξα και μου γραφει bootable οπως στην εικονα σου οποτε το μονο που μενει να κανω ειναι να το γραψω σε dvd . Δεν το κατεβασα απο microsoft για αυτο και ρωτησα.Ευχαριστω για τη βοηθεια
corrupted Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Οσοι θελαμε τα Windows 8 αρκετα πιο νωρις απο την κανονικη ημερομηνια διαθεσης τους, δεν το κατεβασαμε απο Microsoft. Ελπιζω μονο να μην εχεις κατεβασει καμια "πειραγμενη" εκδοση αλλά την untouched. Βεβαια δεν εχω ελεγξει τι πειραγμενες εκδοσεις των 8 κυκλοφορουν... Anyway, καλη εγκατασταση.
ker2zw1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Απλα μου τα δινει η σχολη για 2 χρονια και τα κατεβασα απο το site που συνεργαζεται με το πανεπιστημιο.Ελπιζω να δουλευουν αψογα
corrupted Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αφου εισαι και νόμιμος...τέλεια! Μια χαρα ειναι, απλα θα σου παρει μερικες ωρες να συνηθισεις το νεο περιβαλλον. Aφου ειναι νεο το pc, κατεβασε και τους drivers να τους εχεις σε ενα dvd/stick και εισαι ετοιμος για εγκατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα