Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε διαμέρισμα με υπάρχουσα καλωδίωση με Ethernet μεσα στους τοίχους, ολα τα καλώδια απο τα δωμάτια καταλήγουν στο πανελ της φωτο:

IMG_20130105_135155.jpg

Και εδω ενα κοντινό στις συνδέσεις.

IMG_20130105_135147.jpg

Θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να λειτουργούν οι μπριζες στα δωμάτια στο τοπικό μου δίκτυο; Εχω μόντεμ+ρουτερ σε ενα δωμάτιο, που ειναι στο ενα άκρο απο τα 4 καλώδια. Επίσης, τι ρόλο παίζει το γκρίζο καλώδιο;

Δημοσ.

Οπότε η ρεγκλέτα πιθανόν να δικτυώνει τις επι μερους τηλεφωνικές πρίζες, το γκρι καλώδιο ειναι ethernet αλλα κάπου άλλου στο σπίτι πρέπει να καταλήγουν ολα τα ethernet, θέλει ψάξιμο, ρώτα τον κατασκευαστή.

Δημοσ.

Ολα τα μπλε καλωδια στις φωτο ειναι ethernet. Καταληγουν ολα μαζι στη ρεκλετα και απο εκει ξεκιναει 1 γκριζο ethernet. Μηπως πρεπει να τα ξηλωσω απο εκει, να τα τερματισω κανονικα με RJ45 κλιπς και να βαλω ενα switch μεσα στο πανελ;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

χαχααααα τώρα κατάλαβα εχει παραλληλίσει ολα τα ethernet επανω στην ρεγκλέτα  και τα παει σε ενα (απαράδεκτος)

Θέλουν όλα ξήλωμα και ενα ενα να μπει σε rj45, καπου εκει πρεπει να μπει και ο ρουτερ, εφ' οσον βέβαια εκει μεσα υπάρχει και η τηλεφωνική γραμμή του οτε.

Δημοσ.

Να σαι καλα. Καταλαβα. θα τα ξηλωσω και θα βαλω ενα switch μεσα, γιατι εχω ηδη το ρουτερ σε ενα δωματιο. Λογικα θα δουλεψει.

Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Βάλε και μία ηλεκτρική σκούπα να μαζέψει την σκόνη από εκεί μέσα.

Δουλειά ηλεκτρολόγου είναι αυτή ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...