giannis98888 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Πριν απο εναν μηνα περιπου η ΔΕΗ μου εριξε το ρευμα λογο κακοκαιριας ενω ημουν στον υπολογιστη και τον εβγαλα απο την πριζα την αλλη μερα το πρωι μολις εβαλα την πριζα ο υπολογιστης ανοιξε και ολα τα φανς και οι σκληροι μου δουλευαν για 3-4 δευτερολεπτα και μετα εκλειναν ολα μετα απο πολλες προσπαθειες μονο με τον επεξεργαστη και τις ραμ και εναν σκηλρο αποφασισα να τον παω σε εναν τεχνικο την αλλη μερα κιολας το πρωι τον πηγα σε εναν τεχνικο και μ ειπε πως ειναι καμενο το τροφοδοτικο μου και πηγα το αλλαξα ηταν 300 βατ και εβαλα 620 βατ και εκανε ακριβως το ιδιο τον ξαναπηγα στον τεχνικο και μ ειπε πως πρεπει να αρπαξε λιγο και η μητρικη μου και τον παρατησα εχθες δοκιμασα μετα απο καιρο να τον ανοιξω ξανα μονο με τα ρευματα της μητρικης μου τον επεξεργαστη τις ραμ και τον σκληρο και δουλεψε μια χαρα τον εχω ανοιχτο 9 ωρες τωρα και δουλευει τζαμι ΤΟΝ ΖΟΡΙΖΟ ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Μ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΙΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? CPU AMD 4100 QUAD CORE RAM GSKILL 2X2GB POWER TECH ATX 620 WATT
Chris92 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 καταρχας ο τεχνικος σου προτεινε το παραπανω τροφοδοτικο?προκειται για μαρκα με μετρια ποιοτητα κατασκευης.ΠΟια μητρκη εχεις?
giannis98888 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 οχι δεν μου το προτεινε αυτος η μητρικη μου ειναι asrock 960GM-GS3 FX
mikegad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 για ρίξε μια ματιά αν έχεις τίποτα φουσκωμένους πυκνωτές στην μητρική 1
GREGKERKYRA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ρίξε μια ματιά στους πυκνωτές της μητρικής μήπως έχει σκάσει κανένας. mikegad με προλαβες Η μητρική σου μήπως κάνει πουθενά βραχυκύκλωμα κοίτα αν είναι στερεωμένη καλά
giannis98888 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 παιζει να ειναι βραχυκυκλωμα γιατι οταν πηγαινα να τον ανοιξω και δεν ανοιγε την μητρικη μου την ειχα στερεωσει οπως νανε γιατι ειχα νευριασει ενω τελευταια φορα που τον ανοιξα και δουλευε κανονικα εκατσα και την στερεωσα καλα δεν το ηξερα πως παιζει ρολο το στερεωμα αλλά μπορεί από στερέωμα να ανοίγει μόνος του όταν τον συνδέω στο ρεύμα και να σβήνει μετά μόνος του ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα