kanesaxo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Τα site που μπαίνεις... παιζεις με το πόνο μου ε;;; Εχε χαρη που εισαι μακρια, γιατί θα σε φωναζα να μου κανεις φορματ και να περασεις ολες τι μαλακιες που χρειάζομαι.
Millennium Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν ειναι η καρτα παλι καλα να λες.
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν ειναι η καρτα παλι καλα να λες. αν ειναι η καρτα οντως και κανω φορματ τζαμπα, δεσμευομαι να βαλω στο πισι την καρτα του γραφείου. 8500GT silent. Αϊ σιχτιρ. Περισσότερα νεα, απο αύριο, γιατί δεν εχω κουράγιο για φορματ τετοια ώρα. Ευχαριστώ που ασχολήθηκες πάντως...
Millennium Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εχεις φαει κεσυ ξενερες με αυτα...Ελπιζω να ξεμπερδεψεις.
makfil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επειδή αντιμετώπισα παρόμοιο θέμα την προηγούμενη βδομάδα, στο δεύτερο pc, και είχα προσέξει ότι από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα εμφανίστηκαν θαυμαστικά στη μαύρη οθόνη αλλά και στις χρωματιστές του bios, μήπως είχες και εσύ κάτι αντίστοιχο, γιατί είναι δηλωτικό της προβληματικής κάρτας, όπς αποδείχτηκε στην περίπτωσή μου. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2013 από makfil
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Στο Bios που μπήκα κανα 2 φορές, δε παρατήρησα κατι τέτοιο.
kanesaxo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δεν εκανα φορμάτ γιατί δεν ειχα χρόνο...Τ'αφηνω πάλι για αύριο. Θα ενημερώσω το τοπικ οπως και να έχει.
kanesaxo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Eπανέρχομαι για να "κλεισω" και το τοπικ. Εκανε εν τελει φορμάτ και όλα δουλεύουν ρολόϊ. 13.1 πλέον επάνω. Ηταν η τελευταία λύση και ευτυχώς όλα εντάξει.
Millennium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ωραία. Θέμα software ήταν τελικά και τσάμπα πηγε το μυαλό σου στο χειρότερο
kanesaxo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ναι ρε σύ, αλλά δεν ειναι τρελό να χρειαστεί φορμάτ για κόμπλα που άρπαξε με οδηγούς; Τοσα χρονια εχω πισί, αλλά καθε φορά μαθαίνω κατι καινούργιο, τι να πω. Και δυστυχώς δε ξέρω απο που προήλθε η ζημιά. Τελος καλό όλα καλά λοιπόν. Για την ώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα