kanesaxo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Κατά 99% φταίει η GPU λοιπόν στο πρόβλημα του πισι εδώ και μια εβδομάδα. Το παλιό θέμα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/471753-a%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-windows/?do=findComment&comment=5188932 Λοιπόν, πάω να εγκαταστήσω οδηγούς και σβήνει το πισί. Για την ακρίβεια μόνον η οθόνη, δε παιρνει καθολου σήμα απ'τη κάρτα. Κανω ένα ριστάρτ, και εκκινεί κανονικά με τους οδηγούς των Win7. Η καρτα εκτοτε είναι σα να μη συμβαίνει τίποτε. Παιχνιδια παίζει, benches αντέχει, θερμοκρασίες δεν έχει. Ολα ξεκίνησαν εδώ και μια εβδομάδα, στα ξαφνικά. Κατέληξα οτι φταίει η κάρτα, αφού όποτε πάω να περάσω τους οδηγούς συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Ετσι και τώρα. Εξηγήστε μου τι διάολο συμβαίνει. Κι ευχαριστώ!
Millennium Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Σβηνεις τους παλιους προβλεπε με atiman uninstaller/driver sweeper? Στο κανει μονο με συγκεκριμενους οδηγους?
kanesaxo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Το κανε στα καλά καθούμενα. Οι οδηγοί είναι οι 12.11β οπως τους εγκατέστησα (με atiman) απο τότε που την πήρα. Πήγα να τους ξαναπεράσω, κανοντας απλώς Uninstall τους 12.11β. Θα το κάνω και με atiman, αλλά μου βρωμάει πως κατι αλλο συμβαίνει. Επανέρχομαι. Aπεγκατεστησα τα πάντα με ατιμαν. Μολις πηγα να εγκαταστησω τους catalyst, στο σημειο ακριβως που εγκαθιστα τους οδηγους σβηνει η οθονη και μενει σβηστή (το γνωστο flicker, αλλα δεν επανερχεται). Στο επομενο ρισταρτ, η οθονη μενει κολλημενη στην εικονα των win7 κατα την εκκινηση, ακουγεται οτι πισι μπαίνει κανονικα στα win, αλλα η εικονα κολλημενη εκει. Σα να μπρίκαρε η καρτα. Τι κάνουμε τώρα; Να τη δοκιμάσω σε αλλο πισι; δε χωράει κι ολας στο πισι του γραφείου.
kanesaxo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 θυμισε μου,γιατι παιζει να μη εχω μπει ποτε...και πες μου αν ευκαιρεις τι να κανω βημα βημα. Ουφ σορρυ, απτο πηξιμο μου δε βλεπω μπροστά μου. Ναι μπαινει, αφού με τα απανωτα ρισταρτς, μου βγαζει το κλασσικο παραθυρακι με safe mode, normally commant prompt etc
Millennium Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμασε απο safe να τους βαλεις.Μπας και δεν ειναι hardware αρχικα ψαξου με software.
kanesaxo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 παω να εγκαταστησω τους catalyst και βγαζει το εξης "failed to load detection driver" και τελος.
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Οποιονδήποτε. Δοκιμασα και με παλιοτερους. Εκανα για δοκιμή και restore σε ενα παλιοτερο σημείο. Ιδια συμπεριφορά. Φυσικα τώρα μπαίνει στα Win με τα ιδια συμπτωματα οπως πριν. Μολις παω να κανω απεγκατάσταση τους οδηγούς πάλι σβηνει η οθόνη. Το ιδιο πραγμα ακριβώς. Εαν τους αφαιρέσω παλι με ατιμαν, δε θα μπουτάρει ξανά. Τι διάολο πρόβλημα ειναι δαυτο; soft ή hardware; να κανω φορματ ή να τη στείλω για rma;
Millennium Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μπορεις να τη δοκιμασεις αλλου αν εχεις? Η σε καποιο φιλο ισως...
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Xμμ, το αλλο πισι ειναι του γραφείο. Εχει nvidia επάνω. Εχει και οριακά μικρό κουτί, και μικρό psu, αλλα νομίζω θα την αντέξει απλά για να ανοίξει. Με δεδομένο οτι θα χωρέσει, που αμφιβάλλω, κανω Unistall τους drivers της nvidia, μετά ξηλωνω τη καρτα και επειτα βάζω την 7950 μαζί με οδηγούς, σωστά; Υ.Γ. ολες οι μαλακίες σε μένα θα τύχουν.
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Na προσθεσω, πως μου βγαζει νετα απο καθε ρισταρτ πηγαινω στο event viewer και μου βγαζει το εξης critical kernel error 41 κτλ... Τονιζω πως σβηνει η οθονη, δηλαδή σα να μη δινει σημα η καρτα, δε κανει ρισταρτ/σβηνει μονο του το πισι. (το ελεγξα απο περιεργεια με μια μικρη οθονη που εχει η μητρικη μεσα, η οποια βγαζει κωδικους αναλόγως τη κατάσταση που βρισκεται...) Y.G. αν δε βγαζετε κάπου άκρη, αν λειπουν σημεία στίξης, σόρρυ, αλλά γράφω απ'το κ@λονέτμπουκ και δε χωράνε τα δάχτυλα μου...
kanesaxo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Την εβαλα στο πισι του γραφείου λοιπόν (ευτυχως που ναι διπλα...) Μια χαρα τη βλέπω να λειτουργεί. Εβαλα παλιο οδηγό απο πάνω, μετα πιο καινούργιο και γενικα της εκανα λαλακίες με τους οδηγούς να δώ μπας και. Ολα εντάξει. Οχι τίποτα αλλο, ειναι και 4 βαθμούς δροσερότερη σε κουτι των 40ε (!). Οπότε καταλήγουμε πως θελω φορματ στο κανονικό πισι; αφού δε βγαίνει ακρη με οδηγους, ατιμαν και παει λεγοντας... Χρειάζεται να δοκιμάσω κατι άλλο; δε νομιζω...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Χρειάζεται να δοκιμάσω κατι άλλο; δε νομιζω... Τα site που μπαίνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα