vaggkoust Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας,εχώ πρόβλημα με το xbox1...Δεν μου διαβάζει τα CD (diafora pexnidia) ...Υπάρχει κανείς που ξέρεi; ή κάποιος που μπορεί να το φτιάξει ? Eίμαι απο Κοζάνη..
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Φίλε το παλιό Χ-κουτί είχε πολλά προβλήματα...
kajwbtfe Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Φίλε το παλιό Χ-κουτί είχε πολλά προβλήματα... Κανεις λαθος.Καμια σχεση το ΧΒΟΧ 1 με τη σημερινη γενια...Το μονο γνωστο θεμα που ειχαν(εχουν)ειναι με ενα συγκεκριμενο πυκνωτη που καμια φορα φουσκωνε.Στο λεω σαν κατοχος 3 εξ αυτων με μηδενικα προβληματα.Και το τι εχουν τραβηξει μονο αυτα ξερουν..Τωρα το γιατι δεν παιζει τα cd του παιδιου απο πανω καλο θα ηταν να παει καπου να το δει αν και δεν νομιζω να ειναι κατι δυσκολο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Κανεις λαθος.Καμια σχεση το ΧΒΟΧ 1 με τη σημερινη γενια...Το μονο γνωστο θεμα που ειχαν(εχουν)ειναι με ενα συγκεκριμενο πυκνωτη που καμια φορα φουσκωνε.Στο λεω σαν κατοχος 3 εξ αυτων με μηδενικα προβληματα.Και το τι εχουν τραβηξει μονο αυτα ξερουν..Τωρα το γιατι δεν παιζει τα cd του παιδιου απο πανω καλο θα ηταν να παει καπου να το δει αν και δεν νομιζω να ειναι κατι δυσκολο. Ναι φίλε, τα μοντέλα φταίνε. Όσο ήμουν Αμερική και το πρόλαβα, το Αμερικάνικο ειχε πάρα πολλά προβλήματα. Είχα αγοράσει τουλάχιστον 5-6 το καλό ήταν το οτι ήταν φτηνά.
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ναι φίλε, τα μοντέλα φταίνε. Όσο ήμουν Αμερική και το πρόλαβα, το Αμερικάνικο ειχε πάρα πολλά προβλήματα. Είχα αγοράσει τουλάχιστον 5-6 το καλό ήταν το οτι ήταν φτηνά. απλα το παλικαρι λεει οτι ειχε το ΧΒΟΧ το παλιο οχι το ΧΒΟΧ 360 το παλιο που κυκλοφορησε σε λευκο χρωμα . Φιλε μου κοιταξε να καθαρισεις λιγο το player μηπως εχει σκονη σαν πρωτη λυση . Απο εκει και περα μπορει να καηκε και το tray σου οποτε δεν ξερω ποιος μπορει να σου βρει λυση
vaggkoust Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ και σε εσένα που μου απάντησες..Ίσως για αρχή να δοκιμάσω να το καθαρίσω πρώτα ,μετά βλέπω...Είχα πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω ..περίπου 2 χρόνια μάλλον να φτέει αυτό...Σίγουρα έχει μαζέψει σκόνη :/.Δεν έχω το λευκό το μαύρο έχω ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα