Προς το περιεχόμενο

factory unlock iphone 4 από M-TEL BG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

factory unlock iphone 4 από M-TEL BG(Βουλγαρίας) γίνεται? Υπάρχει κανείς που να ξέρει τι πρέπει να κάνω? Άλλοι λένε για τηλέφωνα στην M-TEL Βουλγαρίας, άλλοι λένε για τεχνικούς με 50€, άλλοι λένε για κάτι κωδικούς με 2,5€ από το ebay. Έχω μπερδευτεί, μπορώ να διαθέσω μέχρι 50€ αλλά γιατί να το κάνω αυτό αν υπάρχει τρόπος να πληρώσω λιγότερα.

Γνωρίζει κανείς επί του θέματος?

Όσους βρήκα στις αγγελίες που αναφέρουν ότι ξεκλειδώνουν μήλα με 15-25€ μου λεν "χλωμό" το ξεκλείδωμα 

Δημοσ.

Αν βρήκες στο ebay για τη συγκεκριμένη εταιρία καντο απο κει να μην παιδεύεσαι με τηλέφωνα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δες και δω

http://www.fonefunshop.co.uk/unlock/index.php

Sent from my iPhone using Insomnia

για σου imarilina, έχω προσέξει πως συμμετέχεις σε σχετικά θέματα και σε ευχαριστώ που με βοηθάς.. Στο λινκ που μου έστειλες δυστυχώς δεν βγάζει άκρη από το imei της συσκευής μου... 

Από ebay δε σκαμπάζω

το μήλο αυτό θα το έχω από δευτέρα, ξέρεις επίσης πως μπορώ να δώ αν το imei αντιστοιχεί στα αλήθεια σε iphone, γιατί τώρα μου μπήκαν και υποψίες μπας και είναι κανα μούφα.

το ιμει είναι ετούτο:

2e4f7ug.jpg

αα τελικά αντιστοιχεί το ιμει στο μήλο.... Τες πα, όποιος γνωρίζει κάτι ας πεί :D

Δημοσ.

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="iMarilina" data-cid="5189106" data-time="1358107247"><p>Αν βρήκες στο ebay για τη συγκεκριμένη εταιρία καντο απο κει να μην παιδεύεσαι με τηλέφωνα.

αα τελικά αντιστοιχεί το ιμει στο μήλο.... Τες πα, όποιος γνωρίζει κάτι ας πεί :D

Ε λογική τιμή. Παλι καλά. Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

μόλις επικοινώνησα με την mtel Βουλγαρίας και ζητάνε 150 λέβα, δηλαδή 77€ :(

Γι'αυτο όλοι,αγοράζουν από τη globul!

Τα δίνουν πάντα ξεκλειδωτα και το iPhone,στο ξεκλειδωνουν δωρεάν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...