Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον να με παλι.

Εχω ενα midi κουτι με περασμενα πανω...

Τροφοδοτικο 550W με μεγαλο fan στο κατω μερος του

Intel G860 επεξεργαστη

Μητρικη Gigabyte D75 που εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων (δεν εχω αλλη εξτρα)

2 μνημες των 2 γιγα dual chanel

Σκληρο 320 γιγα

DVD/R/W

Απο Fan εχω  πισω οπου φυσαει απο μεσα εξω

Ενα Fan που εχει ο επεξεργαστης πανω

2 fan που εχω βαλει στο πλαι (μιας και εχει σιτα) που βαζουν αερα μεσα στην μοναδα.

Εχει ακομα υποδοχη στο μπροστα μερος.

Θελει και αλλους?

Δημοσ.

Βγάλε εντελώς τους δύο που έχεις στο πλάι και βάλε τον έναν από αυτούς μπροστά ώστε να βάζει αέρα στο κουτί. Δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλον. Ο επεξεργαστής σου είναι έτσι κι αλλιώς κρύος και οι πλαϊνοί μόνο σκόνη σου βάζουν.

Δημοσ.

Ναι αλλά μπροστά το κουτί κλείνει και δεν παίρνει ο fan φρέσκο αέρα.Δεν εχει σιτα αλλα τυφλο μαυρο.Εχω το κουτι αν βοηθαει του Acer Aspire 1641.Ίσως αν έβαζα στους πλαϊνούς αυτό το ειδικό για την σκόνη?

Δημοσ.

Λοιπον τα εφτιαξα και τα πλαινα με ειδικο πανι για την σκονη,Οποτε δεν μπαινει κατι μεσα μιας και το πισω fan παιζει τον ρολο του εξαερισμου μιας και βγαζει εξω αερα.Τωρα λεω να βαλω και ενα μπροστα μιας και το ειπε και ο φιλος παραπανω.Πιστευω οτι δεν θα  εχω θεμα!Ειδα οτι δεν εχει αλλη εισαγωγη η μητρικη για fan μιας και η μια ειναι για αυτη για τον επεξεργαστη και η αλλη ειναι για πισω.Υπαρχει αλλος τροπος να βαλω μπροστα?

(Τους πλαινους τους εχω βαλει με usb και δουλευουν οσο ειναι το pc ανοιχτο)

Δημοσ.

Λύσε μου λίγο την απορία, τι θεωρείς ότι ψύχεις με τους πλαϊνούς? Πέρα από αυτό, αν βάλεις και μπροστά, οι πλαϊνοί θα σου χαλάσουν τη ροή.  Τον μπροστινό ανεμιστήρα θα τον βάλεις κατευθείαν στο τροφοδοτικό (3pin -> molex αντάπτορας)

To pc σου δεν θα είχε θέμα και χωρίς κανέναν ανεμιστήρα. Άντε με έναν πίσω να βγάζει. Μην προσθέτεις άσκοπα σκόνη και θόρυβο. Και ο θόρυβος ξέρεις ανεβαίνει εκθετικά...

Δημοσ.

Η σιτα που λεω αλλα και οι πλαινοι fans ειναι στην μεση της μητρικης.Οποτε ο φρεσκος αερας παει στον fan του επεξεργαστη δινοντας του φεσκο αερα αλλα και στις μνημες ραμ και κατ επεκταση σε ολον τον εσωτερικο χωρο.Ο επεξεργαστης εχει αναγκη απο φρεσμο αερα...Ο πισω fan τωρα κανει απλα μια ανανεωση του εσωτερικου αερα βγαζοντας τον (ζεστο..αν υπαρχει).Εχω κλεισει και τους fans τους πλαινους αλλα και το κενο (οσο εχουν αφησει) με ειδικο πανι που σταμαατει την σκονη χωρις να ενοχλει τον αερα να περναει μεσα.

Βλεπω οτι ο υπολογιστης (το κουτι απεξω) ειναι παντα πολυ κρυο...χλυαρο δεν ειναι πουθενα.

Δημοσ.

Oύτε οι ram σου χρειάζονται αέρα, πόσο μάλλον ο επεξεργαστής. Αν θες να τους έχεις για ομορφιά άλλο θέμα, απλά αυτό που σου λέω είναι ότι δεν κερδίζεις ουσιαστικά κάτι. Και αφού δεν κερδίζεις γιατί να προσθέτεις θόρυβο;

Παρόμοιο hardware με το δικό σου έχω σε αυτό το κουτάκι: Epsiloniotakappa3CC0nualpha038_zps6fe740 χωρίς κανέναν απολύτως ανεμιστήρα.

Δημοσ.

Εχεις δικαιο....ειμαι υπεβολικος....χεχε....απλα το μαμησιο που ειχα επαθε ζημια στην μητρικη (καικανε 2 πυκνοτες διπλα απο της μνημες ραμ που ειχε) και ο τεχνικος μου ειπε οτι ειχε να κανει με την θερμοκρασια αλλα και το γεγονος οτι αφηνα το pc ανοιχτο συνεχεια με καποιο παιχνιδι να τρεχει σε αναμονη.Ανοιχτο μηνα και....(Το συστημα που ειχα πριν ηταν της Acer Aspire 1641)

Το ξερω βλακεια μου αλλα την επαθα...(Να πω ακομα οτι πριν δεν ειχε κανενα fan το κουτι ουτε καν πισω..Μονο ο επεξεργαστης και το τροφοδοτικο αλλα πισω οχι κατω)

Ο τεχνικος λοιπον ειπε οτι το επαθε η απο ζεστη η απο ρευμα....Γιατο και θελω να λυσω το θεμα με την ζεστη αλλα και τους ρευματος που ψαχνω ups..

Φυσικα τωρα κλεινω το Pc κανονικα...χεχε

Δημοσ.

Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ για ενα καλο για να μην εχω θεμα με την δεη και γενικα με το ρευμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...