Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, καλη χρονια

Ειμαι καινουριος στο φορουμ και εχοντας διαβασει πολλα θεματα δε βρηκα κατι παρομοιο.

Εχω εδω και χρονια την asus p5b με τον intel core duo 6400 2,13ghz και 2x 1gb 667mhz

Αποφάσισα να προσθεσω 4gb ram στον υπολογιστη μου καθως διαβασα οτι περνει μεχρι 8 γιγα.

Εμαθα επισης οτι πρεπει να εχω τα 64bit windows 7 αντι για τα 32 που ειχα. Τα εβαλα απτην αρχη με φορματ, εβαλα τις μνημες κανονικα και τωρα ειχα 6gb.

Δοκιμασα τη βαθμολογηση στο κοντρολ πανελ και μου εβγαζε 5.2 στη ραμ.

Δοκιμασα να βγαλω τις μονές μνημες και να μεινω με 2x2gb 800mhz και παλι στη βαθμογια μου εβγαζε το ιδιο. Εκανα update το chipset της μητρικής και η βαθμολογια επεσε στο 4,8!

Τωρα ειτε εχω 2 ειτε 4 ειτε 6Gb ram , η βαθμολογία ειναι ιδια.

Ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο;

Επισης εχω ενα δευτερο θεμα με τη θερμοκρασια του επεξεργαστη.

Οταν βαζω καποιο παιχνιδι η θερμοκρασια φτανει στους 80-90

Προσφατα εβαλα παστα και προσθεσα 2 ανεμιστιρες στο κουτι αλλα δεν ειδα καμια διαφορα. Η θερμοκρασια ειναι ψηλη ακομα και αν δε κανω τιποτα. (60-70 βαθμους)

Θα εκτιμησω καθε σας απαντηση!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γνώμη μου, μην δίνεις καμία σημασία στις βαθμολογίες αυτές.

Όσο για τις θερμοκρασίες, που είναι αρκετά ψηλές, μήπως το παράκανες με τη πάστα; Δε θέλει παρά ελάχιστη ποσότητα. Αλλιώς παίρνεις αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα.

Δημοσ.

Αν έχεις βάλει παραπάνω πάστα μπορεί να έχει γίνει αυτό ή αν έχεις βάλει σωστά την πάστα πάρε μια ψήκτρα

λογικά έχεις την μαμά ψήκτρα ε?

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις, ναι εχω τη μαμα ψυχτρα. Οποτε λετε οτι οι βαθμολογιες δεν παιζουν ρολο;

Την παστα την εβαλα καλα νομιζω.. Μια λεπτη στρωση που καλυπτει τον επεξεργαστη..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...