efo355 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εδώ και τόσες μέερες έχω δώσει λινκ με διαθέσιμο ipad τί ακριβώς ψάχνεται;
petumeno Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Εδώ και τόσες μέερες έχω δώσει λινκ με διαθέσιμο ipad τί ακριβώς ψάχνεται; επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι, αλλά δεν έχω ιδέα, η συσκευή στο λινκ που παρέθεσες δεν έχει καμία διαφορά από το αντίστοιχο μοντέλο που πωλείται στην Ελλάδα;
efo355 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι, αλλά δεν έχω ιδέα, η συσκευή στο λινκ που παρέθεσες δεν έχει καμία διαφορά από το αντίστοιχο μοντέλο που πωλείται στην Ελλάδα; Μα φυσικά!
allure_boy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 για spurakos ... σπυρο μου συγνωμη ... αλλα δεν ψωνιζω hermes τσαντα για την μανα μου για αν μπω σε αναμονη για ενα μινι ιπαντ. αν εχω τα χρηματα να το αγορασω να κοψουν... τον κωλ.. τους να εχουν... σιγα να μην κατσω να περιμενω 20 μερες για να το αγορασω... ετσι αν κανουν δεν χρειαζετε καν να μπω στη διαδιακασια.. ας φερνουν παραπανω... απλα τα πραγματα. αφου ξερουν οτι αργα η γρηγορα θα πουληθουν..... μην τρελαθουμε και τελιος... ας φερνουν ποιο πολλα κοματια και αν δεν εχουν τα χρηματα να αγορασουν πολυ απλα ας κλεισουν... θανος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα