Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Απο τα χριστούγεννα ψάχνω να βρώ το ipad mini wifi για αγορά, και δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο! Σε κάποια καταστήματα μου είπαν με παραγγελία και σε 20 εργάσιμες θα έρθει! τί γίνεται?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Απο τα χριστούγεννα ψάχνω να βρώ το ipad mini wifi για αγορά, και δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο! Σε κάποια καταστήματα μου είπαν με παραγγελία και σε 20 εργάσιμες θα έρθει! τί γίνεται?

αυτην την βδομάδα θα ερθουν και αλλες παρτιδες κομματιων αλλα φευγουν πολύ γρήγορα

Δημοσ.

πάντως isquare, κωτσόβολο, πλαίσιο και public που έχω ρωτήσει, μου λένε όλοι 20 μέρες και παραπάνω..ipad 4 πάντως βρίσκεις παντού που κυκλοφόρησε την ίδια περίοδο με το mini.τόσο πολύ πουλάει ή έφεραν λίγα κομμάτια?

Δημοσ.

πάντως isquare, κωτσόβολο, πλαίσιο και public που έχω ρωτήσει, μου λένε όλοι 20 μέρες και παραπάνω..ipad 4 πάντως βρίσκεις παντού που κυκλοφόρησε την ίδια περίοδο με το mini.τόσο πολύ πουλάει ή έφεραν λίγα κομμάτια?

και πολύ πουλάει αλλα και υπάρχει γενικώς ευρωπη αναμονη..κανονικα απο οσο εχω ρωτησει απο τις 10 του μηνος θα ειχαν καποια κομμάτια 

απλα θα πρεπει να ρωτας καθε βδομαδα

στα μαγαζια μην νομιζεις ερχονται πολύ λιγα κομμάτια

Δημοσ.

Εδω συμβαινει το εξης κουλό..

Μεχρι να ερθουν εδω τα μοντελα εχουν κυκλοφορήσει ηδη τα καινούργια ...

Οτι να ναι γενικά..

Δημοσ.

Εδω συμβαινει το εξης κουλό..

Μεχρι να ερθουν εδω τα μοντελα εχουν κυκλοφορήσει ηδη τα καινούργια ...

Οτι να ναι γενικά..

ακριβώς αυτο εγινε με το ipad1 και με το ipad 2 καθως και με αλλες συσευες

γενικα παμε λιγο αργα εδω

ειανι γνωστο βεβαια!

Δημοσ.

εχει το istorm διαθεσιμο.Πριν 2-3 ωρες τουλαχιστον.Με πηραν τηλεφωνο γιατι ειχα δηλωσει παλια ενδιαφερον.Οποιος θελει ας επικοινωνησει μαζι τους.

Δημοσ.

εχει το istorm διαθεσιμο.Πριν 2-3 ωρες τουλαχιστον.Με πηραν τηλεφωνο γιατι ειχα δηλωσει παλια ενδιαφερον.Οποιος θελει ας επικοινωνησει μαζι τους.

πηρα σήμερα τηλέφωνο. Δεν υπάρχει η απλή έκδοση 16gb και δεν γνωρίζουν πότε θα έρθει..

Δημοσ.

Πιστεύω το mini είναι η πιο ωραία συσκευή tabet που "κυκλοφορεί" ("κυκλοφορεί" ελληνική) στην  αγορά, αλλά θα ήταν συνετό εφόσον άργησε να έρθει, να περιμένει κάποιος στην επόμενη έκδοση γιατί απ΄ότι φημολογείται θα είναι με retina οπότε ήδη αυτό σαν γεγονός θα αναβαθμίσει αρκετά το mini!

Δημοσ.

οποιος θελει να παρει παντως τωρα ας παρει τηλεφωνο στο istorm και να ζητησει να τον βαλουν στην λιστα προτεραιοτητας ετσι ωστε να σας καλεσουν μολις θα εχουν κομματια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...