Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ενα 70αρι τον εχω ...μην ξεχνας οτι του εχεις αλλαξει και λιγο τα φωτα με τα πειραματα σου με στοκ ψυκτρα :P

θα σκεφτω

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H κάρτα σου είναι το θέμα ! :-D Με τι ρυθμίσεις παίζεις και γονατίζει ? 

Μην νομίζει; πως όταν βλέπεις frame drop  είναι μονο θέμα CPU !

Οτι και να κάνεις και τον επεξεργαστή να κλοκάρεις και την κάρτα γραφικών να κλοκάρεις σε μεγάλες σκηνές πάλι θα πέφτουν τα FPS σε σχέση με το αρχικό. 

Πάρε FX 8000 ! Και εκεί ψήκτρα θα θες όπως και με κάθε cpu όταν το κλοκάρεις !

Είπαμε ΔΕΝ τρως μπουκάλι φαίνεται από το screen που έδωσες ! Η κάρτα καρφώνεται στο 100% ενώ ο επεξεργαστής τρέχει κάπου στο 85% άρα που είναι το πρόβλημα ?

Η ψύκτρα είναι κάτι που μένει στο σύστημα, την αγοράζεις σήμερα και την έχεις για 5-6 χρόνια +!

Το ότι λίγο πριν στο screen η κάρτα maxάρει δεν το βλέπεις ? Στο τέλος έπεσε γιατί πολύ απλά πήγαινες για  PrintScreen !!

Οταν δε τα καταφερνει η καρτα γραφικων λογω επιδοσεων ειναι λογικο να πεφτει το gpu usage ?

μου φαινεται ακολουθεις και εσυ τα χναρια γνωστου μελους εδω μεσα...

https://www.youtube.com/watch?v=5kuhOeihL9o

καμια σχεση,,,

Δημοσ.

ενταξει λεω να κλεισει το thread εχει αρχισει να γινεται παραξενο, οταν παρω την ψυχτρα θα ξαναποσταρω μαλλον, σε 1-2 bdomades, euxaristo olous;

Δημοσ.

Το gpu usage πέφτει και όταν μένεις στατικός σε μια σκηνή του παιχνιδιού. αυτό δεν λέει κάτι.

Οκ ηρθε η ψυχτρα  θα αρχισω καποια τεστ , εχεις κανενα οδηγο ? α , και επισης χρειαζομαι επιγοντως ενα UPS για το συστημα μου , να θημησω εχει τα εξης

amd 965

8gb ram

7870

antec HGC 620W

ssd

gigabyte DS3 970

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701850  einai αυτο αρκετο και αξιοπιστο ??? Εχω συχνες διακοπες ρευματος και κακοκαιριες..

Δημοσ.

Όντως πρέπει να κλειδωθεί.

Ξεκίνησε ένας το τρολλάρισμα και το έχετε κάνει όλοι καραμέλα.

Εαν δε σαρεσει η διαφωνεις με κατι ξερεις τι να κανεις ετσι ? πανω δεξια εχει ενα Χ,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...